Q0704. Spiegelbeeld…

Onbekend

Mijn TZ en ik zijn in alles gespiegeld. alle vormen van tanden , haar, handen… We lijken net dezelfde persoon , alleen vertaald naar mannelijk of vrouwelijk. Zelfde huidkleur/tint, zelfde haar type en kleur. De pupillen zijn ook dezelfde. Als mijn ogen op haar gezicht zouden zitten, zou er geen verschil te zien zijn. Vooral de blik is ook hetzelfde. De algemene vorm van het gezicht is ook gelijk, met kleine verschillen (maar grootste lijnen zijn dezelfde). Zijn er mensen die dit ook hebben?

Antwoord 1
Ja bij ons ook, mond, tanden, huidskleur, manier van de wereld inkijken, handen, hij heeft de mooiste ogen die je maar kunt bedenken, bewegingen, houding alles is herkenbaar, zie zo wanneer hij het lastig heeft, maar ook zijn wil, want zo kijk ik op zulke momenten ook. Prachtig en weet je soms denk ik in alles hetzelfde maar ik ben beetje knapper haha.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb pas een fotoreading laten doen door een Amerikaanse vrouw via email en zij wees me erop dat mijn twin en ik dezelfde gezichtstrekken hebben, dus niet identiek zijn maar we lijken wel op elkaar in onze manier van kijken, gezichtsuitdrukking etcetera. Toen ik ging kijken naar alle foto’s die ik van hem heb, zag ik het ook. Ook zijn onze lichaamshoudingen vaak indentiek op de foto’s waar we samen op staan, alsof we elkaar spiegelen. Dat spiegelen gebeurt ook als we samen zijn. Pak ik mijn glas, doet hij dat een seconde later ook, strijk ik door mijn haar, hij ook. Het is alsof twee mensen denken als 1. Heel apart en mooi. Wat mij ook is opgevallen is dat we vaak dezelfde kleur aan hebben of dat ik een patroon op mijn jurk heb dat hij op zijn shirt heeft staan. Ook daar wees die vrouw mij op, en het klopte. Ik was echt verbaasd. (Onbekend)

Antwoord 3
Nee, maar wij lijken op degene die wij waren in ons vorige gezamenlijke leven! Daar zijn wij het spiegelbeeld van! Daardoor hebben wij elkaar ook meteen herkend, zo ontroerend. Dat weet ik aan de hand van schilderijen waarvoor wij geposeerd hebben. Gek he, alsof zielen een genetische zoektocht hebben afgelegd alvorens te reincarneren, bij die en die vader en moeder, zodat ze het uiterlijk krijgen waarmee ze elkaar kunnen herkennen.Het is echt een wonder. (Wieweet)

Antwoord 4
Ja, als ik goed kijk dan heeft ze ongeveer dezelfde blik in haar ogen dan ik. Alleen ik ben donkerblond, en heb blauwgrijze ogen en zij heeft bruine ogen, de mooiste en liefste ogen die ik ooit gezien heb, en ze heeft zwart haar. Alleen vind ik raar dat haar huid heel blank is, net zo blank als mijn huid. Andere mensen zeggen dat ze in haar gezicht veel op mij lijkt en dat snap ik niet want ze is een zeldzame schoonheid om te zien en dat kan ik van mijzelf niet zo zeggen, hoewel ik van mijn vrouw weet dat ik weleens flink nagekeken wordt door echte schoonheden, maar dat doet mij niet zoveel. Ze maakt wel dezelfde bewegingen als ik en ook haar lopen is hetzelfde als mijn manier van lopen. Ik voel heel sterk dat ik heel dichtbij haar kan zijn en dan voel ik dat we elkaar goed aanvoelen en begrijpen. Ik hoop haar over een tijd te kunnen zien en vooral spreken. Dat zou ik echt heel erg leuk vinden. (Onbekend)

Antwoord 5
Ja dat herken ik, vind ik soms ook wel eng. Laatst kwam mij een verhaal over een gebeurtenis waarin twin een rol had ter ore…Eerst dacht ik nou, nou maar toen ik er wat langer over na dacht kwam ik tot het inzicht dat ik zelf ook zo kan zijn. Dat was weer een leer moment. (Onbekend)