Q0666. Nog niet klaar voor een blijvende ontmoeting met tweelingziel ivm geaardheid?

Edgar

Ik had nog nooit gehoord van een tweelingziel. Ik was wel spiritueel maar niet op die manier. Toch heb ik haar waarschijnlijk ontmoet. We hebben bijna een half jaar een relatie gehad. Het contact met haar voelde zo diep. Als ik in haar ogen keek voelde het als thuiskomen. Wat ze ook deed: het was goed. De liefde voor haar voelde zo onvoorwaardelijk. Dat kende ik totaal niet. Het was geen roze wolk waar ik op zat. Het gevoel kwam en bleef. Toch ging het niet meer vanwege mijn geaardheid. Mijn voorkeur gaat meer uit naar mannen dan naar vrouwen. In het aardse leven kan ik haar niet geven wat ze zoekt. Ik voel me zowel man als vrouw en zij is een echt heteroseksuele vrouw. Ik vraag me nu af of het zo kan zijn dat mijn ziel en misschien ook haar ziel nog een weg te gaan hebben voordat wij echt samen kunnen zijn? Zij vertelde dat onze zielen elkaar al vaker ontmoet hebben en elkaar daarbij al veel pijn hebben gedaan. Zou dat kunnen? Groet

Antwoord 1
Ja jullie hebben onafhankelijk van elkaar nog een weg te gaan denk ik,door onze aard en geaardheid scheppen we vanzelf de condities daarvoor.Ik ben bijv. platonisch ingesteld en kan daardoor makkelijk met tweelingzielliefde omgaan,nu mijn twin niet in mijn leven is.Overigens doen tweelingzielen elkaar ook veel goeds in een leven,of in een ander leven.En dat slaan jullie op en nemen jullie mee in volgende levens,niet alleen de pijn maar ook de goeie dingen.Misschien moesten jullie je met elkaar verzoenen,en hebben jullie alvast een karmavrije en “schone” basis en dan weer (een tijdlang) onafhankelijk van elkaar verder,tot de volgende opdracht.(Onbekend)