Q0668. Is dit zielsliefde?

Onbekend

Lieve mensen ik hoop dat jullie mij kunnen helpen..ik ging vorig jaar met mijn beste vriendin op vakantie..we gingen daar uit naar een discotheek..ik wist wie er daar kwam draaien toen hij op kwam stonden wij voor aan,op dat moment ging er iets door me heen een bizar gevoel ik heb ook meerdere malen oogcontact gehad met hem en is wat naar elkaar geseind..vanaf dat moment zit hij in mijn hoofd..maar het was onmogelijk om bij hem te komen..toen ik thuis kwam ben ik dingen gaan uit pluizen over hem,en waar ik soms bij dacht van hoe kan dit nou dit nummer vond ik zo mooi toen ik 14 was,en ik zij en zeg nog steeds als ik later dood ga moet je dit op mijn begrafenis draaien..en het is gewoon van hem!!en zo is er nog veel meer waar ik van dacht bizar dit gaat zo diep..dit jaar kreeg ik de kans om weer ergens uit te gaan waar hij kwam draaien..hij kwam op en ik zij tegen mijn vriendin ik moet naar voor..het koste mij zoon 10min voor ik door de mensen massa heen was en in zi! jn gezicht’s beeld stond..op dat moment scheen er net een groot licht op mij,hij keek me aan en ik hem voor zoon 5seconden bizar!!ik heb toen aan mijn maat gevraagd die in de organisatie zat,of ik aub backstage kon naar een half uur smeken zij hij okay!!hier heb je een bandje maar ik ga niet mee,je moet daar en daar zijn door die deur maar dat kon ik niet vinden of ja ik durfde niet..ik terug naar mijn maat ik zeg ga aub met me mee..maar mijn maat kent hem dus wel persoonlijk en wou daarom niet mee omdat ik daar eigenlijk niet mag komen..maar hij deed het uiteindelijk toch,ik liep achter hem aan en we kwamen aan de vipbox en daar stond hij er ging ff een moment door mijn gedachten ik kan nu nog weg maar toen zij hij tegen mijn maat he man dat is lang geleden,en mijn maat ging van voor mijn neus..en toen zag hij mij staan hij kwam recht op me afgelopen en kwam met ze gezicht op een afstand van 5cm van mijn gezicht staan en gaf me een hand en keek me diep in mijn ogen aan en ! zij wie ben jij,ik zij wie ben jij terwijl ik dat al lang wist en hij wist ook wel wie ik was..hij zij zijn naam en ik de mijne..ik stond te trillen op mijn benen en ik kreeg geen woord over mijn lippen ik kon alleen maar in zijn ogen blijven kijken en voelde een vonk over springen dat ging zo diep..en ik kon alleen maar denken zeg iets zeg iets normaal ben ik ook niet op mijn mond gevallen en nu kan ik geen zinnig woord bedenken..dit alles duurde zoon 20seconden denk ik,toen vroeg hij mij wil je wat drinken,waarop ik zij nee dank je ik heb nog water..ik dacht wat zeg ik nu ik was helemaal in shock ik wist niet wat me over kwam..ik ben om gedraaid en in een roes weg gelopen,en toen kwam het besef van dit was zo bizar er waren bijna geen woorden maar er was wel duidelijk erkening!!na dit alles zie ik overal het getal 17 dat is de dag van zijn verjaardag en het getal 47 en 67 ik weet onder tussen al een beetje wat dit wil zeggen de getallen passen allemaal bij elkaar..en zijn naam hoor ik ook overal..ik weet ook via,via dat hij precies weet wie ! ik ben..ik weet ook zeker dat ik hem snel weer zal zien maar het wachten duurt zolang dat ik soms bijna denk dat ik gek ben.. en ook dat ik er zelf geen grip op heb want het is iets wat hier op aarde niet vast te pakken is..ik voel wel dat hij precies de zelfde gevoelens heeft maar dat hij erover twijfel of het voor zichzelf nog niet toe wil geven..maar als ik ga slapen en ik vraag hem kom je in mijn droom vannacht dan gebeurd dat..en als ik dan over hem droom gaat dat zo diep zo intens ik kan hem voelen aanraken ik kan met hem praten knuffelen en het voelt zo echt en het voelt zo goed..pas reed ik snachts naar huis en ik viel tot 3 keer toe bijna in slaap ik pakte een cd van hem waar zijn foto op staat ik legde me hand erop en er ging een tinteling door me heen,ik zij je moet me veilig thuis brengen..en ik ben zo naar huis gereden..de meeste mensen om me heen denken dat ik iets in mijn hoofd haal wat er niet is..en er zijn er ook een paar die me echt goed kennen en weten ! hoe sterk gevoel ik heb en hoe ik ben!!en die zeggen heb geduld je gaa t hem weer zien we vertrouwen erop..ik hoop dat jullie me een wat antwoorden kunnen geven..zodat ik er weer wat in zicht op heb..liefs anoniempje.

Antwoord 1
Wat is je vraag precies? Of je hem weer gaat zien? Of wil je een mening of een hart onder de riem? Ik denk dat hij een soulmate van jou is. Als je zulke dromen hebt en ze op kunt vragen ook nog….wauw.Ik heb een tweelingziel,sinds ik hem ken ,nu 3 jaar,heb ik slechts twee keer hem in een droom ontmoet.Mijn gevoel zegt dat jullie elkaar weer gaan zien.Jij hebt de voorzet gegeven,je ging niet voor niets op vakantie daarnaartoe.Nu is hij degene die het initiatief neemt denk ik.Heb wat geduld en kom ondertussen in je kracht/zelfbeheersing.(Wieweet)

Antwoord 2
Mooi verhaal en zo herkenbaar..je bent echt niet gek..heb ook zo’n liedje..ja alles krijgt een andere betekenis, dieper mooier. Voelde me laatst echt beroerd,griep, ziek en dan is het ook net alsof hij mij energie geeft, iedere keer komt er dan een enorme golf door me heen alsof ie mij laat voelen ik help je wel, het hield langer aan dan anders..ik ben er voor je. Je twin steunt je ook als je denkt dat je het allemaal alleen moet doen, dat heb ik weer gemerkt toen ik me niet lekker voelde..lief hoor..zou het wederzijds zijn? ook droom ik dan dat ie bij me is en dat is zo lief..heerlijk..heb het niet vaak(tenminste kan ze niet altijd herinneren) maar de keren zijn hemels..snap je helemaal.Mooi liedje waarbij ik mijn twin bij me denk is ‘shine on’ van Chris de Burgh.(Onbekend)