Q0655. Enorme power?

Onbekend

Vanmorgen werd ik wakker en had hetzelfde gevoel wat ik zo vaak heb en ik ben benieuwd of meer mensen dat hebben..en er schoot ineens een gedachte door me heen over wat ik voel..nl. het is alsof ik in een vliegtuig zit die over de startbaan dendert klaar om de grond los te laten..zo’n enorme kracht gaat er dan door me heen, ik voel dan echt al mijn chakra’s draaien..enorme power , ready for..dit heb ik eens eerder een periode gehad en dat voelde toen als valse start..want het stopte weer, ik werd teruggefloten,wilde ik te snel?..herkennen jullie dit?

Antwoord 1
Sorry, kan het niet laten 😉 , dat heet geen valse start maar ik noem dat indalen, net zoals een kind moet indalen snap je ?? besef > acceptatie > indalen > en pas dan geboren worden haha.(Onbekend)

Antwoord 2
Die enorme gevoelens die ken ik ook,gisteravond zoveel gevoelens alsof er een motor draait in mijn lijf en mijn hart van slag is, alsof hij echt naast me zit, snapte er niets van..nu wel,kan het nu terugleiden naar twingevoelens,dat ik hem kon aanraken.ongeloof?Volgende keer weet ik het wel wat dat betekent en hoop dat het nog weer eens gebeurt. ik wil er van genieten.(Onbekend)