Q0678. Illusie?

Onbekend

Is het mogelijk dat je een dusdanige afkeer krijgt van je twin dat je totaal geen liefde meer voor hem voelt, of was het dan toch niet je echte twin? Alles klopte met wat ik er over gelezen had, jarenlang, tot in detail, mijn liefde stroomde onophoudelijk het maakte niet uit hoe rottig hij deed … maar het is nu al een tijdje gestopt, ik voel helemaal niets meer behalve walging en afschuw (en daar ben ik best een beetje verdrietig over), en nee dit is anders dan het gebruikelijke afstoten. Zou het toch een illusie geweest zijn? want dit komt volgens mij niet overeen met de echte twin verhalen.

Antwoord 1
Dit heb ik ook. Maar dit gevoel heb je omdat zijn ego iets doet en je voelt dat hij op dat moment niet zijn hart volgt. Als je van hem houdt en hij je twin is, zie je hem zoals je jezelf ziet. Hij heeft het waarschijnlijk moeilijk en daarom doet hij zo. Accepteer hem als een persoon. Kijk naar hem zoals je naar jezelf zou kijken. Deze liefde is onvoorwaardelijk. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja, ik denk zeker dat dat kan, als het ego maar lang genoeg zijn werk doet gaat het kaarsje vanzelf uit, helemaal. Ik heb ook zo’n twin met een dijk van een ego. Heb in het aardse nog nooit een lief woord of gebaar gehad, ja heeeeeel in het begin maar dat was al snel afgelopen. Daarna ging hij heel hard op de loop zodra ik maar in het vizier kwam, hij schuwde er zelfs niet voor om onze kinderen er bij te betrekken. Die mochten op een gegeven moment niet eens meer met elkaar spelen, hoe groot kan je ego zijn ??! Later speelde hij gemene psychologische spelletjes met me en toen ik hem daar over aansprak sloeg hij op tilt. Zelfs toen lukte het me nog om hem te begrijpen en Liefde te voelen maar uiteindelijk, als het maar lang genoeg duurt houdt het een keer op, dat is heel menselijk en een heel natuurlijke reactie. Per slot van rekening zijn we allemaal hier op aarde wel als mens neergezet, met menselijke gevoelens. Sterkte met het verwerken dat het 1 grote illusie was! , gelukkig blijft je eigen Licht van binnen wel altijd branden, ik voel met je mee.. liefs (Onbekend)

Antwoord 3
Ja het is denk ik wel mogelijk dat de ene twin de andere verstoot, om redenen die buiten iedere logica omgaat. Je schrijft dat je het het al een tijdje hebt, hoe lang is dat? (Wieweet)

Antwoord 4
Het stroomt weer gelukkig, heerlijk, kon het me al niet voorstellen, al snap ik er nog steeds de ballen van …. wordt tijd om er een paar daagjes tussenuit te gaan, ze zeggen dat dat goed voor je is, hmmm we zullen zien… (Onbekend)

Antwoord 5
Heb je al die verhalen die je gelezen hebt wel gecheckt in je eigen gevoel, je intuitie. Er wordt veel geschreven dus ik denk dat het heel belangrijk is niet zomaar wat aan te nemen en voorzichtig te zijn jouw verhaal te vergelijken met … Mensen werken als spiegels voor elkaar altijd. Ik zou het verhaal wat je schrijft willen terugbrengen in jezelf. Wat zit er in jou dat je deze gevoelens van walging voelt? Wat wordt er in jou aangeraakt dat je zo reageert. Ik weet niet of deze persoon je tweelingziel is, dat antwoord is alleen te voelen in je eigen hart. Dat wat je tweelingziel vertegenwoordigt, ben jij ook! Dus als je in de spiegel van deze tweelingziel kijkt, kan dat heel confronterend zijn en kom je tegen hoe jij over jezelf denkt, voelt. Of deze persoon nu wel of niet je tweelingziel is, hij komt je iets brengen. Durf je in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn? Wat is het wat je ziet: hem of ongeheelde stukken in jezelf? (Onbekend)

Antwoord 6
Een echte afkeer; nee dat heb ik nooit gehad. Wel intense boosheid op hem na een bepaald voorval. Maar altijd bleef de liefde overeind. Het is bij tijden wel veel minder maar het komt altijd weer terug. (Onbekend)

Antwoord 7
Ja iedereen werkt hier als spiegels, hoe vaak ik gedacht heb dat is van mijn twin, weet niet eens of ie hier wel schrijft, ik haal het positieve eruit want zoals ik over mijn twin denk zo denkt ie ook over mij en mijn gevoel voor twin is oneindig liefdevol, vind het wel eens moeilijk vol te houden maar toch blijft het zo, hoe ik het doe, geen flauw idee, het is er gewoonweg. Op de momenten dat ik in mijn ego dingen zeg of doe, daar word ik verdrietig van en twin waarschijnlijk dus ook..dus weg met dat verdriet en alle verdrietige gedachten/handelingen, ik ga mijn geluk achterna dan doet twin dat ook, zoeits..sterkte en liefs. (Onbekend)

Antwoord 8
Antw. 5, ik weet niet wat tz me op dit moment brengt, welke spiegel hij me voorhoudt, hij laat me juist zien hoe ik niet ben en hoe ik niet wil worden en zijn……. ik durf in de spiegel te kijken, mijn eigen spiegel en dan zie ik iemand waar ik trots op ben (ja, ik hou van mezelf!) ….. en wat raakt hij dan in me waardoor ik die gevoelens heb? is misschien te vergelijken met wat iemand in je raakt als je een vuistslag krijgt in je gezicht of een stomp in je maag, leg dat maar eens uit aan iemand die die klappen niet letterlijk krijgt en dan is het heel gemakkelijk om te zeggen dat je het niet mag voelen, en als het dan om zielsgevoel gaat kun je ook heel gemakkelijk zeggen dat je moet loslaten (zo’n mooi woord) en dat kan ik best tot op zekere hoogte, maar toch … hoe doe je dat als iemand permanent 24u in je systeem zit ……. heb echt alle antwoorden bij mezelf gezocht en ben best kritisch, ik kom er niet uit, ik voel mezelf gehealed en heb geen flauw idee wat ik hiermee moet en wat mijn les is ….. (Onbekend)

Antwoord 9A
ls jij wil groeien en je tz is daar niet klaar voor of ontkend het hele gebeuren, en als dat te lang gaat duren dan zegt je hogere Zijn, wij gaan wel verder en verlichten onze delen die hij dan niet meer aan kan raken want tz of niet hij hoeft niet zijn nare trekken bij jou te blijven neerleggen dus op een gegeven moment bewust of onbewust zal je hogere Zijn en je gidsen je helpen om je tegen het negatieve te beschermen, je zal groeien en sterker worden, zowel hij als andere negatieve verbindingen van anderen kunnen dan sneuvelen. Vaak zijn die negatieve karmische verbindingen nog zo sterk maar er bestaan healers voor die ook werkelijk die belastende lijnen kunnen verwijderen, en meestal ben je niet klaar na 1 lijntje te doorbreken omdat er ook meerder levens zijn geweest met elkaar die ook niet altijd rozengeur zijn geweest.(Onbekend)