Q0639. Opdrachten?

Onbekend

Er is al vaak over geschreven; wat je voor opdracht hebt met elkaar. ik dacht dat t bij ons heel simpel ging om overdoen van iets wat fout was gelopen. msschm was dat een ego-wens… van mij.wilde ik nu wel de kracht hebben om dat, hoe moeilijk ook te kunnen; samen; dat zou voor beiden bevredigend zijn. nu voel ik dat t vooral de manier is waarop we contact hebben die aandacht vereist; dat houdt in dat t hebben van een doel dan nu niet past. maakt me triest; dacht t te snappen, laat alle vaste ideen,hokjes ffe los. wat wil mijn ziel eigenlijk? liefde

Antwoord 1
waarom maakt het je triest, waarom is dat moeilijk voor je? wat is er mis met het volgen van je ziel, de wensen van je ziel dat is je leidraad, de rest volgt vanzelf.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik herken het, manier van contact wat slopend is en maakt ook dat ego op de loer ligt, die kan dan heel gemakkelijk een opening vinden om je van je pad af te brengen, bingo! Voor mezelf weet ik alleen mijn pad en ons einddoel en daar ga ik voor, ik moet er ook zeker voor waken dat wij elkaar niet gaan storen of onder druk zetten, daarom vind ik 1 op 1 contact op dit moment even de enige optie. Als jij vindt dat je gestoord wordt in je manier van contact kun je kiezen, een andere manier van contact zoeken of de huidige manier van contact loslaten, ik heb voor dat laatste gekozen omdat de 1e manier mij na meerdere pogingen niet is gelukt. Bij deze is dit voorlopig even mijn laatste bericht hier, liefs(J.)

Antwoord 3
Mijn ziel wil liefde..geven en meer maar wil ook ontvangen en soms smacht ik ernaar, en onze opdracht ja jammer als je alleen nog maar bezig kunt zijn met; hoe ga je met elkaar contact hebben..snap je wel vraagsteller, jammer van de energie, misschien ff nodig maar zoiets moet niet te lang duren, ervoor gaan het is nl. niet alleen voor jezelf bedoelt..probeer toch je doel voor ogen te houden,doe ik ook..grtjs(Onbekend)

Antwoord 4
Maar dat is toch ook het doel van tweelingzielen, deze Liefde? Deze intense Liefde te voelen en te verspreiden? Dat is toch de ultieme opdracht? Liefde geven aan een ieder om ons heen, werkt hoe dan ook helend, of het nu via een betaalde baan zal zijn of gewoon in je dagelijkse aardse contact. Dat is in ieder geval de opdracht zoals ik m voel. Wij zijn allen geroepen om die diepe liefde te voelen en te verspreiden omdat de wereld deze bijzondere, unieke liefde nodig heeft om te transformeren naar een betere, liefdevolle wereld. Alleen zo kan de wereld overleven, door deze onvoorwaardelijke, niet-veroordelende, vergevende, accepterende liefde. Ik vermoed dat de tijd dringt en dat steeds meer tweelingzielen elkaar zullen vinden, maar ook samen zullen komen om in hun eigen omgeving die liefdevolle energie rond te spreiden, alsof je een steentje in het water gooit.(L.)

Antwoord 5
Er is maar 1 opdracht, leven in liefde, los van ego! De rest wordt vanzelf aangestuurd door “boven”. Alleen jij weet je pad daarheen en waak voor psychologische oorlogsvoering met jezelf.(Onbekend)

Antwoord 6
psychol. oorlogsv? nee daar heb ik geen last van. ik voel /zie dingen op een manier die voor mij de waarheid is, daar ga ik in mee. zo word ik gegidst. vanuit de ziel , daar vertrouw ik op. ook al past me dat soms niet. ik wil zuiver blijven, proberen.(Onbekend)

Antwoord 7
En daar is t contact weer beter , opdracht?(Onbekend)

Antwoord 8
Dank voor de antwoorden; natuurlijk is ‘de ‘opdracht liefde verdelen maar soms is t goed ook dat even te laten varen.(Onbekend)

Antwoord 9
En ik voel ook een drempel; we hebben zo’n krachtige band; ik weet niet of ik welkom ben.(Onbekend)

Antwoord 10
Gewoon over die drempel heenstappen dan weet je het..liefs.(Onbekend)