Q0708. Wensdenken of innerlijk weten?

Onbekend

Hoi, ik heb een vraagje;- ik ken mijn twin nu een jaar of 3 en ik moet zeggen dat we al heel ver zijn in ons contact. Heb hem voor het eerst gezien op mijn wereldreis, onderweg kwamen we elkaar toevallig tegen en het klikte, alsof je al jaren samen onderweg bent. Het was zenuwen en een groot geluksgevoel, heel heftig. Ik voelde me gigantisch gelukkig, compleet met hem , de klank van zijn stem, zo bekend, ware liefde een geschenk voor mij. We zijn nog samen een tocht door de jungle gaan maken, we waren helemaal niet bang, we hebben zelfs om de gevaarlijkste momenten kunnen lachen, alsof we beschermd werden, er lag eens een slang (ongevaarlijk bleek later) waar hij bijna op ging zitten! doodeng en toch voelde we dat niet zo, kennen jullie dat dat je niets meer gevaarlijk vindt? alle angst is dan weg. De slang was ineens weg, geen angst, geen gevaar meer zien maar een soort van innerlijk weten dat er nog iets voor ons is te doen, een weten dat je leven nog lang niet voorbij is, beschermd/begeleidt door een kracht uit het universum. Op het moment hoor ik al 4 maanden niets meer van hem, omdat hij druk is en nu weer naar het buitenland is het huis van zijn overleden moeder aan het opruimen, ik weet wel dat ik rustig moet afwachten, maar nu word ik zo verdrietig als ik lees dat een tweelingziel niet is voor een relatie maar alleen voor je eigen ontwikkeling. Maar ik heb zo’n zeker weten dat wij nog bij elkaar komen, is dat dan innerlijk weten of wensdenken, hou ik dan mezelf voor de gek? wordt er zo onzeker van, kunnen jullie me antwoord geven?

Antwoord 1
Ja dat onbevreesd zijn met twin dat ken ik, dat is dat gevoel van twee-eenheid. Dat je van hogerhand beschermd wordt als je samen bent. Ik heb het ook wel met andere zielen waarmee ik iets moet uitwerken, zolang we die opdracht hebben kan er vanuit het universum niets gebeuren want dan loopt het immers niet meer volgens plan! Maar met twin heb ik het helemaal sterk, zonder ego, onverslaanbaar. Nu nog een mecaenas en we zijn klaar voor het grote werk denk ik dan 🙂 Overigens geen wensdenken maar zeker weten. (Wieweet)

Antwoord 2
Ja dat innerlijk weten is niet te begrijpen voor zoveel mensen, je moet soms gewoon iets doen zonder dat je het zelf helemaal snapt. is moeilijk uit te leggen aan anderen oftewel is soms gewoon Niet uit te leggen, maar zelf ben ik zeker dat het iets is waar ik niet anders mee om kan gaan en waar ik, gestuurd door een innerlijke drang, voor moet gaan. (Onbekend)

Antwoord 3
Dat gevoel van ‘zeker weten’ had ik ook. Alleen kwam ik erachter dat dat gevoel voornamelijk gebaseerd was op eigen fantasieën waarin ik teveel opging. Op die manier werden die dromen mijn realiteit, maar raakten ze niet aan de echte realiteit. Niets wijst er nu op dat hij behoefte heeft aan contact met mij namelijk. Door hem weer gezien te hebben een paar dagen geleden ben ik me daar ineens bewust van geworden. Ik wil hiermee niet zeggen dat dit voor jou geldt, maar ik raad je wel aan om bij jezelf na te gaan in hoeverre datgene wat je voelt, denkt en ervaart werkelijkheid is, ook voor hem. Of dat de hele situatie behoorlijk geromantiseerd is, zoals bij mij het geval was. Mijn tip: probeer altijd kritisch te blijven en niet teveel te gaan zweven. Dat bespaart je veel teleurstelling en verdriet, mocht het toch anders uitpakken. Succes! (Onbekend)