Q0694. Ik voel wat hij voelt op afstand?

Onbekend

Gisteren was ik doodmoe terwijl ik toch goed geslapen had de nacht ervoor. Zo moe dat ik overdag mijn bed ben ingedoken wat ik normaal nooit doe. Gisteravond sprak ik toevallig mijn tz even en hij zei dat hij zo ontzettend moe was van een avond stappen dat hij vroeg naar bed ging. Volgens mij heb ik zijn vermoeidheid gevoeld, en dat gebeurt wel vaker, ook met andere gevoelens als verdriet, boosheid etc. Herkenbaar?

Antwoord 1
Ja herkenbaar. Mijn twin kan ook moe worden van de zieke mensen waar hij mee werkt de hele dag. Al die vibraties van die zieke mensen die neemt hij mee en daar kan hij knap moe van zijn en ik indirect ook omdat ik zijn tweelingziel ben. Ook voel ik zijn opluchting als de dingen gaan zoals ze moeten gaan, geslaagde operaties enzo,haha, het werkt twee kanten op. (Wieweet)

Antwoord 2
Het is wel gemakkelijk als je dan idd je twin tegenkomt en snapt waar je gevoel vandaan komt, ik heb ook weleens zo’n moe gevoel en weet dan niet of het bij mij vandaan komt of bij twin. soms zomaar verdrietig om niets, en denk dan aan twin, misschien toch het verdriet van die ander, of is het dan weer heel heftig missen wat meespeelt en soms voel ik me mat, heb nergens zin in en dan doe ik soms niks, zit alleen maar te mijmeren en heb dan zelfs geen zin meer in lieve mensen om me heen. En wat ik laatst had.. toen voelde ik me heel opstandig, had zin om om me heen te meppen, maar zo ben ik helemaal niet, ja alleen als ik hem te lang niet zie dan word ik wel eens rebels en heb ik de neiging door de stad te lopen en zing dan zachtjes..wie me voor de voeten loopt..(ego?).maar of mijn twin dat ook weleens zingt? voelt wel zo.een vriendin belde me later op of het al over was. (Onbekend)

Antwoord 3
Hier had ik nog een tip: doe bekkenbodemspieroefeningen, ik doe het via een cursus healing tao. Via de bekkenbodem kan energie “weglekken”,ongemerkt en daar kan je ook knap moe van worden. Misschien werkt het ook een beetje als een buffer voor als mijn tweelingziel moe is. (Wieweet)