Q0679. Wat vertelt zijn lichaamstaal mij?

Onbekend

Ik ben recentelijk enkele keren samen geweest met mijn twin en toen we in gesprek waren, raakte hij enkele keren mijn bovenarm aan, heel kort. Een andere keer wilde hij me passeren en legde zijn hand op mijn onderrug en liep langs. Nu weet ik wel dat dat niets HOEFT te betekenen maar ik dacht die intentie wel te voelen. Raken jullie anderen zomaar op deze manieren aan? Zelf doe ik dat alleen maar als iemand me heel vertrouwd is of als ik een oogje op iemand heb.

Antwoord 1
Nou, het is grappig dat je dat zegt …. ik zie twin altijd iedereen aanraken maar mij heeft ie in al die jaren nog nooit met 1 vinger aangeraakt, gaat meestal met een grote boog om mij heen, ben wel heel benieuwd wat dat dan te betekenen heeft. (Onbekend)

Antwoord 2
Misschien wilde hij je geruststellen, dat jullie bij elkaar horen, op een zachte terloopse manier. Ik wordt vaak aangeraakt omdat ik puur en ontspannen met iedereen probeer om te gaan, ik ben klein van stuk (1.54 m) en dat maakt het misschien ook makkelijker, slecht het een barriere. Echt iedereen, (tand)arts, portier, secretaresse, conducteur. Nou kom ik uit de grote stad, maar mij valt het op dat mensen elkaar steeds vaker aanraken, de nieuwe tijd misschien? (Wieweet)

Antwoord 3
Ik was de vraagstelster. Ja, misschien doet hij het wel om me onbewust te zeggen dat we bij elkaar horen. Ik vind het in elk geval niet erg… Ik zie ook dat hij wel eens met me flirt door net te lang te kijken en dan betrapt weg te kijken als ik het zie, en hij geeft me vaak complimenten. Als ik hem bel hebben we altijd geanimeerde gesprekken. Het voelt zo goed met hem. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb vrij veel spirituele mensen om me heen en ik moet zeggen die contacten zijn lief, zacht en omarmend, dus die raken me wel aan,nieuwe tijd misschien ja.. twin ook een enkele keer, volgens mij ook eens expres bij het langslopen en ik voelde op dat moment onze band, wilde zo achter em aan en nooit meer weg, lief hoor..zijn lichaamstaal is jouw lichaamstaal, dat heb ik gevoeld en dat was heerlijk. (Onbekend)

Antwoord 5
Ja, Dat viel me meteen op die lichamelijke aanrakingen. Was op het begin van onze ontmoeting. We kende mekaar nog geen 2 uur in totaal. En ik stond een keer naast hem op een avond en hij gaf een lieve zoen op mijn bovenarm en ook pakte hij mijn hand en gaf er een kusje op. Ik schrok daarvan toen haha. Ik ben nogal terughoudend daarin dus ja haha. Was dat ook niet gewend dat iemand dat zo zou doen bij mij. Maar als ik er nu op terugkijk is het wel bijzonder. Zo vertrouwd of zo toen en hij liet het meteen merken dat hij zich ook vertrouwd bij mij voelde ookal kende we mekaar nog maar amper toen(Onbekend)