Q0697. Mijn zielsliefde doet rake uitspraken…

Onbekend

De laatste tijd is het me opgevallen dat mijn zielslief soms rake uitspraken doet die op dubbelzinnige wijze op te vatten zijn. Een voorbeeld is deze: “….. en ik begrijpen elkaar” (op de puntjes dus mijn naam). Vervolgens kijkt hij mij aan en ik hem en weet ik dat hij het letterlijk bedoelt en als grapje naar de anderen die erbij zijn. Zo heeft hij nog wel meer dingen gezegd en ik voel me dan blij maar ook erg ongemakkelijk want ik heb het gevoel dat iedereen dan naar me kijkt en aan me ziet dat ik iets voor hem voel. Voor de duidelijkheid; we hebben onze gevoelens nog nooit naar elkaar uitgesproken en ik heb een relatie. Waarom zou hij dit doen denken jullie?

Antwoord 1
Ik zou zeggen vraag het hem eens.Recht op de man af. Op bepaalde momenten komt ons onbewuste naar boven die voor dergelijke uitspraken zorgt . Het bewustzijn zit om ons heen en mensen pikken dit soms op als ze op dezelfde golflengte zitten. Dat is soms leuk en soms scary, het hangt ook van je eigen stemming af op zo’n moment. Zoek er niet teveel achter, tweelingzielen begrijpen elkaar nu eenmaal…. (Wieweet)

Antwoord 2
Zou het per ongeluk gaan? want dat gebeurt ook als je als twins elkaar ziet, dan zeg je dingen tegen elkaar die eigenlijk een echte boodschap zijn zonder dat je dat in de gaten hebt meteen. Zo vaak zeg ik ook zelf iets met een dubbele betekenis, twin zit het wel eens wat meer te sturen volgens mij..toch wel fijn dat je dit soort dingen hebt samen, ik geniet ervan ! enne van dat ongemakkelijk voelen, ik kan het ook niet echt verbergen dat ik hem zo graag zie.(Onbekend)

Antwoord 3
Hij wil je laten weten dat hij dat speciale gevoel voor jou ook heeft, dat hij weet dat jullie bij elkaar horen en dat niemand daar tussen kan komen. Dat heb ik ook zo vaak met mijn tz… (Onbekend)

Antwoord 4
Het is in ieder geval om je aandacht te krijgen. Misschien weet hij ook wel dat je verlegen van hem wordt en vind hij dat een leuk spelletje? Heeft hij een relatie? Maakt hij ook complimenten over je (uiterlijk)? Wil hij continu bij je in de aandacht staan dan is hij je aan het versieren. Ben je gelukkig in je relatie hou hem dan op afstand of geef dat op een speelse manier aan. Het is belangrijk om te bedenken wat je ermee wilt doen. (Onbekend)

Antwoord 5
Ja, hij ziet soms wel dat ik een beetje verlegen van hem word, denk ik. Want dan krijgen mijn wangen blosjes en voel ik de neiging om snel even weg te lopen omdat ik me opgelaten voel dat anderen het ook kunnen zien. Hij maakt me ook vaak complimenten inderdaad, over dat ik lekker heb gekookt als hij bij ons eet, of dat ik er jonger uitzie dan ik ben bijvoorbeeld. Maar ik voel dat hij het niet met de intentie zegt om mij verlegen te maken, maar gewoon omdat hij zo lief is en attent. Ik voel echter ook zijn gevoelens en weet dat hij me net zo graag ziet als ik hem. Hij heeft geen relatie en ik wel, en wat wil ik ermee? Pff, om volkomen eerlijk te zijn; ik zou hem heel graag willen, in alle opzichten. Eigenlijk wil ik beide mannen. Ik houd van allebei. Maar met mijn TZ heb ik wel een sterkere verbinding, telepathie en elkaar feilloos aanvoelen. Het gebeurt zo vaak dat we dezelfde dingen zeggen, of hij zegt iets dat ik denk, of mee bezig ben in mijn leven. Dat is dus die zielsverbondenheid. Soms denk ik dat hij die uitspraken per ongeluk doet, maar soms ook niet. Alsof hij tegen de anderen die er ook bij zijn, wil zeggen hoe het tussen ons zit, op een manier die op meerdere manieren opgevat kan worden, en waarvan hij weet dat ik de juiste boodshap eruit haal. Hij kan me dan ook zo aankijken, met een lach rond zijn mond en twinkel oogjes. Dan smelt ik terstond. Ik worstel nog erg met de gedachte dat ik niet weet wat ik zou doen als hij zou proberen me te zoenen of vast te pakken. Ik vrees dat ik geen enkel verweer zou hebben. Hij raakt me soms ook aan en dat zet me in vuur en vlam. Het is zo moeilijk om een middenweg te vinden in mijn gevoelens voor twee mannen. Als je dan ook nog een verhaal leest in de volkskrant van een vrouw die naast haar vaste relatie een relatie met haar zielsliefde is aangegaan en dat heel goed naast elkaar kan laten bestaan zonder dat haar man het weet, dan zet me dat aan het denken. Waarom komt zo’n verhaal me net nu onder ogen, nu ik er zo mee worstel? Precies; zo binnen zo buiten… (Onbekend)

Antwoord 6
Ja antwoord 2, ik heb een zeer belangrijke boodschap die mijn twin mij versleuteld doorgaf, over onze toekomst, pas een half jaar later door,via een gids.Dus energetisch.Mijn twin geeft alles over de toekomst door aan mij,hij is de gever en ik de ontvanger en ik decodeer het dan voor ons.Zelf is hij zich totaal niet bewust van die boodschappen.Als de tijd er rijp voor is dan vertel ik het.Eerst moet hij een quantumsprong in zijn bewustzijn maken.En je raadt het al , ik help hem energetisch om die sprong te maken.Wat een fantastische samenwerking he? Ik ben hier zooooo blij mee. (Wieweet)

Antwoord 7
Wat bijzonder zeg, van die versleutelde boodschap. Als ik er zo over nadenk heeft mijn zielslief ook al veel uitspraken gedaan die mij de haren ten berge deden rijzen. Mag ik vragen hoe jij hem helpt om die kwantumsprong te maken? Ik zou mijn twin ook graag willen helpen om een sprong in zijn ontwikkeling te maken. (Onbekend)

Antwoord 8
Antwoord 7 ik weet niet hoe ik dat doe , hem helpen om die sprong te maken.Dat gaat volstrekt op zielsniveau,buiten mijzelf om.Ik heb er als persoon geen vat op.Ik weet alleen (ik ben helderwetend) dat het staat te gebeuren dat ik dat doe. (Wieweet)

Antwoord 9
Ja uit het onderbewuste precies de goede woorden zeggen over een situatie, maar ook precies de woorden die gaan over ons, dat onderbewuste wel heel gaaf toch, ik zit dan met een smile de woorden nog eens terug te halen wat we nu eigenlijk zeiden, gewoon te toevallig. (Onbekend)

Antwoord 10
Ja dat is gave materie. Ik ken het maar al te goed. Mijn twin liet zich eens ontvallen dat hij alleen nog maar voor de ware liefde gaat, dat vertelde hij aan iemand en ik stond erbij. Maar terwijl hij dat zei, keek hij me heel diep in de ogen. Onbewust gebeurde dat, maar het kwam binnen als een blikseminslag. Het was even communicatie van ziel tot ziel. Pfff, hij zegt wel vaker dingen die een tipje van de toekomstsluier oplichten. Heeft ie niet door, maar ik wel. Ik ben inmiddels getraind in het horen achter de woorden, het lezen tussen de regels door en het zien van signalen. (Onbekend)