Q0645. Loslaten in het laatste leven?

Onbekend

Als je in het laatste leven zit en je tweelingziel is er,maar niet in je leven,mag je dan wel helemaal loslaten? De een zegt van wel, bijv.als die twin in een ander proces en ook in een andere relatie zit? Ik lees toch echt vaak op internet, en dat is geen wishful thinking maar een eerlijke oprechte vraag: Komen in hun laatste leven tweelingzielen weer bij elkaar en mag je elkaar dan wel helemaal loslaten? Ik kan het wel hoor, maar MAG het ook? Hij raakt energetisch in paniek als ik aan een andere man/relatie-optie denk. Dat paniekerige reageren schept verwarring.

Antwoord 1
Volgens mij moet je je twin NOOIT los laten. Zijn/haar eigen leven en eigen pad laten leiden. Ja, dat wel!! Maar altijd blijven houden van!! Altijd je gelukkig voelen in het besef dat je zo diep van je twin mag houden!! Als beiden dan de juiste keuzes kunnen maken zit er een samenkomst 100% zeker in!! Daar ben ik gevoelsmatig van overtuigd. Tweelingzielen die elkaar ontmoeten zijn per definitie oude zielen. Of ze ook in hun laatste leven zitten? Geen idee. Waar ik enthousiast van word is het praten over, het geloven in, en het bezig zijn met de veranderingen die al gaande zijn in de wereld, 2012. De wereld heeft deze twins en hun goddelijke liefde nodig. Los laten (het overgeven aan hogerhand met het vertrouwen dat je elkaar weer gaat ontmoeten, zelf een heel moeilijk punt voor mij nu)moet in de beginfase om te leren en te groeien om uiteindelijk samen als individuen deze goddelijke relatie aan te kunnen. Ten behoeve van de wereld…. De overgang naar de 6e dimensie!(L.)

Antwoord 2
Ik kan het niet meer, loslaten, dat is niet omdat ik het niet wil maar ik kan het niet eens meer.. ja ik ben ook wel eens in paniek omdat twin wel een relatie heeft, ik moet gewoon niet meer aan een andere relatie denken want iets/iemand anders iets mee ‘willen’ ik moet er niet aan denken, dat is het verschil wat er nog tussen ons is, ik voel wel liefde voor anderen maar kan ‘het’gewoonweg niet meer met iemand anders..laat wel los , maar in mijn hart laat ik nooit meer los ..zo iets..hoop dat dit een antwoord voor je is..lieve gr.(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn twin zit in een relatie en hij is degene met de paniekreacties! Energetisch dan.Ik ben er inmiddels achter gekomen dat hij is geboren met een gevoel van onzekerheid.Ik ben geboren met een gevoel van zekerheid.Daar zit een spanningsveld tussen en dat wordt heel langzaam maar zeker opgelost.Mensen die geboren worden met een gevoel van onzekerheid,die zoeken de zekerheid buiten zichzelf,bij een partner,een geloof,een vast salaris,een stuk grond….die gaat heel erg voor zekerheid voordat hij een besluit neemt.Iemand geboren met gevoel van zekerheid,heeft een innerlijk weten,is vrijer en minder aanhankelijk,stelt zich ook minder makkelijk kwetsbaar op,en dat moet’ie juist leren om te doen.Kwetsbaar worden.Dan gaat de andere twin meer zeker in zichzelf worden.Ik denk dat wij in zo’n proces zitten.Als een downloadprogramma.Paniekreakties zijn dan een soort vinger aan de pols:”He blijf je wel bij de les,want straks moeten we samengaan….”(Onbekend)

Antwoord 4
Ik denk niet dat je TZ helemaal los kan laten. Elke keer als ik denk dat ik hem heb losgelaten, minder aan hem denk en er minder mee bezig ben komt hij daarna weer driedubbel zo hard binnen. Of er gebeurt weer iets onverklaarbaars. Hoe moet je dan los kunnen laten? Ik denk niet dat ik TZ ooit los kan laten, ik zou niet weten hoe.(Onbekend)

Antwoord 5
@antw.3 wordt je daarmee geboren? met onzekerheid..ik weet het niet, het ontstaat denk ik, door alles in je leven,misschien door je geboorte, door je jeugd etc..en er zijn idd mensen die heel zeker overkomen maar van binnen heel afhankelijk zijn..dat is een klus om daar mee te dealen als je dat hebt..maar word je niet ontzettend kwetsbaar als je je twin ontmoet, ik heb door twin mij nog nooit zo verdrietig en onzeker gevoeld, het is iets waar je door heen moet en nog blijf je kwetsbaar want er is niemand belangrijker dan je twin , maar ook niemand anders kan je tot in het diepst van je ziel raken..of je nou zeker bent of onzeker, bij je twin ben je allebei kwetsbaar als je bij elkaar bent ,als je zo van elkaar houdt zijn lieve ogen/een knuffel/een lach al genoeg om het weer van elkaar te snappen. gisteren nog stond twin achter mij en ik voelde alleen al de liefde door me heen omdat ik mag zijn wie ik ben en hij liefdevol lacht om hoe ik soms reageer..lief hè..hoop dat ie dat ook zo bij mij voelt.(Onbekend)

Antwoord 6
Ja daar kan je mee geboren worden,het staat in de geboortehoroscoop te lezen.Het is dan een soort blauwdruk,die gaandeweg in je leven te veranderen is door het leven zelf,ieder mens verandert tenslotte.Mijn twin overcompenseerde ook wel in het verleden zijn onzekerheid.Maar wat mijn twin en ik nu betreft,wij liggen goed “op schema” in ons afzonderlijke proces… Over dat loslaten ,ik blijf het moeilijk vinden,niet teveel niet te weinig,precies zoveel loslaten zodat zielslief er vrede mee heeft en zich toch niet in de steek gelaten voelt in zijn proces.Of zich gemanipuleerd voelt door mijn loslaatgedrag.Nou ja, ik denk maar zo, als het universum mag manipuleren dan mogen wij twins het ook af en toe.Zo boven zo beneden (Hermetisch besluit).Manipulatie kan ook een goeie les zijn in hoe het niet moet : )(Onbekend)

Antwoord 7
Ja bij alles wat twin zegt,dat klinkt 10 keer zo nadrukkelijk.Daardoor voel ik mij ook kwetsbaarder dan ooit.En komt het toch een keer schots en scheef uit zijn bek,de intentie is altijd goed. Maar is innerlijke onzekerheid niets iets anders dan kwetsbaarheid,onzekerheid houdt langer stand en is moeilijker om te buigen.Blijft het toch een kunst en een kunde,om tactisch met twin om te gaan (en vandaaruit volgt weer , om zo met iedereen om te gaan).(Onbekend)

Antwoord 8
@ antwoord 6: klinkt me niet erg vriendelijk in de oren: manipulatie. Is volgens mij nooit goed. Manipulatie is negatief. Universum is positief. Ik zou me er niet aan wagen….. zuivere intenties, weet je nog?(L.)

Antwoord 9
Loslaten wordt wel eens mee verward dat je de ander moet vergeten. Dit heeft niks met vergeten te maken. Betekenissen loslaten vind je ook op deze site terug. Loslaten is de ander aan zijn/haar transformatieproces laten werken en aan je eigen transformatieproces om later weer terug bij elkaar te komen.(Onbekend)