Q0674. Uit het veld geslagen?

Elselina

Als ik op deze site heb gekeken en verhalen heb gelezen voel ik me altijd goed en heb ik vertrouwen in mij en mijn Twin. Een paar dagen erna krijg ik allemaal tekens op mijn pad en dan kom ik onverwachts mijn Twin tegen,vandaag ook weer 🙂 in de auto voorbij rijden. Daarvoor voel ik me goed en heb ik vertrouwen en in mijn centrum staan. Maar op dat moment ben ik uit het veld geslagen en dan lijkt het alsof ie helemaal niet op mij zit te wachten, en dat dit allemaal niet waar is enz. ben nu weer zo verdrietig, zat net ook te huilen en was ook boos op mezelf, omdat ik dit zelf denk en zelf doe. Dit is nu al 2 keer gebeurd deze week. Misschien wil het universum wel dat ik dit nu zelf doe, zonder op deze site te kijken? wat kan ik hier aan doen? Liefs.

Antwoord 1
Hoi lieve Elselina, waarom word je zo onzeker van de ander zien, ik word er altijd heel blij van (heb ik toch iets even)..is een zekerheid in mijzelf. Is het een minderwaardig gevoel? van hij vindt mij niet leuk, niet lief? ik ben het niet waard? heb je dan zo weinig eigenliefde? Heb je bevestiging nodig, terwijl je eigenlijk al weet hoezeer de ander jou ook lief heeft., dat die wel op je wacht ik weet dat twin mij graag ziet , dat ie zoekt naar een manier, dat weet ik diep van binnen, hoewel ik hem niet zie of hoor en dat maakt mij onzeker. Ook bij jouw twin knaagt er iets wat niet gelukkig maakt, ook al lijkt het zo te zijn er is er toch maar één die jou net zo lief vind en nodig heeft als jij hem, geloof daar in..waarom vraag je het hem niet eens. Liefs (Onbekend)

Antwoord 2
Herkenbaar hoor Elselina. Waarom precies voel je je na zo’n ontmoeting zo verdrietig? Omdat hij je negeert of afstandelijk doet? Mijn twin heeft daar ook een handje van (afstandelijk doen) en dat kwetst me dan maar ik weet en voel ook dat hij dat doet uit zelfbescherming. Hij weet net zo goed als ik dat er nu geen sprake kan zijn van ons samen. Ik weet niet wie het meer frustreert, hem of mij. Ik ben de helft die getrouwd is en een gezin heeft. Hij heeft kind noch kraai en hoewel zo’n vrijgezellig leven best leuk is, mist hij ook wat ik wel heb, naar eigen zeggen trouwens. En tja, soms mis ik mijn vrijheid. Dus je houdt elkaar een spiegel voor. Ik wens je de kracht om hier weer doorheen te komen. Met elke pijn en elk verdriet groei je weer een stukje. Houd van jezelf, dan zal de ander dat ook gaan doen. (Onbekend)

Antwoord 3
Mijn advies; in je centrum blijven, sterk blijven. Had je liever gehad dat ie niet voorbij gereden was, had dat je misschien een beter gevoel gegeven. Misschien hem een reden geven om te stoppen dan? dan hoef je ook niet meer boos en verdrietig te zijn op jeZelf. (Onbekend)

Antwoord 4
Aan antwoord 3: Reden geven om te stoppen vind ik geen goed advies hoor, mijn twin wordt echt bloedlink als ik te dichtbij kom, nee hoor Elselina mijn advies, je kunt maar beter heel ver uit de buurt van je twin blijven als hij zulk gedrag vertoont, dan heb je er ook minder last van, ik spreek dan uit mijn ervaring… (Onbekend)

Antwoord 5
Zolang je verdrietig bent, voelt hij vreugde, omdat je naar hem verlangt en dus ook astraal bij hem bent. Vertrouw me maar, als je dat gevoelt hebt is het echt. Vind geluk in jezelf. In je eigen ogen zul je hem zien zitten in de spiegel. Vind rust en geluk in jezelf zonder hem. En dan zal hij dat verlangen ervaren en niet jij. (Onbekend)

Antwoord 6
Wat ik voel is dat ik uit het veld geslagen ben als ik soms iets lees hier op deze site, daar word ik verdrietig van. Ik heb een hele lieve ‘energetischeinternetafstandslover’ (scrabbletip ;)). Maar tussen al deze lieve zoekende, aantrekkende en afstotende medezielsgelukkigen lees ik zoveel angst,twijfels en verdriet. Dat maakt mij onzeker, heel even maar, maar toch. Deze liefde verdient zoveel meer!.vanaf een afstandje..veel liefs. (Onbekend)

Antwoord 7
Lieve Elselina, doordat ons gevoel van eigenwaarde nog niet volgroeid is weet ons Ego op zulke momenten een leuk spelletje met ons te spelen. Ik herken absoluut jouw gevoel van: ach, wat moet hij met mij, hij zit vast niet op mij te wachten…. etc. En dat gevoel, het Ego dus, zorgt ervoor dat je van het licht naar het donker gaat. Dat je negatief denkt en je daardoor dus ongelukkig en verdrietig gaat voelen. Oh ja, ik snap precies wat de bedoeling is, waar het vandaan komt, wat we moeten leren en waar we naar toe gaan, maar het is zo moeilijk om in zo’n bui de knop te vinden en om te zetten naar licht en positiviteit, vooral over jezelf!! Als je eens wist hoeveel affirmaties ik al het Universum heb ingestuurd…. en toch, dat is het enige wat je kan helpen. Het is de Kracht die in jezelf zit en die je ieder moment van de dag kunt aanspreken. Deze Kracht maakt dat overleven zonder twin op den duur ‘gelukkig leven zonder twin’ mogelijk maakt. Dat je in gedachten tegen je twin kunt zeggen: “jongen, als je eens wist wat je allemaal mist door mij niet te willen kennen… 🙂 ” En of je dat nu met of zonder deze site doet, dat is jouw gevoel die je daarin leidt. Ik lees en post hier veel minder omdat ik er niet meer zo’n behoefte aan heb. Zo lang jij die behoefte nog voelt moet je daar gewoon gehoor aan geven. Er komt vanzelf een moment dat je het steeds minder nodig hebt. Op dit moment wilde ik jou een hart onder de riem steken, vandaar mijn reactie lieverd. X (Lilly)

Antwoord 8
In reactie op antw. 5; daar heb je een punt. Zo werkt dat inderdaad. Ik was met mijn zielsliefde op een punt aangekomen dat ik er een beetje klaar mee was, het maakte me alleen nog maar verdrietig om met hem bezig te zijn en ik wilde wat afstand zoals hij ook nam. Ik ben bewust aan mezelf gaan werken zodat ik meer zelfvertrouwen kreeg en dat leek hij te merken, want toen ik hem begon los te laten, voelde ik hem des te harder trekken. Het voelt nu alsof ik de controle heb en niet hij. (Onbekend)

Antwoord 9
Het gaat toch helemaal niet om controle over..het gaat erom dat je beiden gelukkig wil zijn denk ik, daaraan werkt en dan kun je samen verder, zonder controle twin en ik hebben geen controle over elkaar maar stimuleren elkaar wel om het mooiste en liefste bij elkaar naar boven te halen..allebei sterk worden daar gaat het om.(Onbekend)

Antwoord 10
Dank je wel Lilly, een waar woord, hij mist heel wat!, en volgens mij weet ie dat ook wel..ja als je zo denkt/voelt dan ben je blij en komt twin steeds vaker binnenstromen. toch blijf ik wel lezen want dat geeft mij soms nog een moment van helderheid. bedankt voor je lieve woorden. (Onbekend)

Antwoord 11
Aan antw.5 en antw.8, komt op mij een beetje vreemd over hoor, dat hij vreugde voelt als jij verdrietig bent ….. omgekeerde wereld ? ik ben juist blij als mijn twin blij en gelukkig is en het maakt me verdrietig als ik hem verdriet doe of als hij pijn voelt …. ik voel op astraal niveau hetzelfde als twin en niet het tegenovergestelde … (Onbekend)

Antwoord 12
Antwoord 11: Ik ben van Antwoord 5. Ik heb het over aantrekken en afstoten. 1 trekt de ander stoot af, zo gaat het steeds heen en weer totdat er geen ruimte meer over is en jullie EEN worden. Als je rust van de obsessie (trekken) dan stoot je af, en gaat de ander trekken en ervaar je een VOL gevoel (omdat hij bij je is). Als dat gebeurt, dan voelt hij leegte en wil hij harder trekken aan je. Hoe meer je dit doet hoe meer hij de kracht heeft (net als een verslaafde aan drugs) om alles te doen om bij je te zijn. Dit is meer helpen en geen pijn doen. Want zodra de 1 pijn heeft, dan voel je dat allebei. (Onbekend)