Q0660. Kan je TZ terugkomen in je leven in de vorm van een ander persoon?

Kay

Ik heb 3 jaar geleden mijn relatie verbroken met mijn TZ, aangezien wij in 2 verschillende werelddelen leven en ik geen toekomst zag. We kenden elkaar 4 jaren en zagen elkaar een paar keer in het jaar. Hij wist dat we TZ zijn. Het contact was wel gebleven in het begin, maar ik wilde daarna geen contact meer. Mijn ego misschien? Mijn TZ was 15 jaar ouder dan mij. Ik had daarna geen gevoel meer voor een nieuwe relatie…En alsof de duvel met mij speelt, ontmoet ik nu, 3 jaar later een man, 17 jaar jonger dan mij en qua alles, op zijn uiterlijk na, een copie van mijn TZ. Ik maak alles weer mee z.a het aantrekken, het afstoten, het ego-syndroom etc. Is deze mijn nieuwe TZ of is dit mijn straf vraag ik me soms af? Heb ik iets om af te maken misschien in dit aardse leven? Waarom moet ik juist deze persoon ontmoeten,die mijn hele leven ontwricht? Ben ik wel goed bezig of ben ik helemaal uit balans? Vragen en nogmaals vragen. Ik heb deze nieuwe vriend niks verteld over het TZ-bestaan. Ik weet ook niet als hij het gaat snappen, aangezien hij ook zoveel jonger is dan mij. Graag jullie mening hierover.

Antwoord 1
Nee je tweelingziel kan niet in ander terugkeren,je hebt er maar 1 van.Deze meneer komt in je leven om je lesje te geven in projectie,denk ik. Geen straf, een psychologische les.Je tweelingziel moet kennelijk nog een ander traject door of een ander proces afwerken en jij mag dit doen.Dat is wat mij te binnen schiet bij het lezen van je verhaal. Ik had ook een les in projecteren: altijd wantrouwig tegenover relaties geweest,want voor mijn gevoel had iedere man wel een vrouw ergens op de achtergrond. Mij niet beseffend dat ikzelf een man op de achtergrond had ,nml. mijn tweelingzielman!!En dat projecteerde ik op potentiele partners,gek he.(Wieweet)

Antwoord 2
Als je googled op Twinray of Twinflame kom je interessante sites tegen. Op één daarvan kwam ik iets tegen over het fenomeen False Twin. Je bent er van overtuigd dat het je twin is en alle symptomen kloppen maar toch blijkt het niet jouw twin te zijn. Nou heb ik het gevoel dat het perse willen benoemen van een prachtig gevoel een groot deel met het ego te maken heeft. En het desperaat willen vasthouden van iemand die nu niet bij ons is. Want wat maakt het uit of het Jantje of Pietje heet. Geniet van elk gevoel want het mag er zijn. Ik lees ook vaak verhalen van mensen die ‘vastzitten’ in een huwelijk en daardoor niet bij hun twin kunnen zijn. Elke liefdesverbintenis is er eentje door God gemaakt. Twin of niet. Het maakt liefde niet anders of minder alleen maar omdat de ander het juiste merkje niet draagt. (M.)

Antwoord 3
Nee je tweelingziel kan niet in ander terugkeren,je hebt er maar 1 van.Deze meneer komt in je leven om je lesje te geven in projectie,denk ik. Geen straf, een psychologische les.Je tweelingziel moet kennelijk nog een ander traject door of een ander proces afwerken en jij mag dit doen.Dat is wat mij te binnen schiet bij het lezen van je verhaal. Ik had ook een les in projecteren: altijd wantrouwig tegenover relaties geweest,want voor mijn gevoel had iedere man wel een vrouw ergens op de achtergrond. Mij niet beseffend dat ikzelf een man op de achtergrond had ,namelijk mijn tweelingzielman!! En dat projecteerde ik op potentiële partners,gek he.(Wieweet)

Antwoord 4
Ja elke liefdesverbintenis is bedoeld door God, voor je groei!(Onbekend)

Antwoord 5
Er bestaat geen False twin, er bestaat alleen maar een Twin. Er bestaan wel illusies die ervoor zorgen dat je denkt de twin gevonden te hebben.(Onbekend)

Antwoord 6
Liefde voor je twin is wel degelijk anders en veel meer als voor wie dan ook. waarom zijn al deze mensen hier dan zo op zoek naar antwoorden? Een gewone verliefdheid, daar kom je wel overheen, maar dit blijft de rest van je leven en heeft nix met merkjes te maken of een naam , het heeft te maken met DE LIEFDE waarnaar je onderweg bent, de liefde die je verbind met alles/god,die je laat ontwaken, als je het toe wil laten tenminste.(Onbekend)