Q0682. Wie kent dit gevoel ook?

Onbekend

Wie heeft dit gevoel ook vaak? Dat er wordt getrokken aan je zonnevlecht. Soms word ik er misselijk van. Alsof je een strakke band om je buik in de buurt van je navel hebt. Het duurt nu al een paar weken en het lijkt wel of het steeds langer duurt en intenser wordt. Weet iemand wat dit kan zijn?

Antwoord 1
En je weet zeker dat het niets te maken heeft met je pancreas of bijnierschors? Want dat zit ook dicht in de buurt van de solar plexus. Het is een complex netwerk van zenuwen. Geen klap tegenaan gehad?Ik heb ooit 2 keer op dezelfde dag met mijn tweelingziel gecommuniceerd via de zonnevlecht/solar plexus:hij traceerde mij (ik fietste in zijn richting zonder dat ik iemand verteld had waar ik naartoe ging) en vroeg twee keer waar of ik bleef, dat was via de zonnevlecht of althans precies op de plek van die chakra. Verder alleen maar zielscommunicatie gehad via de hartchakra. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja ik herken dat, zeker na antw.1, heb een heel trekkend gevoel in de buurt van mijn pancreas, onverklaarbaar, al wel een jaar, met vlagen is het erger. op het moment ervaar ik dat heel sterk weer, net onder/tegen mijn linker rib aan heb het niet echt gelinkt met mijn zonnevlecht/tweelingziel. wat ik wel weet is dat je pancreas staat voor Liefde geven en ontvangen(verwerking van suiker/zoet/liefde), welke van de 2 zou nu het hardste trekken? haha of zou het met de rib van adam/eva te maken hebben..ja je kunt van alles bedenken, wat ik wel voel is dat mijn twin een helend effect hierop kan hebben, natuurgeneeskundige druppeltjes helpen me nl.niet (Onbekend)

Antwoord 3
Ik was van antwoord 1 (he ik vergeet iedere keer mijn nickname eronder te zetten). Ik heb ook nog twee keer via mijn derde oog met hem mogen communiceren, twee keer een boodschap, 1 keer was het live: zat hij op een andere plek een paar kilometer bij mij vandaan en zag ik dat hij zijn bul kreeg. Ik zag het duidelijk met die chakra tussen mijn ogen, dus de voorhoofd- of derde oogchakra. (Wieweet)

Antwoord 4
Aan antwoord 2 (ik heb de vraag gesteld): interessante link met die pancreas en liefde. De rest van je antwoord snap ik niet helemaal. Wat is je gevoel achter de adam/eva-opmerking? En hoezo denk je dat twin dit kan helen? Overigens beperkt het gevoel zich bij mij niet tot de pancreas. Het trekkende gevoel heb ik niet alleen bij de zonnevlecht. Het gaat soms helemaal door tot net boven mijn hart en soms voel ik het ook onder mijn navel. Vlak onder de huid. (Onbekend)

Antwoord 5
Aan antw.4 mijn gevoel van druk tegen linker rib..de rib van adam..waaruit eva werd gemaakt, zoiets..weet het eigenlijk ook niet hoor, maar moet daar wel eens aan denken. ja dat gevoel gaat verder naar mijn hartchakra en schouders,keel, alsof er letterlijk aan mij getrokken wordt. Waarom ik voel dat twin daar helend op kan werken? omdat ik ervaar als we elkaar gezien hebben dat er een helende energie door mij heen gaat, dat je elkaar weer heelt.door die enorme liefde, die geneest mensen en al helemaal elkaar. (Onbekend)

Antwoord 6
Als je last hebt van toesnoering, pijn ter hoogte van je zonnevlecht zou dat ook kunnen wijzen op het vasthouden, het niet kunnen loslaten van oude overtuigingen, je wil deze oude lasten niet langer dragen en je wilt onbewust je Gevoelens en Levenskrachten op een spontane, ontlaste, totaal-vrije manier laten stromen, een stukje van christiane beerlandt(de sleutel tot zelfbevrijding) (Onbekend)