Q0636. Twee relaties?

Onbekend

Hebben meer van jullie het idee 2 relaties te hebben? Een aardse met je partner en een hemelse met je twin? Errruugg vermoeiend vind ik. Weet niet welke van de 2 ik het moeilijkste vind, partner weet niets van twin en twin zie ik wel in het aardse maar dan zonder aards contact. Ik merk dat het me begint op te breken, het contact met twin verloopt moeizaam, we hebben wel contact maar volgens zijn spelregels. En ik heb daar absoluut begrip voor en hij weet ook dat ik er altijd voor hem zal zijn, maar ik heb besloten om even afstand te nemen van zijn manier van contact, het geeft verwarring en het kost me helaas veel te veel inspanning en energie, het sloopt me op deze manier. Hij weet me toch wel te vinden als hij er aan toe is, ik heb geduld.

Reactie
Weet je wat me opvalt?? (ik ben de vraagsteller), dat er tegelijkertijd ineens weer soortgelijke berichten en gedichten verschijnen, zelfs data die overeen blijken te komen…… zijn we met z’n allen tegelijk op dezelfde frequentie afgestemd ofzo?? als we nou met zn allen focussen op liefde en dankbaarheid, (en duidelijkheid haha) zou dat helpen?(Onbekend)

Antwoord 1
Spelregel 3, zelfs als je doodmoe bent en eigenlijk wilt slapen, puzzel dan net zolang door tot je weer een ontbrekend stukje hebt gevonden, gelukt na 4 uur puzzelen, pfffff is dit echt? ben zoooo verschrikkelijk moe.(Onbekend)

Antwoord 2
Wat zijn de spelregels 1 en 2 dan? soms denk ik ook is het een spel, is het wel echt? maar ik weet dat er van mij gehouden wordt en dat het geen spel is maar een leerproces. mijn moed is wel eens op maar het is goed voor ‘onze’ontwikkeling, alleen ik vind het langzamerhand wel eens genoeg. ja het lijkt wel alsof iedereen op hetzelfde punt zit en dat er daardoor veel begrip is maar ook veel verwarring..liefs(M.)

Antwoord 3
Eind 2009 heb ik mijn twin aangegeven dat ik wist dat wij zielsverwanten waren, ik heb het vermoeden dat de communicatie met degene die ons spiegelt daar op gebaseerd was. Eigenlijk is dat het enige puzzelstukje wat ik graag zou willen vinden, ik ben inmiddels overtuigd maar een echte bevestiging zou voor onze spiegelaar heel erg prettig zijn. Voor mij maakt het niet zoveel uit, ik absorbeer en filter wel, ben net een spons af en toe haha, maar die ander heeft geen enkel aards contact en dan wordt het wel heel erg moeilijk. liefs van mij.(Onbekend)

Antwoord 4
Ja, in feite heb je ook twee relaties. Twee heel verschillende. Eentje in het aardse met alle aardse dingen vandien en eentje in het spirituele en tegelijkertijd het aardse in het geval je je twin ook wel eens in het echt ziet. En moeilijk is het zeker. Ik kom nog regelmatig in de knoei met mijn schuldgevoelens terwijl ik weet dat ik er niets aan kan doen. Mijn TZ is er en ik heb er niets voor gedaan om hem in mij leven te krijgen. Dat werd zo bepaald. Heel ver vooruit kijken doe ik niet meer. Ik leef bij de dag en af en toe werp ik een blik terug in het verleden om de mooie momenten even te herbeleven. En verder zie ik het allemaal wel. Ik probeer de dag te plukken en te genieten van die momenten waarop we samen zijn of elkaar spreken. (A.)

Antwoord 5
Dank voor jullie reacties, @antw2, we hebben de spelregels afgeschaft want ik hou nl helemaaaal niet van puzzelen 🙂 , het is goed zoals het is, alleen al het samen “weten” maakt je zo sterk dat geen enkele berg te hoog is, ik geloof in sprookjes 😉 , liefs(J.)

Antwoord 6
Aan antw.3 Spiegelen doen we hier allemaal en niemand weet exact wie wat geplaatst heeft..omdat iedereen met hetzelfde probleem zit dat je niet ‘echt’ met elkaar praat, dus blijft het intuïtie en verlangen zet jewel eens op het verkeerde been. Ja sommige spiegels lijken wel heel veel op elkaar ha..liefs je/jullie spiegelaar die op haar beurt ook wel eens gespiegeld wordt door…? maar van elke spiegel groei je moet je maar denken..liefs(Onbekend)

Antwoord 7
Lieve allemaal, hier de vraagsteller. Ja deze site is eigenlijk een hele grote spiegel voor ons allemaal. En dan zie ik een H voorbij komen en schiet gelijk weer in de stres en ga toch weer zitten puzzelen (heb ik echt een bloedhekel aan!!), en dan weet ik het heel zeker … ik ga hier even afstand van nemen ….. het is goed zoals het is, ik moet de tijd zn werk laten doen en wil geen onnodige ballast door verwarring erbij hebben, dat kan niet de bedoeling zijn! Ik weet van mezelf en twin weet dat ook, ik zou heel graag op aards nivo contact willen hebben gewoon zonder verwachtingen, maar het hoeft niet, niets moet, het is goed zoals het is en volg vooral je hart, die wijst je de weg en laat je niet leiden door ego. Dus lieve allemaal, ik ben er ff niet hier, als ik er wel weer ben zal ik me melden met mn eigen initiaal, liefs(J.)