Q0681. Tekens en dromen?

Onbekend

Tekens en dromen, dat zijn dingen die ik hier toch wel vaak lees. Ik droom nooit over tz, wel over dingen die gebeuren die te maken hebben met tz. En tekens zie ik ook niet echt, niet zoals het hier soms beschreven wordt. Nu ben ik wel vrij nuchter, zou ik het daarom mischien niet zo opmerken, of ligt dat er aan, aan hoever je bent in het proces? En energetisch contact wat kan ik me daar bij voorstellen?

Antwoord 1
Het heeft ermee te maken hoe ver je in je eigen proces bent of je tekens waarneemt en je dromen kunt herinneren en interpreteren. Bij mij ging dat geleidelijk totdat dromen en tekens heel frequent kwamen. Ik droom al zo lang over mijn TZ als dat ik hem ken. En die dromen zijn van meet af aan soms telepathisch. Dat wil zeggen dat ze iets laten zien dat een tijd later in werkelijkheid precies zo plaatsvindt of mijn TZ vertelt me iets op zielsniveau, iets dat hij voorlopig nooit in het echt zou kunnen zeggen maar dan wel. Dat is ook contact op energetisch niveau. Wat daar ook onder valt is het voelen van zijn aanwezigheid naast me als ik in bed lig, of het voelen dat je aan elkaar denkt. Wij doen ook vaak dezelfde uitspraken op hetzelfde moment. Tekens krijg ik ook veel, in allerlei vormen. Je gaat er vanzelf oog voor krijgen is mijn ervaring, daar hoef je niets voor te doen. (Onbekend)

Antwoord 2
Nuchterheid houdt je op aarde en dat lijkt me erg belangrijk in dit proces! Ben zelf ook heel nuchter en als ik het energetisch contact met twin niet zelf meemaakte, zou ik niet geloven dat zoiets bestond. Het fascineert me en zou graag willen weten hoe het werkt. Twin en ik kennen elkaar al jaren en dit is zeg maar ‘de tweede ronde’. Het energetisch contact is nu veel sterker dan voorheen. Wij praten met elkaar – soms voelt het of we echt een gesprek hebben en soms vang ik uitspraken op van twin. Maar ik weet niet hoe zijn leven eruit ziet (gezinssamenstelling etc). Volgens mij komen vooral dingen door die echt over ‘ons’ gaan en: hoe sterker het gevoel erachter, hoe duidelijker het doorkomt. Ook hebben we hemelse seks, op afstand dus. Best de moeite waard kan ik je zeggen. Tekens en dromen: ik droom heel af en toe over twin. Vroeger zag ik nooit zijn gezicht, voelde alleen zijn aanwezigheid. Nu zie ik in mijn dromen wel zijn gezicht. In mijn laatste droom stak hij een sleutel in een slot. Wat dit betekent? Ik hoop dat het betekent dat hij een oplossing heeft waardoor wij bij elkaar kunnen komen. Tekens zie ik af en toe, ik denk dat je er inderdaad wel voor open moet staan. En ‘toevalligheden’: zijn werkadres heeft hetzelfde nummer als mijn huisnummer. Dit is een dubbelnummer en het nummer staan voor groei en ontwikkeling. Andersom werk ik in dezelfde straat als waar hij woont. Succes in je proces.. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik had altijd al tekens en dromen gehad over twin al vanaf mijn kindertijd,ook over andere dingen trouwens.Een paar jaar voor Twin -ontmoeting (26 maart 2008) ben ik heel veel over vrijmetselarij, astrotheologie, godsdienstige tekens en kalenders gaan lezen. Ik wilde ALLES weten, de onderste steen boven, graven graven en nog eens graven. Toen was ik geestelijk er kennelijk klaar voor gestoomd om mijn twin te ontmoeten. Ik maakte een horoscoop van de operatie (hij had op mij geoefend als cirurg in opleiding) en daar zag ik meteen een verpakte boodschap. Gelukkig maar dat ik zoveel geoefend had vantevoren. (Wieweet)

Antwoord 4
Veel dromen gehad toen ik in een crisis zat, dromen over de richting die mijn leven ging nemen. Ik noem het wegwijzers, ondersteund door de enorme liefde die ik voelde, de energetische ondersteuning. De dromen zijn een poos weggeweest of ik onthield ze niet, maar ze zijn terug, met beelden die ik zo mistte en woorden die ik hoor. Tekens al zo lang ik twin ken, ook richtingaanwijzers voor mij. en vannacht hoorde ik in mijn dromen, ja het was druk , twee kleine woordjes; kom es. Zo intens, zo’n impact en dan ben ik zo blij maar ook verdrietig want mijn twin woont zo ver weg en ik zie hem nooit en dat doet zeer, het is donker en licht. Als zonneschijn zonder regen is krijg je een woestijn..maar vannacht scheen de zon en daar moet ik het mee doen. (Onbekend)

Antwoord 5
Mijn twin komt ook in mijn dromen soms. En dan pakt hij me vast en zei laatst dat hij heimelijk stapelgek op me is (wat in het echt ook zo is, we kunnen er alleen niet voor uit komen). Ik werd helemaal blij wakker. (Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 4: eigenlijk was het dan geen crisis maar een zegen,met zoveel wegwijzers….dat hoor je vaak he, dat tijdens een crisis vaak de beste dingen naar boven komen. (Wieweet)

Antwoord 7
Dank voor de antwoorden. Ik besef dat ik toch wel meer droom en tekens krijg dan ik zelf denk. Maar ik ben er niet zo heel erg mee bezig en dan zie je het misschien niet zo snel. De wekker staat wel eens elke keer als ik ‘s nachts wakker wordt op dezelfde minuut, maar dan denk ik; nou dat is apart en verder niet. En zo zijn er wel meer dingen die gebeuren dat ik denk goh en er verder niet bij stil sta. Ik heb wel dat als ik een vraag heb dan het antwoord in een film vind, en ik weet dingen die ik eigenlijk helemaal niet weten kan, maar ja die tekens, wanneer weet je nu of ze met twin te maken hebben of dat het de overledenen zijn.. ik beleef ook wel dingen die met overledenen hebben uit te staan, dus wat is het verschil. Ik had eens dat ik net op bed lag (alleen) en dat er iemand een hand op mijn schouder legde, dat was wel heel apart. Maar ik zal eens wat meer gaan letten op tekenen of er wat meer bij stil staan als er weer wat gebeurt. (Onbekend)

Antwoord 8
Hoe gek het ook moge klinken, mijn twin en ik kunnen communiceren in dromen. Hij maakt me dan dingen duidelijk die hij in het echte leven niet kan zeggen. Ik droom ook dingen die hij in het echt meemaakt en hoor dat later terug van hem. Hele apart, alsof we een onzichtbaar lijntje hebben. Ben er inmiddels wel aan gewend maar het voelt toch steeds weer als een cadeautje als ik weer van hem mag horen als ik slaap. Er is me al veel duidelijk geworden door die dromen en dat maakt ook dat het wat makkelijker is om mijn eigen weg te vervolgen. (Onbekend)

Antwoord 9
‘Als ik mijn droom niet meer weet dan heb ik mijn nacht verslapen’..en dat gebeurt me iets te vaak, maar vannacht waren we gelukkig samen. (Onbekend)

Antwoord 10
En vannacht dansten we samen heel dicht harten ineen en we konden gewoon niet meer loslaten, heerlijk. (Onbekend)