Q0635. Is dit de bedoeling?

Onbekend

Als je je twin nooit ziet omdat ie niet wil/durft/kan/mag hoe moet je dan nog in die liefde blijven geloven? ik geloof er wel in maar heb er ‘niets’ aan zeg maar, het is voor mij niet tastbaar , het is zo pijnlijk om op deze manier door te gaan..ik ben terug bij af..bij niks, want zo voelt het heb een mooi leven maar er zit een gat in mijn hart dat letterlijk zeer doet..zo verdrietig

Antwoord 1
Ik herken het zo duidelijk wat je zegt!!! Waarom dat verdriet, waarom die intense pijn, waarom al die moeite, dat gevecht wanneer je er zelf helemaal ‘niets’ aan over houdt? Ow, wat herken ik DAT gevoel!!! Geef mijn portie maar aan Fikkie, denk ik dan. Haal het maar gauw weer bij me weg want ik ben er poepflauw van. Gelukkig worden de dagen dat ik me zo voel steeds minder. Maar ze komen nog zeker 1 x per week voor!!!! Voor de rest kan ik er mijn voordeel uit halen dat ik mijn lieve twin heb ontmoet; ik groei, ik word sterker, ik verander in mijn voordeel, ik kan de uitdaging zien, het mooie van dit hele gebeuren. Ik kan me bij tijd en wijle echt gelukkig voelen gewoon! Maar nogmaals: waarom als het zo zwaar is, krijgen we niet af en toe een ‘kadootje’ wat maakt dat we moed houden om door te gaan? Een kadootje in de vorm van ‘liefde van je twin’ op wat voor manier dan ook. Mijn twin wil mij ook niet zien, wil niks van mij weten, probeert onze ontmoetingen en ons bijzondere contact zo diep mogelijk te begraven. Wat zou ik al blij zijn met een piepklein beetje aandacht. Bijvoorbeeld zien dat hij mijn internetpagina heeft bezocht. Dan zou ik weten dat ik nog niet helemaal vergeten ben.(L.)

Antwoord 2
Lieve vraagsteller, geduld en overgave is de zwaarste les, heb er zelf ook mee te maken. Alles heeft een reden, je bent al zover, accepteer …. het is goed zoals het is…. en verdrietig zijn mag maar blijf er niet in hangen want daar schiet je helemaal niets mee op. liefs(J.)

Antwoord 3
Terug bij af? Meen je dat?Voelt dat echt zo? Je bent toch bezig met transformeren? Ik zit in hetzelfde schuitje maar wel bezig met onthechting. Onthechting met het doel om het straks beter te krijgen met mijn twin.Niet dat het nu slecht gaat.Ik voel al een jaar geen pijn meer.Ook geen leeg gat in mijn hart meer.Ik heb een heel sterke twin met wie het al jaren bergopwaarts gaat.Hij heeft een sterke discipline en verantwoordelijkheid en alles lukt hem.Daar krijg ik heel veel energie van.(Onbekend)

Antwoord 4
Misschien mag je wel heel erg blij zijn want jullie storen elkaar niet in jullie afzonderlijke proces!Ik besef nu hoe belangrijk het is om elkaar daarin niet te storen.Daar is nu tijd voor! Het aan elkaar meedelen, dat komt wel.(Onbekend)

Antwoord 5
@antw3, ik ben niet de vraagsteller maar wel van vraag 636, en ik weet, het is ongelooflijk slopend als je zelf door je proces heen bent en je twin blijft “weigeren” om enige aardse bevestiging te geven, dat houdt geen mens vol op de lange duur! en als dan ook nog grote verwarring aan de orde is gedurende lange tijd, dan snap ik wel precies waar de vraagsteller doorheen gaat. Ook ik moet het slechts doen met een enkele blik of knik en dan word ik geacht het wel te begrijpen, heeeel moeilijk!! Duidelijkheid, maar zonder verwachtingen, is op een gegeven moment toch wel heel erg belangrijk in dit proces!!!!, je kunt het natuurlijk altijd gooien op “onzekerheid van die ander” maarja we zijn allemaal mensen en er zijn wel grenzen(J.)

Reactie
hoi allemaal, ik ben de vraagsteller, dit was een moment in mijn transformatie waarin ik het even niet meer zag zitten en die steeds minder voorkomen maar toch, en om heel eerlijk te zijn wilde ik eigenlijk een reactie uitlokken van mijn twin(ik beken), En zoals zo vaak heb ik het gevoel dat ie er tussen staat maar heb me daar al heel vaak in vergist..en ja ik mis hem iedere dag maar het is goed zoals het gaat, ik moet en wil daar op vertrouwen..liefs voor iedereen(Onbekend)

Antwoord 6
Maar is er dan geen duidelijkheid op energetisch gebied? Dat vervangt toch de aardse duidelijkheid?Tenminste zo gaat het bij ons,de zielecommunicatie is perfect,dat maakt het oh zo draaglijk!Dat neemt alle twijfel weg.(Onbekend)

Antwoord 7
Herkenbaar. Ik denk voor velen van ons. De ene helft van tweelingzielen is meestal verder dan de andere en dat zorgt voor deze problemen. Zelf zit ik nu in een fase dat ik op een liefdevolle blik of een lief gebaar of woord weer dagen vooruit kan. Maar ik zie mijn tz ook heel weinig dus er komt op het ogenblik niet zoveel van zijn kant. En als ik weet dat we elkaar gaan zien, verwacht ik daar onbewust en ongewild toch weer teveel van. En dan is er teleurstelling omdat zijn ego weer op de voorgrond treedt en hij zich daarachter verschuilt. Ik heb soms het gevoel uit mijn voegen te barsten van verlangen als ik aan hem denk en helemaal als ik in real life naar hem kijk. Pfff. Je blijft een mens van vlees en bloed tenslotte. Ik denk dat je kracht krijgt naar “kruis” zoals ze vroeger zeiden. Je kunt meer aan dan je denkt. Als dat niet zo was, waren we niet verkozen om onze tweelingzielen te kennen. Maar zwaar is het wel. (Onbekend)

Antwoord 8
Ik heb een voorstel om je anoniem als twin bekend te maken t.o. je andere helft, plaats eenmalig een bericht met de forumnaam of initiaal van je twin (moet je wel zeker weten!) of een andere naam die je twin kan herkennen, alleen je twin weet dan of dat van hem/haar zelf afkomstig was. Dat zou bij meerdere (ben ik inmiddels achter) twins van hele grote waarde zijn, we hebben toch helemaal niets aan verwarring? kost zoveel negatieve energie, we hebben elkaar allemaal nodig, laten we dan ook met zn allen sterk zijn.(J.)

Antwoord 9
Beste vraagsteller en J, het is inderdaad slopend als je vooraf met twin geen duidelijke afspraak hebt gemaakt,anders is het bij ons: mijn tweelinglief heeft duidelijk gezegd dat we straks bij elkaar komen maar dat het nog wel even duren kan,hij moet eerst door zijn proces heen.De ene twin zegt het wel vantevoren tegen zijn wederhelft en de ander niet en dat laatste is denk bij de vraagsteller het geval.(Onbekend)

Antwoord 10
Aan antw.6, ja duidelijkheid op energetisch gebied maakt het draaglijker, alleen als je in het echte leven dit niet bevestigt krijgt dan wordt je na jaren wel eens onzeker, als ik dat energetische niet had had ik allang het bijltje erbij neer gegooid ! sterker nog dat energetische en intuïtieve heeft mij geleid naar het punt waar ik nu ben, zonder bevestiging of duidelijkheid van twin voor twin is het wel duidelijk, maar voor mijis het hele dikke koffie of zo.. maar hoe weet jij dan dat de zielecommunicatie perfect is?(Onbekend)

Antwoord 11
@ antwoord 10 Ja hoe weet ik dat nu NIET.Zoiets voel je toch? De directe reacties van zijn kant, zelfs nu ik dit zit te typen,voel ik een soort van temperatuurverhoging in mijn hartchakra.Zodra ik op verzenden druk,gaat de energie in mijn hartchakra weer normaal.Alles wat mijn twin aangaat dat raakt hem onmiddellijk en vise versa,zo gaat dat 24 uur per dag door.Er is geen sprake van blokkade bij ons.Ik weet niet hoe het nog perfecter kan.(Onbekend)