Q0637. Zielsliefde en soulmate?

W.

Ik ben 2 jaar geleden gescheiden, nadat ik voor mijn gevoel mijn TZ ben tegengekomen, sindsdien zit ik in een transformatieproces en weet ik wat mij te doen staat (helder weten!?). Erg confronterend en pijlijk. Mijn TZ en ik hebben elkaar niet veel gesproken. In die paar keer dat we elkaar gesproken hebben (ik kon niet antwoorden, was geblokt), vertelde hij dat hij ook nog lerende was. Vandaag heftige confrontatie gehad, kom ik thuis krijg ik deze mail. Is dit een teken? Als ik klaar ben met therapie, dan is mijn hart open en zal ik de echte liefde ervaren en voelen. Vind weinig begrip in mijn omgeving, ik praat niet meer over mijn TZ. Ik word hierin niet serieus genomen. Medelijdend aangekeken. Begin dan weer te twijfelen. Ik zit waarschijnlijk op een andere level. Als ik mijn TZ denk voel ik zoveel liefde. Dit wil ik ook voor mezelf voelen. Ik wens jullie veel TZ geluk en liefde. Dit is volgens mij het ultieme. Ik wil een voorbeeld zijn voor deze generatie kinderen! en laten zien wat echte liefde inhoud. Gr.

Antwoord 1
Ik herken dat je er niet meer over praat, een enkele keer met een vriendin of met spirituele mensen die ervoor openstaan. heb geen behoefte aan medelijden of opmerkingen hierover.weet zelf wel waar ik mee bezig ben en jij ook zo te horen. heb een prima band met mijn familie maar zelfs die beginnen mij wel eens aan te kijken van..je ziet ze denken(sommige)die is gek !..dus wat doe je je past je een poosje aan, op dat moment, en leeft daarna gewoon weer verder.geen uitleg meer, geen aandacht meer, ik leef en ben tevreden met mezelf en dat wil ik uitstralen, meewarige blikken ik begrijp ze soms niet eens meer want het gaat dan meer om hun eigen afhankelijkheid van hun partner, ik kijk, observeer en zie dat het hun eigen ongelukkig zijn is..want hoe kun je in vredesnaam genoeg hebben aan een..illusie..ik hoor het ze denken. Voor mij is het geen illusie, het is een zeker weten, een geloof in LIEFDE, in het universum/god, vroeger was geloof een geloof en nu is geloof een zekerweten geworden maar wat voor mail had je dan gehad? wat voor teken? want zo gaat het mij ook , ik moest waarschijnlijk iets lezen en daar werd voor gezorgd door anderen, en het gaf mij wel stress maar ook hoop want ook al zou de boodschap niet voor mij zijn dan nog was het zo mooi dat ik voel dat het ook op twin en mij slaat..prachtig dat je een voorbeeld wilt zijn!sterkte met je transformatie, volg je hart ,veel liefs (H.)

Antwoord 2
Als je je liefste andere zelf kent èn herkent weet je al wat echte liefde is…zo simpel is het..als ik mijn tz voor me zie,bij me voel dan heeft mijn therapeut mij nodig i.p.v. andersom..hij kijkt me wel eens aan met een bepaalde kennis en voelt..wie is de meester in deze, ik hoor het hem denken en hij heeft het zelfs al eens tegen mij gezegd, ik zie zelfs wel eens groot respect in zijn ogen..en dat je niet begrepen wordt dat ken ik..blijf heel dicht bij wie jij wil zijn, voel het in je hart..liefs (Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk dat je zielslief/TZ de beste therapeut is die je kunt hebben 😉 , succes en liefs.(Onbekend)

Antwoord 4
Het is 1 grote flipperkast in mn hoofd en dat op zondagmorgen, rinkeldekinkel, lezen..lezen..lezen, kwartjes die vallen, berichten kunnen plaatsen, pfffff, hadden wij dit echt zo afgesproken 🙂 ? liefs van mij.(Onbekend)