Q0691. Mensen veroordelen zo snel en zo erg…

Onbekend

Dat is de reden dat je bijna niemand kunt vertellen over zielsliefde in je leven. En ook de reden dat ik heel blij ben dat dat hier wel kan. Ervaren jullie in het dagelijks leven ook zoveel veroordeling en onbegrip? Ik zelf wel, en dan nog over minder heftige zaken dan de zielsliefde, want daar spreek ik echt met geen mens over. Ik denk dat je het pas kunt begrijpen als je het zelf meemaakt. En dat is ook wat mij zoveel pijn doet; te weten dat mijn tweelingziel dezelfde verwarrende heftige gevoelens heeft voor mij maar er met niemand over kan praten. Ik weet haast zeker dat hij ook op internet niets vindt om zijn gevoelens te ventileren en dat hij de term tweelingzielen nog niet kent. Zal het vanzelf op zijn pad komen als de tijd rijp is en zal hij dan wel op sites komen als deze? Zo is het mij wel vergaan. Maar ik zat al regelmatig op meer spirituele sites.

Antwoord 1
Ik vind dat als je niets te verliezen hebt voor het gevoel in je hart moet gaan. Andere mensen hebben toch overal wel een mening over en moet je dan deze kans laten gaan die jou wel heel gelukkig kan maken misschien? Het is moeilijk maar ook heel mooi en het verveelt nooit. Probeer in ieder geval in elkaars leven te blijven als vrienden of wat dan ook. Zelfs dat kan genoeg zijn… (Onbekend)

Antwoord 2
Hoe was jij voordat jij je tweelingziel ontmoet hebt? Hoe zou jij reageren als je geen tweelingziel had? We zijn allemaal veroordelend geweest toch, voordat wij onze zielsliefde meemaakten? De ene wat meer en de andere wat minder misschien,maar toch…Probeer jezelf in de onwetendheid en de onbekendheid met de materie van een onbewustere ander te plaatsen. Ik ben de enige die dit overkomen is van 9 broers en zussen, de een vindt het allemaal geweldig en de ander verklaart me compleet voor gek. Er zijn ook wel onderlinge discussies losgebarsten op verjaardagen enzo. Een soort pro en contra, ik kan daar ook niks aan doen. (Wieweet)