Q0684. Wat moet ik daar nou mee?

Onbekend

Even in het kort, ik ben 48 en een gescheiden man. Ik woon inmiddels jaartje of 10 alleen. Ongeveer 18 weken geleden ben ik een jonger iemand tegen gekomen, we keken elkaar aan in de ogen en het leek wel of er een vlam heen en weer schoot, zo direct naar binnen. Het gaf een gevoel wat we beiden nog nooit hebben mogen voelen, we weten allebei dat we gewoon z’n band hebben, dat we blijkbaar zielsverwanten zijn. Zelf ben ik nogal sceptisch over dat soort dingen, maar dit is zo puur, heb het zelf nog nooit zo in mijn leven mogen ervaren. Het leeftijdsverschil, daar heb ik nogal moeite mee. Hij is 18 weken geleden langs gekomen voor biertje en is eigenlijk geen geen minuut meer uit mijn gedachte geweest. Hij woont inmiddels bij mij in huis, waar we het wel erg gezellig hebben. We voelen ons niet aangetrokken tot het zelfde geslacht, maar regelmatig moeten we elkaar toch even voelen en aanraken. Het gevoel wat we hebben is gewoon zo puur en we weten van elkaar dat we elkaar ook gewoon nooit meer kwijt raken, nu of later, we zijn ook bij paranormaal iemand geweest en die zij ook dat wij zielsverwanten zijn uit een van onze vorige levens. Het is moeilijk om elkaar vrij te laten , maar eigenlijk doen we gewoon alles samen. Mijn vraag is eigenlijk de volgende : Mijn vriend is verder dan mij in zijn ontwikkeling, en ik wil eigenlijk mijn ontwikkeling versnellen. Hoe kan ik dat aanpakken?

Antwoord 1
Volgens mij gaat dat vanzelf als je bij elkaar bent, dan groei je vanzelf. Als je elkaar respecteert en waardeert en liefhebt komt het volgens mij vanzelf naar je toe. In de tijd dat ik mijn twin nog zag ging het in sneltreinvaart, nu is dat toch minder heb ik het gevoel omdat het missen van elkaar toch blijft storen in mijn/onze ontwikkeling. (Onbekend)

Antwoord 2
Wat maakt het uit hoever je bent in je ontwikkeling, het gaat om de liefde die je voor elkaar voelt, wat prachtig voor jullie, geniet ervan en die ontwikkeling gaat gewoon door, als je elkaars zielsmaat bent dan stimuleer en help je elkaar in alles, dan zit je elkaar niet in de weg maar verrijk je elkaars leven. (Onbekend)

Antwoord 3
Daar heb je geen vat op, op je spirituele ontwikkeling. Ik neem aan dat je dat bedoelt? Op zijn best kan jouw zielsverwant helpen op energetisch niveau om jou een sprong in je bewustzijn te laten maken. En voor de rest: daar zorgt het universum voor. Maar het feit dat je het wil daar zit misschien een kans in, een opening naar meer. (Onbekend)

Antwoord 4
Zodra je geluk in jezelf vindt, en hem in jezelf vindt (want hij zit in je ogen) en rust vindt van deze afhankelijkheid, gaat het proces sneller. Je moet niet uit afhankelijkheid bij hem willen zijn, niet uit liefdesverdriet niet uit missen, alles moet je helemaal verwerkt hebben. Je moet bij elkaar willen zijn alleen maar uit liefde. Dus je moet zo vrij worden van de behoefte om te blijven trekken aan die persoon. Hou van deze persoon onvoorwaardelijk, zelfs op afstand. Geef hem ruimte om er zelf achter te komen dat hij bij je hoort. (Onbekend)

Antwoord 5
Bedankt voor jullie antwoorden, heb er wel beslist wel iets aan gehad, eigenlijk is afgelopen zaterdag het muntje gevallen , zoals dat heet. Vrijlaten doen we elkaar wel, we weten allebei dat we gewoon bij elkaar horen, onze vrienden,kennissen en omgeving voelen en zien gewoon onze band , onze verbintenis. We weten allebei dat we ergens voor bij elkaar zijn, alleen waarvoor weten we nog niet, het is wel zo dat we erg veel vrienden hebben, (eigenlijk is onze vrienden gemixt tot 1 grote vrienden kring). iedereen ziet ook dat we gewoon, ondanks leeftijdsverschil, een band hebben waar niets tussen komt. Is soms wel eens moeilijk, zeker gezien mijn leven toch erg is veranderd, aangezien ik na onze verbintenis toch heel erg over bepaalde dingen (b.v.spiritueel) anders ben gaan denken, en ik steeds meer open kom te staan voor invloeden zoals telepathie. In mijn vraag die ik stelde vroeg is dus of ik dat kon versnellen, mijn ontwikkeling, nou weet wel wat je op je afroept, blijkt toch weer dat het werkt.(Onbekend)

Antwoord 6
Ja, zo is dat; waar je om vraagt krijg je vaak. Als je positieve wensen de kosmos instuurt, is dat alleen maar fijn. Er komt qua spirituele ontwikkeling niet meer op je bordje dan je aankunt, daar mag je zeker van zijn. Geniet ervan, want het is prachtig. Ik heb ook telepathie met mijn tiwn, voornamelijk tijdens onze dromen, en dat is erg bijzonder. Ik weet gewoon waar hij mee bezig is, en voel me altijd met hem verbonden. Andersom is dat minder bewust, hij kan nog niet zo goed bij zijn gevoel. Maar dat komt wel, dat heb ik gewenst…. (Onbekend)