Q0693. Wat moet ik nu doen?

Masti

Hoi ik ben Masti, en ik heb een zielemaat waar ik super veel om geef en hij ook om mij, maar hij is overleden en sinds hij is overleden is hij super veel bij me. Hij is meer bij mij dan bij genenzijde kreeg ik van een medium te horen. want ik heb vaak contact met mediums die ik dan opbel. Ik voel zijn aanwezigheid heel sterk en ik voelde het sinds hij overleden zeg maar was. Hij waakt over me en is er altijd voor me. en dat vind ik wel erg lief. Ik heb na zijn dood enorm veel tekens meegemaakt als signalen dat hij het echt is en bij me is en ook een paar mooie dromen gezien dat ik met hem was. Ik zou nergens liever willen zijn dan alleen bij hem, sinds hij dood is heb ik een gevoel alsof een stuk van mij ook weg is en ik voel het ook echt letterlijk.Op zijn sterfdag had ik zelf veel ongelukken en vervolgens droomde ik dat hij overleed, toen ik wakker was kreeg ik te horen dat dat echt was. en ik krijg nu van vele mediums te horen dat hij mn zielemaatje is en dat geloof ik ook 100% zeker. Het is alsof ik hem eerder ken en ik heb het gevoel dat we gewoon precies klikken, hij lijkt ook eerlijk gezegt een beetje op me. de ogen een beetje en alles… nog nooit heb ik zo’n soort wonder meegemaakt. Elke keer als ik moet huilen om hem omdat ik hem mis krijg ik een harde krak te horen op mijn tv of raam als herkenningsteken dat hij er is. Ze zeggen dat ik door moet gaan met mn leven maar het blijft enorm moeilijk, omdat ik nooit echt de kans heb gekregen om die leuke dingen met hem mee te maken en daar baal ik enorm van. Ik mis hem elke dag meer en weet echt niet wat ik moet doen, diegene waar je zo zielsveel van houd is bij je en streelt je elke dag door je haren voor het slapen gaan, knuffelt je. ziet je. maar jij hem niet. Het is erg teleurstellend, ik zou niks anders willen dan ook al is het maar 1 minuut gewoon een dikke knuffel en hem even kunnen vasthouden.. wat ik nooit echt had kunnen doen. zijn zielemaatjes ook bij elkaar na het dood? wij hebben een zeer sterke verbinding met elkaar. Hij is er regelmatig. (erg vaak) en we zijn precies hetzelfde met karakter en alles. het lijkt wel alsof we een soort tweeling zijn. maar dan hij als jongen en ik meisje. ik hoop dat je me kan begrijpen en verder helpen. groetjes, Masti.

Antwoord 1
Masti , is hij al lang overleden of is het nog maar kort geleden gebeurd? Dat is niet duidelijk in je verhaal.Het lijkt erop dat het nog maar kort geleden is en hij nog een tijdje jou in de gaten wil (moet?) houden, dat hij zich verantwoordelijk voor je voelt.Of gewoon jou nog een tijdje gezelschap wil houden.Hebben jullie wel goed afscheid kunnen nemen voor zijn heengaan? Daar kan het ook mee te maken hebben.Jullie zijn zeker wel zielemaatjes denk ik. Het zou ook kunnen dat jullie gaan samenwerken, hij aan gene zijde en jij hier op aarde. Ik heb na de dood van mijn beste vriend , hem nog 2 jaar duidelijk meegemaakt ,alsof hij over mijn schouder meekeek bij alles wat ik deed. Nu weet ik dat hij in een vorig leven (+/- 150 jaar geleden) mijn vader was geweest en mij na een zwangerschap mijn kind af liet pakken, vanwege een standsverschil. Het was de bedoeling dat ik in dit leven dat kind, d.w.z. die ziel in incarnatie, weer terug zou krijgen, en dat ik in mijn eentje dat kind moest op gaan voeden. Nou, twee jaar voor de geboorte van het kind overleed hij en hield mij scherp in de gaten,totdat het kind de leeftijd had van 2 jaar en toen verdween mijn beste vriend pas voorgoed in het hiernamaals. Nooit meer energetisch contact mee gehad. Probeer te overleggen met mensen die iets soortgelijks hebben (meegemaakt), of schrijf het op in een dagboek, misschien wordt het een heel mooi verhaal en kan je het uitgeven, dan geef je er lucht aan en probeer je op de dagelijkse dingetjes te concentreren. (Wieweet)

Antwoord 2
Hoi Masti,heel verdrietig dat je dit meemaakt, maar wat je meemaakt is wel heel mooi, dat je toch contact hebt. Ja ik denk dat je zeker contact blijft houden ook na de dood, op afstand kunnen twins elkaar voelen, ik voel mijn twin ook op afstand,ook al zie ik hem nooit, probeer mijn liefde door te geven en soms reageert ie meteen en soms slaapt ie of is mijn maatje aan het werk denk ik..ben ook wel eens moe van alles, en soms denk ik ook dat ie mij wel kan zien en ik hem niet, elke avond voel ik overal tintelingen en dan hoop ik dat mijn twin mijn aanrakingen ook voelt, jammer dat je het niet bij elkaar kan vragen. Maar geloof er maar in dat het echt is.of de ziel nu hier is of ergens anders, je bent bij elkaar, je blijft altijd verbonden.Probeer eens een vraag te stellen aan je twin en als je meteen iets ‘denkt’,zo snel dat je het haast niet zelf kan bedenken dan is dit een antwoord van je twin, geloof in jullie Liefde, want niets is echter dan dat. Wel moeilijk voor je om zoiets moois te voelen,zonder echt fysiek contact, ja je kan snakken naar een knuffel,even een streling, maar hij wacht op je daarboven! deze mooiste liefde die je voelt, dit gaat nooit meer over, hou je daaraan vast en dat weet je ook vast wel. Je wordt gesteund, niet alleen door vrienden, familie maar ook door engelen,voel het maar, sta er open voor en de tekens zullen steeds duidelijker worden Ik denk dat veel twins hier een belangrijke boodschap uit kunnen halen! nl.dat ze hun tijd op aarde nu krijgen en dat je daar van mag genieten, want dit is een gift from above. dankjewel lieve Masti voor je verhaal, heel veel sterkte en vanavond stuur ik je een knuffel ter ondersteuning. (Onbekend)