Q0685. Hoe noem jij je tweelingziel?

Wieweet

Hoe noem jij je tweelingziel? Ik noem mijn tweelingziel nooit bij de naam, ook niet in gedachten of in dromen, altijd is het Mannetje of Liefie.. by the way, ik ben een vrouwtje 🙂

Antwoord 1
Dit is wel een leuke vraag 🙂 ik noem mijn Twin in gedachten altijd Lief, schat of engel, heb ook het gevoel dat de naam dr niet bij past ofzo haha. liefs. (Elselina)

Antwoord 2
Wel een mooie vraag, soms met liefje, lief, eigenlijk wel heel persoonlijk toch, maar soms ook bij zijn naam omdat ie de mooiste naam van de wereld heeft, toch als ik dat doe schrik ik er zelf soms van..waarschijnlijk omdat hij altijd al aanwezig was en nu weet ik het, beetje vreemd. (Onbekend)

Antwoord 3
Kort en bondig: ‘Mijn Lief’.(Onbekend)

Antwoord 4
Vroeger noemde mijn tz mij moppie of gekkie. Ik smolt weg van binnen, omdat mijn twin dat tegen mij zei, maar liet er weinig van merken, omdat ik wist dat ze vrij snel met iemand anders zou gaan trouwen. Nu, na ongeveer dertig jaar noem ik haar mijn geliefde, mijn liefje. (Onbekend)

Antwoord 5
Mijn twin noem ik niet bij zijn naam. Eigenlijk heeft hij geen naam in mijn hoofd, want dan beperk ik hem tot iemand of tot iets. Hij is mijn alles en dat heeft geen naam. Hij is zoveel meer dan alleen de persoon die deze naam heeft gekregen. Ik zie een oneindige goddelijke prachtige perfectie ziel, die ik niet met een nam kan beperken. Ik hoef hem ook niet van al het andere te onderscheiden (waar een naam dus voor is), omdat hij het enige is. Hij is alles. Hij is ook mezelf, zo voel ik dat. En dus nee ik noem heb ook niet bij zijn naam. Eigenlijk heb ik geen naam voor hem, omdat ik voel dat hij in me zit. Wij zijn zo verbonden en ik zie hem niet als iemand anders, maar als mijn helft. Een naam noemen is dan heel raar voor mij. Alsof het niet past bij hem ofzo 🙂 (Onbekend)

Antwoord 6
Ja dat heb ik nou ook! Zijn naam komt te hard bij me binnen,dat is het! Het is ook de naam van zijn beroepsbeschermer, Michael. (Onbekend)

Antwoord 7
Ik noem hem altijd bij zijn echte naam en soms in gedachten zeg ik de naam waaruit zijn voornaam is afgeleid, toch een soort koosnaam voor mij. (Onbekend)