Q0643. Bindingsangst?

Onbekend

Enkele keren vertellen zielsliefdes hier over hun bindingsangst; hoe het hen blokkeert. en hoe je hen vooral niet onder druk moet zetten. moet laten. bindingsangst is best ingewikkeld. komt vaak voort uit moeilijke jeugd, waardoor vertrouwen in liefde moeilijk word. en bij zielsliefde vind je eindelijk liefde die er nooit was; moet je meteen weer loslaten, je door al je shit van vroeger heen werken en nog ns blijven vertrouwen in die liefde die je nooit ziet. verleidelijk om bij elk dipje op te geven, boos te worden, los te gaan, compensatie te zoeken etc… ….best heftig als je bindingsangst hebt; petje af voor de twins die dat volhouden.

Antwoord 1
Alle ellende van vroeger komt bij mij inderdaad ook weer boven en daar baal ik van, maar het hoort er bij. Het zal een doel hebben dat ik TZ heb ontmoet maar soms denk ik wel eens waarom moet het mij gebeuren en waarom nu al. Ik had net een beetje rust gevonden in mezelf en in mijn relatie en dan ontmoet je je TZ. Eerst had ik niet in de gaten wat er aan de hand was maar dat werd me een aantal jaren later duidelijk. Ik voel me veilig in mijn relatie en alles daarbuiten is onbekend en eng. Erg veel zelfvertrouwen heb ik ook niet, dit heeft ook te maken met mijn verleden, en dat helpt ook niet echt mee in het proces. Maar ik zal toch in het proces mee moeten want er gebeuren steeds meer aparte dingen.(Onbekend)

Antwoord 2
Bij mij kwam bindingsangst voort uit de onbewuste planning met tweelingziel,dat we bij elkaar komen.Ik heb dus geen bindingsangst met tweelingziel,wel met andere potentiele partners.Ook geen moeilijke jeugd gehad.Bindingsangst is als een kat in het nauw,met alle rare sprongen van dien. Gelukkig zijn er nooit ongelukken gebeurd.(Onbekend)

Antwoord 3
Antw. 1 idd heftig; je komt er vast gelukkiger uit! antw. 2 ; ja dat heb ik ook; het idee van verandering jaagt me soms de stuipen op t lijf; niet zielslief op zich; behalve als ik nietweet of ik welkom ben. (Onbekend)

Antwoord 4
Aan antwoord 1: de tweelingziel komt op je pad op het moment dat je het het MINST verwacht.En dan is het ook nog eens degene waar je in wezen het MEEST op lijkt. Ga er maar aan staan…zegt het universum dan. Een superopdracht een NASA-testpiloot waardig.Mensen willen graag uitdagingen om te leren en te groeien? Nou daar heb je er 1 en wat voor 1 ! Je mag ook trots zijn dat je zo’n superuitdaging krijgt.Weet je wat het ook is denk ik, waar de mens het meest op lijkt daar wil hij/zij het minst mee te maken hebben. En toch nemen we denk ik klakkeloos dingen van onze twin over.Het zijn vaak de anderen die ons erop wijzen,zelf zien we het niet.Dit is ook bij ouders en kinderen vaak zo,vaders en dochters,moeders en zonen…. Nou ja daar hadden we een bekende Nederlandse quiz aan te danken…(Onbekend)