Q0673. Heeft iemand ervaring met explosieve energie?

Onbekend

Ik ontmoete de man en meteen wist ik die is leuk. De eerste keer sex was zo vertrouwd, we gingen er allebei helemaal voor. Een andere keer zaten we tegenover elkaar en ontstond er zo veel energie die als een ontploffing ons bijna omduwde. Gister was hij op bezoek, we zaten nu naast elkaar met tussen ons in een boekenkast, plots ontstond er weer zo een energiebal en een soort ontlading, de boeken begonnen te vallen. Net of er iemand in de boekenkast zat die ze omduwde. Ben benieuwd of iemand die ervaring kent?

Antwoord 1
Neen, dat niet. Na de tweede ontmoeting, ongeveer twee jaar geleden, op acht dagen na, kreeg ik wel heel veel energie. Ik werd maar niet moe, wat ik ook deed op een dag en dat hield zo’n maand of vier aan. Nu, na twee jaar na de tweede ontmoeting, voel ik dat ik weer energie krijg. En ik denk dat dat te maken heeft dat ik mijn liefje dit jaar weer fysiek zal zien en ik voel mij nu heel erg gelukkig en ik ben nu al heel blij dat ik haar weer zal zien. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja tussen ons (tweelingziel en ik) ontstond er ook zomaar energie, dat genereerde als vanzelf. Maar zoveel energie,dat de boeken erbij omvallen…? Wauw, het zou mooi zijn denk ik, als jullie dat zouden kunnen benutten voor algemeen nut en welzijn? Ik kreeg te horen van een medium dat ik latente helende en genezende vermogens heb en dat ze er heilig van overtuigd is dat de twin dat bij mij activeert. Een hele sterke resonantie. Ik heb weleens gehad dat ik niet met een bepaald iemand alleen in 1 kamer kon verblijven, dan werd de spanning te groot. Terwijl we het heel goed met elkaar konden vinden. Raar, dan ontwikkelde zich iets wat niet te stoppen was. Ik dacht dan ook altijd meteen aan een hit uit die tijd: Als het golft dan golft het goed… Over het opheffen van energie: in een Japans stadje zag ik eens een wonderlijk tafereel:twee mannen die ruzie hadden,met een groep mensen eromheen. Niemand mengde zich in de ruzie,en achter de twee mannen stonden hun respectievelijke vrouwen. Op het moment dat de mannen elkaar wilden aanvallen,grepen de twee vrouwen in: ze sloegen hun armen om hun man’s middel en trokken hem heeeeeel langzaam naar achteren. Dan lieten ze weer los en lieten de mannen weer bekvechten.Tot het weer bijna tot een handgemeen kwam en grepen ze weer in op dezelfde manier. Ze zeiden niets. Dat ging zo wel een uur door. Langzaam voelde je de spanning afnemen, wegvloeien, oplossen in het niets. En ging ieder weer zijns weegs. (Wieweet)

Antwoord 3
Aan Wieweet..denk je dat dit te vergelijken is met de energie tussen twins? dit is niet te stoppen, als het golft dan golft het goed, er is een gat in de dijk en die vult de akkers of je er nou wel of niet aan wilt..en partners die het tegen willen houden? snap misschien de vergelijking niet..ik denk nl. dat het niet te stoppen is uiteindelijk. (Onbekend)

Antwoord 4
Nee die energie tussen twins is niet te stuiten, wel te sturen naar mijn idee. Wel moet ik er aan toevoegen dat tussen twin en mij een heleboel spanning in de lucht zat bij de eerste paar ontmoetingen. Maar geen vervelende spanning, een prettig soort opluchting was het. Dat is wel heel interessant he, misschien moeten we wel leren voor de toekomst hoe we die energie tussen ons moeten kanaliseren in de juiste proporties. Zoiets als leren eten met mes en vork, leren zwemmen enz. Daarna gaat het als vanzelf. Ik heb het idee dat we dat in de nabije toekomst gaan doen, leren met onze energie om te gaan. De volgende stap…en daarna zien we wel verder. Ik kreeg eens les van (alweer) een Japanner hoe energie tussen mensen werkt: eerst tekende hij pijltjes tegenover elkaar,in de richting naar elkaar toe, dat is dus botsing van energie en geweld. Dan tekende hij pijltjes evenwijdig aan elkaar, wijzend naar boven: energie die langs elkaar heengaat, onverschilligheid, geen contact. En dan pijltjes naar elkaar toe wijzend, afbuigend naar boven en eindigend in een spiraal. Dat is dus wat die vrouwen deden in mijn verhaal uit antwoord 1: energie afbuigen. Zo werken ook de Oosterse vechtsporten, afbuigen van geweld en teveel aan energie. (Wieweet)

Antwoord 5
Mooi beschreven deze Japanse wijsheid, ja als je geen geduld hebt wil je meteen pijltjes naar boven in een spiraal. Denk dat er wel mensen zijn die er een dagtaak aan hebben om twins uit elkaar te houden,moet je wel stevig in je schoenen staan, met windkracht 12, wat een klus pffff…groetjes (Onbekend)