Q0690. Geheimen voor je tweelingziel?

Onbekend

We gaan naar een tijdperk van telepathie. Het schijnt dat aan het einde van het Watermantijdperk de samenleving volledig telepathisch is. Dus dan zijn er geen geheimen meer! Tweelingzielen hebben een voortrekkersrol door telepathisch contact. Heb jij geheimen voor je twin? Iets wat je bezighoudt waar je je voor schaamt om te vertellen? En prikt hij of zij daar moeiteloos doorheen?

Antwoord 1
Geheimen voor je twin? volgens mij kan dat niet eens, zelfs op afstand voelt mijn twin me haarfijn aan, hoe die het doet? wij kunnen elkaar aankijken en dan weet je de waarheid al, dus nee ik heb geen geheimen voor mijn twin en twin kan zich niet verstoppen voor mij als ik hem in de ogen mag kijken. vanaf de 1e dag dat we elkaar zagen weten we van de ander wat die bedoelt. Hartstikke makkelijk toch. (Onbekend)

Antwoord 2
Nee, ik heb geen geheimen voor mijn twin, ben een open boek en recht door zee. Maar je hoeft ook niet alles van elkaar te weten toch? ieder mens maakt fouten in zijn leven en als je beiden al een heel leven achter je hebt ….. het is anders als je iets gedaan hebt wat ook je twin aangaat en waar je je voor schaamt, dat zou ik persoonlijk wel willen rechtzetten, uit liefde en respect voor mijn twin en voor mezelf, anders blijf je in een negatieve spiraal hangen samen. En natuurlijk zal je twin je begrijpen, je vergeven enz, deze liefde is immers onvoorwaardelijk, maar dat kan nooit een reden zijn om het dus maar niet recht te zetten. Ga er ook nooit vanuit dat een twin altijd alles wel begrijpt, het is al eerder gezegd hier op de site. En het is ook geen boetedoening hè? ik zie het als een voortvloeisel uit, een vanzelfsprekendheid uit ….. Liefde voor jezelf en elkaar, dat je zoiets uit de weg ruimt, maar ja that’s me. Liefs.(Florence)