Q0651. Wie heeft dit ook?

Elselina

Wie heeft dit ook? of heeft dit gehad? Ik zit nu al een lange tijd in het transformatie Proces wat met ups en downs gaat. wie heeft het ook dat als je zo aan het veranderen bent dat je op een gegeven moment niet meer aansluit met je mensen uit je vriendengroep waar je jaren bevriend meebent? Liefs

Antwoord 1
Heb ik ook. ik merk ook dat ik niet meer bij mijn oude vrienden pas. Dan denk ik, is ook niet zo erg. Ik kan me prima in mijn eentje vermaken. En je zult merken dat je mensen gaat tegenkomen die juist heel goed bij je passen. Tenminste dat is bij mij wel zo. Dan kom ik heel toevallig met mensen in contact waarbij het voelt alsof ik zo iemand al jaren ken. Zo ben ik er het laatste jaar 2 tegengekomen. Zal wel een zielsverwant zijn of iemand die ik heb gekend in een vorige leven.(Onbekend)

Antwoord 2
Het is bij mij al jaren aan de gang , je verandert, andere energie, geen zin meer om te pleasen, om vol te houden omdat het al zo lang bij je hoort, kinderen van deze tijd zien dat heel gemakkelijk, die weten wat goed en niet goed voelt en dus wel of niet bij hen past.. als je voelt..weet je.(Onbekend)

Antwoord 3
In je transformatieproces verandert je idd dat je op den duur niet meer bij vrienden past. Dit geldt trouwens niet voor alle vrienden, maar enkel waarbij jij je proces van hebt geleerd of die “het nieuwe” in de weg kunnen zitten. In je transformatieproces komen er ook nieuwe mensen op je pad die tijdelijk aanwezig zullen zijn of je hele leven. Verstandiger en wijzer worden we allemaal 😉 Gr.(Alicia)