Q0705. Weet iemand raad …

Onbekend

Een tijdje geleden werd er mij bevestigd dat ik een zielsverwant heb ontmoet… ik hou al jaren zielsveel van die man, maar hij stoot mij nu ondertussen al twee jaar van zich af.. hij wil mij niet zien, niet met mij praten,.. maar toch voel ik een hele sterke verbinding met hem en weet ik dat hij dit ook voelt. ik heb al meerdere pogingen ondernomen om iets te doen bewegen maar tevergeefs. Ook heb ik al meerdere pogingen ondernomen om door te gaan met mijn leven maar ook tevergeefs. Ik weet dat ik ook aan mijzelf moet gaan werken ( waar ik nu mee bezig ben) maar het doet zoveel pijn en ik ben ten einde raad. Ook werd mij ook bevestigd dat het de bedoeling was dat wij terug gingen samenkomen omdat we iets af te werken hebben. Ik durf daar niet meer in te geloven en ik moet door met mijn leven maar hoe. ik vraag mij heel veel af of het zo is dat hij mij eindeloos kan blijven afstoten of blijven weglopen? Ik heb het er moeilijk mee dat hij “gewoon” hiermee wegkomt en dat ik al het puin heb. Weet er iemand raad? lieve groet en bedankt voor het lezen!

Antwoord 1
Ook hij is bezig met zijn proces, al zal dat geheel anders gaan dan het jouwe. Hij kan en wil het op dit moment niet zien en daar zul je je bij neer moeten leggen. Door hem veel liefde te sturen zal hij zich beter kunnen ontwikkelen. Houd vertrouwen in alles want als hij echt je tz is, dan komt het ooit goed. Gebruik de periodes zonder contact om zelf te groeien. Moeilijk, maar het enige dat je kunt doen. (Onbekend)

Antwoord 2
Ik weet geen raad maar ik weet wel inmiddels dat bij tweelingzielen dan weer de ene het puin krijgt in het ene leven en het volgende leven de ander de pechvogel is. Aan de hand van onze geschiedenis weet ik dat. De ene keer kwam ik ermee weg en werd ik glorieus onthaald en de andere keer was het mijn twin die alle eer naar zich toetrok en werd ik door de omstandigheden slecht behandeld. Nu in dit leven gaan we eindelijk gelijk op, evenveel geluk, kansen en kwaliteiten. Het is niet anders. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje helpen kan. (Wieweet)

Antwoord 3
Ik denk, dat zolang jij je nog blijft verzetten tegen jouw eigen helingsproces, zolang jij nog niet door jouw eigen pijnen heen wilt gaan, hij jou zal blijven aantrekken en afstoten. Ik gaf mijn twin in het begin ook de ‘schuld’ dat hij mij niet wilde ‘kennen’. Maar ik ben er nu achter, dat ikzelf nog niet klaar ben met mijn proces en hem er nog niet bij kan gebruiken. Dat zou mijn snelle groei stagneren. Nu kunnen wij beiden in alle rust aan ons proces werken. Laat over je heen komen wat nodig is, ga mee met die stroom, verzet en vecht er niet tegen. Doorleef het helemaal. Deze pijn is nodig om te groeien. Ja, ik weet het, het doet zeer…… (wellicht is het boek De Kracht van het Nu wat voor je) X. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik sluit me aan bij antwoord 3; Je zult eerst aan jezelf moeten werken o.a. het doorbreken van je angsten, pijnen, verdriet, onzekerheden. Het leren dicht bij jezelf te blijven ipv afhankelijk te zijn van je twin. Zolang je deze factoren niet doorbreekt, zal hij je blijven aantrekken en afstoten. Kortom; leer vanuit jouw eigen gevoel te voelen. Sterkte. Je zult merken dat de band tussen jullie voelbaar is en in balans. Sterkte.(Liesbeth)