Q0664. Hoe weet je of je andere helft hetzelfde voor jou voelt?

Onbekend

Hoe weet je of je andere helft hetzelfde voor jou voelt? Hoe kun je erachter komen of je andere helft ook liefde voor jou voelt? Kan ik dat halen uit de tekens die ik tegenkom, of uit dromen of beiden? Hoe werkt dit?

Antwoord 1
Bij mij kan ik dat opmerken uit energetisch contact:een niet aflatende stroom van liefde.En een grenzeloze betrokkenheid bij alles wat ik doe.(Wieweet)

Antwoord 2
Wat degene van antwoord 1 zegt, kan ik beamen. Ook ik merk het door middel van een bijna onverklaarbaar gevoel van verbondenheid, tintelingen op mijn hoofd of linker onderbeen. Liedjes op de radio die een direct verband houden met ‘ons’. Verder verschijnt hij steeds vaker in mijn dromen en dan praten we met elkaar. De meeste keren gaat het over luchtige zaken, maar heel soms krijgen de gesprekken meer diepgang. Dit is nieuw voor me, want eerder had ik dromen waarin ik hem wel zag, maar er ontstond op geen enkele manier contact. Sterker nog: hij leek me te mijden. Ik ben dus erg blij met deze positieve ontwikkeling! Ik wens jou ook heel veel sterkte en wijsheid toe. (Onbekend)

Antwoord 3
Ja ik krijg nu ook vaker dromen waarin we converseren (oppervlakkige dingen, ik vroeg of hij die en die kende omdat die uit dezelfde plaats komt), of op vakantie gaan en ik hem dan kwijt raak haha.Voor het eerst na 3 jaar twee dromen met hem achter elkaar. Geen vetpot.(Wieweet)

Antwoord 4
Ik weet ook niet of mijn tz het weet van ons … nu weet ik het eigenlijk nog niet maar ik heb sinds kort 2x gedroomd over hem … ik weet niet of dit wishful thinking is of dat we echt contact hebben… het is wel verwarrend… Ook krijg ik uit het niets ineens heerlijke tintelingen die van mijn kruin tot mijn schouders en hartstreek gaan… echt een heerlijk gevoel… dan denk ik spontaan aan hem. (Tiny)