Q0644. Gevoelens tweelingziel en andere partners?

Onbekend

Mijn ervaring als vrouw is: de gevoelens van een man zijn vele malen sterker voor een vrouw als die vrouw niets van zich laat horen. Hierin verschilt een tweelingzielman niet van een andere man. Mee eens? N.B.: dit is m.i. ook van toepassing op homo en lesbo.

Antwoord 1
Inderdaad zijn de gevoelens van een man sterker als de vrouw geen contact met hem wilt. Dit geldt zowel voor een aardse relatie als voor een tz relatie. Maar bij een tz relatie speelt bezittingsdrang geen rol. Ze behoort bij mij, ze is niet van mij. Mijn gedrag is er ook naar. Vorig jaar heb ik mijn tz op haar werk ontmoet, wetende dat ze geen contact met mij wilde. Ruim anderhalf jaar geworsteld om haar niet te zien. Dit is me met geen mogelijkheid gelukt en toen heb ik haar toch gezien. Ze was wel humeurig en boos dat ze mij zag, maar ik heb niet met haar gesproken alleen in haar ogen gekeken en dat was zeer heftig. Haar humeur was daarna beter. Toch voelde ik dat ze geen contact met mij wilde, ik kon ook mijn ogen ook niet van haar afhouden, wat ik nooit bij een vrouw heb meegemaakt. Ik respecteer dat ze geen contact met mij wilt en zolang ze dat niet wilt zal ik haar ook niet spreken. Ze weet dat ik toch weer haar zaak bezoek en ik zal alleen wat bestellen en verder doe ik niets. Mijn liefde voor haar wordt alleen maar dieper sinds ik haar gezien heb, voel ik me alleen maar gelukkiger en vooral rustiger. Ik ken haar al dertig jaar en sinds een paar jaar heb ik haar gezien in mijn droom. Het was een overval zeg maar. Ik vind het heel fijn dat ik heel veel van haar houd en dat zal nooit veranderen, ook al wilt ze geen contact met mij. Ik voel wel dat als ze toch met contact wil mijn gevoelens voor haar alleen maar zal toenemen. Daarom hoop ik ook dat we ooit met elkaar zullen spreken, om elkaar en zichzelf beter en sneller te leren kennen. Wat voor mij uiteindelijk het doel is van onze samenkomst. Alleen maar elkaar en zichzelf beter leren kennen. Verder niets. Ik ben een man.(Onbekend)