Q0692. Goldmember?

Wieweet

Zijn er die expres Goldmember ergens van geworden zijn sinds ze hun zielslief of tweelingziel gevonden hebben? Van community sites als Hyves of zoiets? Of doe je niet mee in de Gold Bubble? Ikke niet, ben er te trots voor, al ben ik nog zo nieuwsgierig, het is voor mij een omgekeerd soort stalkingsgedrag, ik sta daar boven…..Kan ik natuurlijk ook vragen: hoe nieuwsgierig ben je online (geworden)? Ik probeer wel te achterhalen online hoe ver mijn twin in zijn ontwikkeling zit, iets anders dan stalking…? Alles wat ik weet over hem, is/was tenslotte publiekelijk toegankelijk

Antwoord 1
Nee, dat niet. Echter ben ik wel een keer langs zijn huis gegaan om te zien waar hij woont. Als hij hyves had gehad of facebook dan had ik me waarschijnlijk niet kunnen beheersen om ook te gaan kijken. Ik ben wel erg met sites als zielsliefde bezig. Ik denk dan ook achteraf waar ben ik mee bezig idd. Volgens mij willen we nog niet ECHT loslaten. (Onbekend)

Antwoord 2
Nee, heb helemaal niets met hyves of facebook enz (heb het wel maar gebruik het niet), schept alleen maar verwachtingen en verplichtingen en ik zet alleen dingen publiekelijk op het net die ik zelf kwijt wil en dus niet geheim zijn. Gezonde nieuwsgierigheid naar je twin is ook helemaal niets mis mee denk ik, zolang het maar geen obsessie wordt en als jij aan je informatie komt door publiekelijk toegankelijke bronnen dan is daar toch ook niets mis mee? Maar nou vraag ik me af …. vind jij dat het kraken van iemand zijn mail (wat iedereen kan doen maar niet legaal is) ook valt onder publiekelijk toegankelijke informatie? hoe moet IK anders verklaren dat persoonlijke correspondentie openlijk door “derden” wordt geciteerd en gebruikt op deze site ….. ??? maar nogmaals, als jij jezelf recht kunt aankijken hoe je aan die informatie bent gekomen, dan is er toch niets mis mee?? en misschien wel respectvol richting je twin om daar dan duidelijkheid over te geven, zodat die het ook kan snappen. (Florence)

Antwoord 3
Nou als ik naar mezelf kijk ben ik goldmember van deze site haha, verder geen goldmember-gedrag..daar waag ik me niet aan. (Onbekend)

Antwoord 4
Wat bedoel je met Goldmember? Ik weet wel dat je dat bij Hyves kunt worden, maar ook als je gewoon een account hebt kun je daar toch kijken op andermans pagina? Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat wel eens heb gedaan ja. En ook op sites als facebook. Mijn tz staat overal op en schrijft zijn hele hebben en houden op. Maar het is niet altijd even leuk om alles maar te weten en te zien dus nu doe ik het niet meer. Ik weet toch wel waar hij mee bezig is, zonder te kijken. (Onbekend)

Antwoord 5
En ik zal nog duidelijker zijn, voor het geval idd niet iedereen daar achter de schermen exact weet wat er nu speelt. Er zijn maandenlang met enige regelmaat zinnen, situaties en woorden gebruikt en aangehaald op deze site, soms spottend, die ik in persoonlijk mailcontact met Lilly had besproken. En van Lilly weet ik heel zeker dat zij niet bij jullie in de redactie zit! En DAT wil ik graag helder en uitgesproken hebben, want het is teveel en te vaak gebeurd om toevallig te zijn! En ja, ik heb al mijn wachtwoorden gewijzigd en een firewall aangebracht op mijn pc maar ik heb geen idee of dat afdoende is voor hackers (Florence)

Redactie
Florence, zou je zo vriendelijk willen zijn je emailadres bekend te maken bij de redactie? Je spreekt in bovenstaand bericht de redactie aan, maar op anonieme reacties kunnen wij niet reageren.
 
Antwoord 6
Nee, ik ben nergens Goldmember. Sterker nog: ik heb maar één sociale mediapagina. Die heeft mijn zielslief ook, maar de laatste tijd heb ik juist helemaal geen behoefte om op zijn pagina te kijken. Beiden zijn we geen types om er alles op te zetten en daarbij hoef ik ook niet meer te weten wat hij allemaal onderneemt zonder mij 😉 Het verandert namelijk niets aan de huidige situatie. Alles weten heeft voor mij geen meerwaarde. Bovendien ervaar ik juist dat hoe meer ik mijn eigen weg ga, hoe meer hij aan me lijkt te trekken. Ergens deze week liet hij online zelfs even zijn gezicht zien! Voor het eerst en uit zichzelf! Ik kon niets anders dan enorm glimlachen, want ik voelde hem enorm en wist wel dat dat moment ging komen. Zonder elkaar al te veel in de gaten te houden, ervaren we elkaars zielsnabijheid en soms elkaars aardse nabijheid alsof we naast elkaar op een bankje zitten. Heel bijzonder. Ik ben van mening dat als mensen willen weten of hun zielslief op hun profiel kijkt, dat dat inderdaad omgekeerde stalking is. Het heeft mijns inziens niets met loslaten te maken… Alles heeft zijn tijd, dus als het zo moet zijn dat je elkaar weer ontmoet, dan gebeurt dat vanzelf. Maar ga er niet op zitten wachten. Blijf ondertussen gewoon heel dicht bij jezelf en je eigen pad. En als je heel stil bent en luistert, wijst God/Universum je dat pad. Volg het! (Onbekend)

Antwoord 7
Ik ben ook ontzettend nieuwsgierig en kijk wel eens op hyves (ben goldmember maar dat was ik al tijdens onze ontmoeting) …moet toegeven dat het een soort stalking is… of is het toch iets anders dan stalken… hij heeft mij geblokkeerd dus kan ik niets opmaken uit zijn profiel. Maar toch hou ik hem op de een of andere manier in de gaten. Ik weet niet of hij de mijne ook bekijkt want als goldmember kom je echt niet te weten wie jouw profiel bezocht heeft. Frustrerend is het wel.(T)

Antwoord 8
Goh dit vind ik wel een heel interessante discussie.Wie zegt dat de normen van de maatschappij dezelfde moeten zijn als tussen twee-van-1-ziel ? En dat inbreken in andermans mail niet kan maar dat tweelingzielen dat onderling wel mogen? Staat dat elkaars ontwikkeling in de weg of draagt het juist bij aan elkaars begrip en DUS gemakkelijker om elkaar los te kunnen laten op den duur. Want juist het gebrek aan gegevens geeft een loslaat-probleem. Online informatie maakt dat je sneller de eer aan jezelf kunt houden omdat je zoveel meer getuige bent van het compleet andere proces waarin je zielslief zit. Natuurlijk moeten dingen die strafbaar zijn niet ondernomen worden, maar ik hoef ook weer niet beschermd te worden voor mijn twin ,hoe meer hij van mij weet hoe beter ik mij voel. Ook een onderdeel van mijn proces. Antwoord 4:Goldmember is een speciaal programmaatje dat wordt aan je (Hyves-) account toegevoegd met een overzicht wie er op je site komen.Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: “Stalking is het stelselmatig lastigvallen van een persoon, door die persoon te achtervolgen, steeds op hinderlijke wijze contact op te nemen, en soms ook te bedreigen.” Maar hoe zit het met deze definitie op ZIELSNIVEAU ? Tweelingzielen willen toch graag bij elkaar zijn? Ze zoeken elkaar ´s nachts in de slaap op, ook al zijn beide personen overdag in hun eigen ontwikkelingsproces. Het is wel erg dubbel he? (Wieweet)

Antwoord 9
Ja hoe meer je van elkaar weet, hoe makkelijker het wordt dat geloof ik ook en nee ik heb me nog nooit rot gevoeld over het feit dat mijn twin probeert te achterhalen waar ik mee bezig ben, eigenlijk hoop ik het dat ie dat doet, want dat zou me alleen maar blij maken..ik doe dat nl. wel bij hem, allemaal wel legaal en vrijwillig en daar is niets mis mee want alles energetisch oppikken daar ben ik nog niet zo goed in, dus zal ik er op een aardse manier mee om moeten gaan. (Onbekend)