Q0638. Moeilijk?

Onbekend

Ik lees hier af een toe verhalen die herkenbaar zijn voor mij. Zo las ik de laatste dagen verhalen en gedichten over een TZ wie geen signalen geeft en het probeert weg te drukken. En dat dat voor de andere TZ moeilijk is. Nou herken ik mij daar wel in. Ik geef denk ik ook weinig tot geen signalen en probeer het ook wel eens weg te stoppen omdat ik graag zelf de regie wil behouden over mijn leven, maar dat gaat dus niet. Ik kom steeds een stapje verder in de acceptatie dat je niks tegen het gebeuren van TZ kan doen. Dat het je overkomt en dat je je er maar beter bij neer kan leggen en aan over kan geven. Maar dat neemt niet weg dat ik het erg moeilijk vind. Mijn partner is allerliefst en ik houd ook veel van hem, maar toch ook van TZ en dat maakt het zo moeilijk. Ik voel dat de toekomst meer richting TZ gaat en dat vind ik erg moeilijk. Mijn partner weet van niks en ik zou niet weten hoe ik het hem kan vertellen. Ik wil hem ook geen verdriet doen. Maar ik voel wel da! t ik nu toch een keer tot actie over zal moeten gaan, en zal moeten zeggen tegen TZ hoe ik over hem denk en wat ik voel, want dat heb ik nog nooit gedaan, en ik denk dat hij dat toch wel eens zou willen weten. Alleen hoe vertel ik het aan TZ als er geen aards contact is en aan mijn partner wat er zich afspeeld?

Antwoord 1
Gewoon vertellen,zoals je het hier ook neerlegt op deze site.Zo heb ik het ook gedaan.Dat werkt het allerbeste.In allerlei bochten gaan wringen heeft geen zin.(Onbekend)

Antwoord 2
Lieve vraagsteller, ik herken je verhaal en het gaat hier om 2 dingen; hoe vertel ik het mijn twin, je weet zelf het beste of die er voor openstaat en dan weet je ook vast wel een weg te vinden. En dat je de regie zou kwijtraken dan, dat zie ik persoonlijk anders, ik wil ook graag de regie houden maar ik denk dat je dat als “uitgewerkte” twins ook van elkaar respecteert, je kunt samen wachten als je samen “weet” en dan maakt afstand of tijd niets meer uit. En hoe vertel ik het mijn partner, ja de vraag is of je het moet vertellen, ik hoef het in mijn geval niet te vertellen want dat is niet conform mijn pad, ik weet hoe mijn relatie zal eindigen en alleen daarboven weten ze wanneer dat zal zijn, ik laat me niet leiden door ego maar door liefde. Ik hoop ook dat ik hierdoor nooit onder druk gezet zal woorden door twin, mocht hij eerder klaar zijn met zijn pad. Als je het zielsliefde proces wilt uitleggen aan je partner prima, maar dat kun je nooit doen met als reden d! at je met je twin een toekomst te wachten staat. Mocht jij op enig moment aan je partner kenbaar willen maken dat je niet verder kunt in de relatie dan is de enige juiste reden, dat je relatie niet meer goed is en niet omdat je met je twin verder wilt. Succes op je pad en liefs(J.)

Antwoord 3
Ik lees hier zo vaak over ‘mijn partner weet van niets’, maar waarom niet, hoe eerlijk is je relatie dan? wat hebben we toch voor relaties hier op aarde? dit heb je toch niet opgezocht,expres gedaan, sta sterk in je eigen kracht, je kunt toch gewoon je gevoelens uiten. je lijkt misschien wel beetje op mijn twin, ik zie of hoor mijn twin nl. ook nooit, en waar ik het meeste aan zou hebben als hij gewoon eens langskwam om met mij te praten ik heb het moeilijk hiermee en zou niets liever willen dat ik wist hoe hij hierin staat, want ego is knap lastig als je geen aardse bevestiging krijgt en zonder twin verder moet, het is werkelijk een gevecht met mezelf.het is dankzij andere lieve zielen en god/universum dat ik het nog niet heb opgegeven om dit pad te lopen,die geeft me bevestiging en steun,anders was ik allang teruggevallen in het oude, bekende,ik ben weleens heel verdrietig en dan vraag ik waarom god waarom ? zo alleen zonder mijn lief, dat vind ik bij tijd en wijle zwaar,loodzwaar. mijn advies aan jou; zoek je twin op, praat en laat elkaar zien hoeveel je voor elkaar betekent, kun je dat niet dan is een brief misschien een optie, maar geef je twin wel een mogelijkheid/een opening om te reageren, ik weet nl. ook wel hoe mijn twin van mij houdt, dat heb ik gezien en gevoeld, maar liefde is twee-richtingsverkeer en als ik naar mezelf kijk, ik voel zoveel liefde, dus geef je twin de kans om te kunnen reageren! ..liefs met alles in je leven.(Onbekend)

Antwoord 4
Ik denk zelf dat je in zo’n geval helemaal niets moet doen. Alles wordt van bovenaf gestuurd en het enige dat nodig is is vertrouwen. Echt waar. Ik ervaar dat zelf ook. Je moet het overgeven aan het universum of god of hoe je het zelf ook noemen wilt. Als niet beide zielen er klaar voor zijn, bereik je er namelijk het tegengestelde mee van wat je beoogt; een verwijdering. En wat dacht je van de pijn die je je partner doet? Als iets zo moet zijn, dan zal het gebeuren. (Onbekend)

Antwoord 5
Wat doe je eerder; je twin van je gevoelens vertellen, of je partner vertellen wat er aan de hand is? Ik denk dat het goed is om je twin te vertellen dat je net zoveel voor haar/hem voelt als zij/hij voor jou. Dat heeft twin absoluut verdient. Als jij echt contact wilt met je twin vind je wel een manier, die wordt je ongetwijfeld aangereikt door het universum. Zodra deze communicatie op gang is, zul je op eenzelfde manier een ingeving krijgen om je partner liefdevol te vertellen wat nodig is om te weten. Vraag het universum/God/je engelen om je te helpen. Ik weet zeker dat het je zal lukken!! Vertrouw erop dat dit laatste stukje ook geregeld wordt, met of zonder jouw inbreng. Je staat er nog steeds niet alleen voor. Laat je leiden. Veel liefs.(L.)

Antwoord 6
Dat groeit vanzelf, komt ergens een keer tersprake als t zover is, dan haak je erop in.(Onbekend)
ReactieBedankt voor de lieve reacties. Daar heb ik steun aan. Ik denk dat ik eerst TZ op de hoogte ga stellen van mijn gevoelens. Ik zie wel hoe het dan loopt en ik vertrouw er dan op dat ik dan ook een manier zal vinden om het mijn partner te vertellen, zoals werd geschreven. Ik vind dat hij het wel weten moet, alleen wil ik hem geen pijn doen, dat vind ik zwaar. Ik loop hier al zo lang alleen mee te worstelen, nu is het tijd om tot actie over te gaan. Ik hoop dat ik TZ bereiken kan, (want ik weet weinig van hem). En dan zal ik zien wat er gebeurd. (Onbekend)

Antwoord 7
Flipperkast, bij mij ook; ma-ochtend daarentegen was heel veel beter =).(Onbekend)

Antwoord 8
Reactie op Antwoord 7, Hoe kwam het dat dat op maandagochtend ineens zoveel beter was? Had je je twin gezien in levende lijve?(Onbekend)

Antwoord 9
Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar schrijver van antwoord 7.. Kreeg je een prive bericht of zo.(Onbekend)