Q0642. Overgave aan hoe het gaat?

Onbekend

Er worden zo vaak dingen geschreven waarvan ik hoop dat ze voor mij zijn maar ook berichten waarvan ik hoop dat ze niet op mij slaan..heen en weer geslingerd in gevoelens en ik ben er zat van..dit kost mij teveel energie en zoals laatst iemand schreef ; ik wil de regie over mijn eigen leven houden. mijn twin weet mij te vinden als hij mij wil zien en dat is genoeg..ik ga mijn leven leven en wil me niet meer laten beïnvloeden. deze site heeft me geholpen om te groeien, het was een anker en nu is het een verslaving ,een relatie met woorden op een computer. ik hou meer van het echte werk zeg maar..ik geef me over aan het leven, aan wat het mij te bieden heeft en dat is veel..lieve allemaal..groetjes

Antwoord 1
Ik denk dat dit een juiste keuze van je is…(L.)

Antwoord 2
Dan helpt t je nu niet. je kunt heel goed beiden hebben; dit hier is geen zielsliefde, dit is een groeiplek, broieplek en spuiplek. het echte werk is in jezelf.(Onbekend)

Antwoord 3
Sorry hoor lieve spiegel, moet toch nog ff reageren, jouw bericht lijkt wel weer heel erg op de mijne he? wordt wel stil hier als we beiden weggaan 🙂 , maar ik neem even een “time out”, liefs(J.)

Antwoord 4
Dank je, ja bindingsangst is rot, verlatingsangst ook, denk dat we allemaal in onze jeugd trauma’s hebben opgelopen en dan fijn om je twin tegen te komen, lekker spiegelen en angsten overwinnen samen. Mijn twin heeft ook bindingsangst, nou ik neem idd mijn petje af voor mezelf, heb me door alles heengeworsteld en begin me zo langzamerhand behoorlijk schizofreen te voelen omdat twin en ik wel kontakt hebben maar in het echt nulkommanul. Volgens mij word het tijd om te emigreren, want ik weet niet hoe lang ik dit nog vol hou.(Onbekend)

Antwoord 5
Ja, ik heb ook last van bindingsangst- en verlatingsangst. En ik heb mijn tweelingziel ontmoet.(Onbekend)