Q0675. Ingrijpen universum of …?

Onbekend

Wie heeft hier ook ervaring mee? mijn twin en ik willen elkaar erg graag zien maar door onzekerheid, ego of whatever gaat dat iedere keer mis, lijkt het of het het universum ingrijpt.. Is het dan nog niet de tijd..op het moment krijg ik ook iedere keer maar één vogel, één zwaan te zien. Een vriend zei; ‘de andere zit op het nest,iets uit te broeden’.. daar was ikzelf nog niet opgekomen, werd er alleen maar verdrietig van, van die tekens, dus is het toch geduld? alsof je in serendipity meespeelt..het breekt me zo af en toe maar ik krabbel iedere keer weer op en ga in liefde denkend aan de liefste man maar weer verder maar soms ben ik er zo moe en afwezig van, wie herkent dit?

Antwoord 1
Ik herken het maar al te goed. En ook mij breekt het vaak op. Ik zit nu weer in zo’n periode dat ik het maar moeilijk kan handelen dat wij niet samen kunnen zijn. Alsof het onmogelijk wordt gemaakt door de omstandigheden/universum. Mijn twin heb ik dit weekend gezien en hij deed ook heel afstandelijk maar tegelijkertijd voel en weet ik 100% dat dit een uiterlijke houding is van hem. In zijn binnenste voelt hij het heel anders maar ook hij weet dat het niet kan en mag nu. Zo frustrerend. Er zit voor ons niets anders op dan veel geduld te hebben en de ander in liefde te laten gaan om zijn lessen ook te leren. Tweelingzielen komen echt ooit bij elkaar, echt. Dat vertrouwen moet je hebben. Maar wanneer, dat is de vraag. Voelt soms zo uitzichtloos he? (Onbekend)

Antwoord 2
Ja dat heb ik ook vaak, maar vandaag staan alle tekens weer positief..dubbele nummers, lieve mensen die ik tegenkom,die me vertrouwd zijn, alles klopt, maar ook heeele langzame weggebruikers,van die zondagsrijders, die precies voor me gaan rijden, normaal scheur ik eromheen en nu dacht ik; oké..lesje in geduld..die tekens ik kan er soms wel om lachen. (Onbekend)

Antwoord 3
Ja denk wel dat het universum dan ingrijpt..als jezelf van alles wilt, maar het de tijd nog niet is. Ik wil ook van alles maar als ik zelf een stapje wil zetten loopt het op niks uit. Dus lieve twin we zullen echt geduld moeten hebben. En dan zal het vanzelf eens, ooit wel goed komen hoop ik en denk ik ook wel. Maar het is vaak zo zwaar en moeilijk. Maar dat je het niet moet forceren en dat je er zelf echt helemaal geen invloed op hebt geloof ik ook. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik kreeg net een leuke esoterische/spirituele spreuk (is twin niet zo gek op haha) via mijn mail; ‘als je gelooft dat het lukt zul je kansen zien, als je gelooft dat het niet lukt zul je obstakels zien’ dus voor mij alleen nog maar kansen, alles wat je tegenkomt zijn tekens en kansen om verder te gaan. als de tijd rijp is dat geloof ik ook.. liefs. (Onbekend)

Antwoord 5
Vandaag weer een lichtpuntje, hij was even heel dichtbij en dat voelt zo goed. Ik zag hem even…het moest vast zo zijn. (Onbekend)