Q0658. Ik hoor niets meer van haar?

Onbekend

Ik heb mijn ziels-geliefde nu 3 maanden niet gezien, (tot gisteren was ik op zoek naar het juiste woord -om ons- te benoemen… Nu is het mij zò duidelijk!!! Bedankt daarvoor lieve mensen…. Mijn vraag; Ze reageert nergens meer op.. zels niet op een kaartje met (lieve) brief gestuurd voor haar verjaardag!! Wat moet ik doen?? Heb vannochtend ge-sms,t “dat ik het kon benoemen… weer geen reactie?? Kan iemand mij helpen begrijpen?? B.v.d

Antwoord 1
k begrijp je wel hoor..Wat naar voor je dat je geen reactie krijgt, ik zou zeggen blijven proberen..het is heftig wat jullie mee maken, ik zit inmiddels al 14 jaar hiermee.Heb mijn TZ ook al eens een kaart gestuurd met een vogel erop die als je hem open deed uit zijn holletje kwam en piepte alsof die wilde zeggen ik ben er voor jou..maar of ie het doorhad?(Onbekend)