Q0649. Waarom die leegte nu als er een man dichtbij wil komen?

Onbekend

Ik heb vorig jaar mijn zielsliefde ontmoet,hij kon niet met zijn gevoelens omgaan en heeft alle contact verbroken, we hebben een jaar intensief contact gehad. Er is een rust en aangenaam gevoel bij mij achter gebleven… nu is er een man in mijn leven gekomen die gek op me is maar ik voel niets .. er is een soort leegte een gat … gevoelloos als het op mannen aankomt … hoe kan dit? ligt dit aan mij? wie heeft antwoorden alvast bedankt

Antwoord 1
Ja, ik herken het heel erg wat je schrijft. Soms ontmoet ik iemand die me echt wel boeit, maar het is net of de stroming ook snel weer stopt. Of dat een blokkade in mijzelf is weet ik niet. Dat vraag ik me soms af, toch denk ik van niet. Ondanks dat ik ‘open’ sta en het een kans zou willen geven… uiteindelijk voel ik me steeds verdrietiger en stiller worden vanbinnen, is het gevoel naar die persoon weg en voel ik me pas weer beter als ik eerlijk naar mezelf toe ben. Maar wel alleen… en dat is soms zwaar. Ik begrijp je.(Onbekend)

Antwoord 2
Welnee, dit ligt aan de ziel.Het is als een downloadprogramma.Wanneer de ziel met iets bezig is dan heeft het geen behoefte aan iets anders,want dat zit niet in zijn downloadprogramma.En jij bent de ervaring die die ziel voor dit leven moet opdoen,snap je?Daarom voel je ook niks.(Onbekend)

Antwoord 3
Als men zijn/haar zielsliefde is tegen gekomen, dan heeft men geen interesse in een andere man. Een zielsliefde steekt boven anderen uit en dit gevoel is niet te evenaren. Vandaar dat je het gevoel krijgt dat het niks met je doet. Je bent al met een “stukje van jezelf” verbonden. Die anderen zijn niet met jou verbonden.(Onbekend)

Antwoord 4
Antwoord 2 het is mij niet helemaal duidelijk …Ik snap het van 1ste stuk wel maar dit stukje …En jij bent de ervaring die die ziel voor dit leven moet opdoen,snap je? Daarom voel je ook niks…betekent dit dat ik zolang ik leef en mijn zielsliefde niet weer tegenkom dit zo blijft? of moet ik gewoon een relatie op aards niveau aangaan met die ander en mijn ervaring met mijn zielsliefde blijven koesteren?(Onbekend)

Antwoord 5
@ Antwoord 4: Ik heb de uitleg bij vraag 650 Antwoord 6.(Wieweet)
Reactie Reactie van mij (T)ik stelde de vraag: Mooi omschreven, hier kan ik wel mee verder dankjewel (wieweet)en jullie ook antw. 2 en 3 … 4 was ik zelf maar deed het verkeerd 🙂 liefs en alle goeds.(Wieweet)

Antwoord 6
Het is voor mij heel duidelijk en herkenbaar wat je schrijft. De ziel in ons heeft blijkbaar een hele andere weg voor ogen. Je ontmoet een man naar alle wensen, maar toch komt het niet tot een vlam. Ik ben van mening dat het een blokkade is. Enige tijd geleden heb ik het contact verbroken met mijn twin. Ik heb me 2 maanden goed gevoeld. Nadien merkte ik dat ik zijn kant weer op werd getrokken. Uiteindelijk was het weer goed dat ik het had gedaan omdat ons groeiproces het nodig had. (Onbekend)