Q0688. Mis hem zo…

Onbekend

Soms dan mis ik hem zo en ik kan er met niemand over praten want in mijn prive is hij er niet. Ik zie hem niet meer en ik mis hem alleen maar meer. Verdriet, Liefde, Boosheid is wat ik door elkaar heen voel. Ik wordt er gek van. Ik wil hem vergeten of loslaten maar lukt niet. Ik weet dat door hem te missen ik eigenlijk gewoon een stukje van mezelf mis. Het doel van onze ontmoeting is duidelijk. Het is echt de uitnodiging om mezelf weer te zijn. Wie ben ik en wat wil ik en wanneer zal ik eens leren assertief te zijn in plaats van passief of agressief. De confrontatie met hem was mij te moeilijk en de vlinders ook want ik zit in een andere aardse relatie. Ik ben diep gegaan maar ik zal er beter uitkomen. Mis hem zo. Kon ik nog maar een kort gesprek met hem voeren of naast hem zitten of iets… Mijn vraag is: hoe kom je er weer bovenop na heel diep te gaan waarbij je volledig de controle over jezelf bent verloren? Het is net of ik in een droomwereld heb geleefd en wakker wordt in de realiteit.. tips van ervaren verloren twins please.. If we ever meet again…

Antwoord 1
Mis hem ook zo, wil/mag/kan mij niet zien, te moeilijk, heeft een relatie, de aantrekkingskracht is te groot, maar geloof houdt me op de been, als ik dan hier weer op de site stukjes lees, moet ik heel even huilen omdat ik niet snap dat je zoveel van iemand kan houden en dan toch niet bij elkaar bent, zelfs niet als vrienden, het gaat er bij mij niet in..en dat heeft niets met ego te maken maar heeft alles te maken met hartstikke veel houden van..en missen. (Onbekend)

Antwoord 2
In deze situatie heb ik ook jaren en jaren gezeten. Ik heb een aardse relatie en hij ook. Wij hebben uiteindelijk gezien dat we niet zonder elkaar kunnen en kiezen nu voor elkaar. We hebben besloten dat wat wij hebben veel te kostbaar is om op te geven voor alledaagse robot regeltjes. Vergeten kan helaas niet want dit gevoel wordt alleen maar sterker. Hoe meer je elkaar niet ziet hoe meer je elkaar voelt. Is stoppen echt wat jullie willen? Is jouw angst zo groot dat je deze liefde ervoor opgeeft? (Onbekend)

Antwoord 3
Toch weer dat loslaten wat je moet doen. Als het echt meant to be is (in de toekomst) dan zal het ook zo gaan en komt hij bij je terug. Dat weet niemand, dus de toekomst zal het uitwijzen. Pas als beide helften er helemaal klaar voor zijn kan er een hereniging zijn van twee zielen. (Onbekend)

Antwoord 4
Bedankt voor jullie reacties! Als een tornado kwam hij voorbij in mijn stabiele leven. Angst heeft mij bij hem weg gehouden. Mijn veilige thuis basis is nu nog alles wat ik heb. Ga ik weer vergelijken om hem te vergeten. Wat heeft hij nou gedaan, meer dan mijn huidige relatie? Hij heeft alleen maar voor problemen gezorgd. Mijn partner is er altijd voor me. Mijn huidige relatie is helemaal niet zo moeilijk. Ik had hem waarschijnlijk opgezocht in een andere situatie dan waar ik nu in verkeer. Misschien stuur ik hem nog een kaartje.. Ik denk het toch maar niet. Ik moet loskomen. Hij heeft er niets aan en ik ook niet. Misschien veroordeelt hij mij wel of lacht hij me uit. Ik weet het niet.. Hij heeft mij wel geprobeerd te versieren destijds.. Ik was niet blind, ik was bang. (Onbekend)

Antwoord 5
Loslaten is heel moeilijk inderdaad, maar het is wel een stap die genomen moet worden als je werkelijk elkaars tweelingziel bent. Vandaag kreeg ik het enorme teken dat ik goed op weg ben. Want juist nu ik oprecht kan wensen dat hij gelukkig is en dat hij moet doen wat hij wil doen, was daar vandaag ineens het moment waarop hij even liet merken dat hij er is en aan me denkt. Vanuit hemzelf. Heel bijzonder! En reden te meer om mijn pad voort te zetten. Ik kan nu ook echt genieten van het gevoel van houden van. Geef ook aan mezelf toe dat die liefde er is. Dat valt niet eens meer te ontkennen. Het is echt waar wat men zegt: Alles heeft zijn tijd en als jullie voor elkaar bestemd zijn, dan komt hij echt weer bij je. (Onbekend)

Antwoord 6
Antwoord 5, precies zo voel ik dat ook. Eens je zover bent dat je het gevoel volledig kunt accepteren van jezelf, kun je verder. Af en toe heb ik nog wel een terugval hoor, dan voel ik me opeens zo schuldig tegenover mijn partner. Maar ik ik weet dat het ego is dat daar spreekt. Zielsliefde is iets dat naast mijn relatie bestaat wat niet wegneemt dat het een steeds grotere plek inneemt in mijn hart. Er zal ooit een moment komen dat ik er helemaal voor wil gaan, maar dat kan pas als de andere helft net zover is. Laat het leven maar begaan, alles komt goed. (Onbekend)

Antwoord 7
Zit er zelf weer middenin, in dat missen. Zondag zag ik mijn zielslief voor het laatst en het verlangen naar hem wordt almaar heviger. Ik kan niet meer normaal naar hem kijken zonder me zijn sterke armen om me heen voor te stellen. Het maakt het niet makkelijker dat hij me steeds meer begint aan te raken, wat ik overigens heerlijk vind. Hij doet het heel voorzichtig maar voor mij duidelijk. Er spreekt liefde en zorgzaamheid uit maar zet mij in vuur en vlam. En dan, ja dan komt weer dat moment van afscheid. En elke keer weer voelt het als een grotere schrijnende wond die blijft bloeden tot dagen erna. Zie ik hem aan de horizon verdwijnen met het gevoel in mijn hart dat ik hem wil volgen, op zijn nek wil springen en hem nooit meer wil loslaten. Het is niet dat ik er verdrietig van word maar wel een beetje melancholisch. Ik mis hem, voel me onrustig zonder hem. Zodra hij er is, voel ik me zo goed, relaxed en fijn. Dan kan ik de wereld aan. Maar nu moet ik het alleen doen en dat valt me zwaar.(Onbekend)

Antwoord 8
Ja dat missen,verlangen hangt soms als een zware deken om me heen, het wordt steeds mooier maar ook steeds zwaarder en eerlijk gezegd vind ik het zo alleen ook wel eens een beetje eng, wat er allemaal komt, wou dat ik die sterke armen om me heen had, al was het maar voor een moment, om weer makkelijker verder te kunnen..ja dat verlangen.. (Onbekend)

Antwoord 9
De site heeft mij veel geholpen. Ik ben veel rustiger nu. Ik voel me eigenlijk weer stralend als de zon en heb daar niets of niemand voor nodig. Ik gun hem het beste maar mezelf vooral. Geluk zit voor mij niet in geld maar in mooie momenten die als foto’s in je geheugen zijn opgeslagen. Ik ben weer compleet. Ook zonder hem. I love me! (Onbekend)