Q0709. Nu kan ik niet meer alleen zijn

Onbekend

Ik heb 1,5 jaar geleden mijn TZ ontmoet. Er zijn zoveel bizarre dingen gebeurd bij ons beiden. Hij “speelt” het spel van aantrekken en afstoten uitmuntend. Ik groei enorm ondertussen, ik ben o.a. veel sterker geworden. Dus wat dat betreft begrijp ik het TZ proces. Maar het rare is, dat ik vroeger prima alleen kon zijn. Ik voelde me altijd fijn en rustig als ik alleen was. En dat heb ik nu niet meer. Voel me onrustig en onvolledig. Niet meer compleet. En dat kan toch niet de bedoeling zijn? Het lijkt me toch een stap terug i.p.v. vooruit.. Wie herkent dit? En wat kan ik hier mee?

Antwoord 1
Nee hoor het is een stap vooruit, dat zijn die chakra”koorden” die zich over en weer met elkaar verbinden. Ik geloof niet dat tweelingzielen teruggaan in hun ontwikkeling. Het hoort bij het eenwordingsproces. Daarom is loslaten zo belangrijk N.B: in eerste instantie. (Wieweet)

Antwoord 2
Ik kan prima alleen zijn, altijd al gehad, nu merk ik na een heel leerproces met twin dat ik onrustig ben omdat die trekveer er is en omdat je samen voel ik verder wil/moet, geregisseerd door boven. Maar nu roep ik wel eens naar de ‘hemel’; ‘ik kan het niet alleen’..dus ik snap je onrust helemaal, maar het voelt voor mij niet als een stap achteruit maar het vervolg op mijn alleen kunnen zijn, mezelf compleet voelen en dan ben je toe aan het samen. Wat je kunt doen? geen flauw idee, daarin voel ik me wel eens machteloos want ja je kunt die ander niet pushen/niet sturen, die moet het zelf gaan voelen…succes (Onbekend)

Antwoord 3
Dat komt doordat je nu een bent met iemand. Dat is echt een mooi gevoel. Wat men met loslaten bedoelt is dat je geen directe aanwezigheid van deze persoon nodig hebt om hem bij je te voelen en om compleet te zijn. Probeer te voelen dat hij altijd bij je is, wat er ook gebeurd. Want dat is hij ook. Maar volg vooral je hart en je gevoel. Laat deze liefde niet gaan. (Onbekend)

Antwoord 4
Hoi, ik stelde de vraag. Bedankt voor de duidelijke antwoorden. Fijn om te horen. Hier kan ik weer verder mee. Het geeft me weer vertrouwen, bedankt! (Onbekend)

Antwoord 5
Hoi, hier de vraagsteller nog eventjes.. aan antw. 3; dat voelen dat hij altijd bij me is, dat lukt heel goed en ik word er idd ter plekke rustig en kalm van en voel me dan idd compleet en één. Maar…. mijn TZ heeft me gevraagd hem energetisch met rust te laten.. wat nu..? Dat wil ik absoluut respecteren, en stuur hem daarom ook geen kracht en liefde meer. Maar als ik bewust ga voelen dat hij bij me is, ben ik dan ook niet met zijn energie bezig denk je? Wat vind anderen hiervan? (Onbekend)

Antwoord 6
Die trekveer is behoorlijk bezig en ik ben er hartstikke zat van, dan denk ik wanneer is het genoeg, ben ik genoeg getest..want zo voelt het, het is alsof je aan elkaar geklonken wordt en omdat je niet bij elkaar mag, kunt zijn is het kl…, niks lekker gevoel zo af en toe doet het zeer en ben ik verdrietig en wil nog maar één ding en dat willen we hier allemaal als je eerlijk naar je hart durft te luisteren..lieve groet.(Onbekend)