Q0646. Wie kan mij helpen?

Sylvia

in 2009 heb ik een maatje ontmoet… en dacht toen… het is een zielsmaat… inmiddels ben ik vanuit mijn christenzijn… er achter gekomen.dat ik dit niet wil en kan. Ik heb gebroken… maar continue… vallen mij orgasmes ten deel… die ik wil stoppen… wat niet lukt… heel vervelend… Mijn vraag is… zijn er mensen die een soortgelijke ervaring hebben…en wel definitief gestopt zijn… of die ook willen stoppen… maar het lukt niet… ik zou graag met mensen in contact komen die mij verder kunnen helpen… Ik hoop het zo… Vriendelijke groet

Antwoord 1
Toen ik een zielsverwant tegenkwam ging dat ook gepaard met heftige sexuele energie … en beelden uit het Christendom die ik niet zelf had bedacht / gecultiveerd, maar die me wel duiden wat er gaande was. Je bent er dus al achter gekomen dat niet willen wel heel lastig is, je wordt gewoon meegesleurd door de energie. Wat je er ook al of niet mee wilt, wellicht is erg behulpzaam: het laten gebeuren zonder het te cultiveren / voeden, maar ook zonder al te veel weerstand. En bidden dat ‘Uw wil geschiede’ zodat je er zo ‘zuiver’ mogelijk doorheenkomt. Ook sexuele energie kan trouwens zeer zuiver en heilig zijn en als je bidt vindt het wellicht een andere transformerende weg die jij minder belastend vindt. Wat betreft bidden, misschien voel je ook wel intuïtief hoe je er het beste doorheenkomt zodat de energie z’n weg kan gaan. Los van het toelaten heb ik minstens een jaar lang ongeveer continu gebeden, het weesgegroet als een soort mantra, het hielp.(Onbekend)

Antwoord 2
Lieve Sylvia waarom wil je stoppen? wat is er mis mee met gevoelens..mag je dit niet voelen of wil je dit niet voelen, is het bedreigend voor je? mar waarom? is het een high gevoel of kun je gewoonweg niet met deze gevoelens omgaan..mag je als christen dit niet , van wie niet..het lijkt me meer een probleem van een strijd die je hebt tussen hoofd en hart..probeer met die gevoelens mee te gaan, vecht er niet tegen, soms komt mijn twin ook wel eens binnen stromen op een moment dat me dat niet uitkomt, dat ik aan het werk ben ,toch geniet ik er even van en stuur hem dan liefdevol weg..en als ik vrij ben mag ie weer komen..zoiets..hoop dat ik je geholpen heb.(Onbekend)