Q0631. Diepere vriendschappen?

Onbekend

Hebben jullie ook het gevoel dat je veel diepere vriendschappen kunt hebben nu en dat je veel en veeeeel blijer kunt zijn met alle lieve dingetjes die er gebeuren, ik ervaar soms zo dat ik gedragen wordt door mensen die ‘per ongeluk’ langskomen en me dan zo iets liefs zeggen, net wat ik nodig heb op dat moment, antwoorden van het universum worden zoooo liefdevol beantwoord dat ik er wel eens van moet huilen en lachen tegelijk, vanavond nog weer een mail waar ik gewoon keihard om kan lachen gewoon omdat het van een ‘onverwachte’ nieuwe vriend komt die me hoop geeft en laat zien dat er meer is dan gemis, want dat ervaar ik elke dag en maakt me blij en verdrietig tegelijk, blij omdat ik zo van twin hou en verdrietig omdat ik hem soms zo mis.. en dan stuur ik hem maar weer mijn liefde en hoop dat ie het voelt.

Antwoord 1
De kleine dingen maakt het leven zo bijzonder. Vooral als je er bewust van bent. Het is fijn dat je er zo van kan genieten. Het gemis naar mijn twin had ik vroeger ook. later werd het me duidelijk dat ik niet mijn twin mis maar het gemis van liefde in mezelf. Hierdoor ben ik meer in harmonie met mezelf.(Monica)

Antwoord 2
Ja dat heb ik ook.Al sinds ik maart 2008 mijn twin heb ontmoet.Het gaat een eigen leven leiden he, je gemoedsleven.Ik heb geen vriendschappen ernaast,heb wel veel contacten via werk en internet,oude vrienden die ik sindsdien weer eventjes opzoek.Ik wil het expres niet,want ik weet….dat als mijn twin en ik bij elkaar komen dan is het afgelopen met die vriendschappen.Dan gaan we zo verschrikkelijk in elkaar op en gaan we zoveel doen samen,dat het nut van vriendschap er niet meer in zit.Ik bereid me alvast daarop voor.(Onbekend)

Antwoord 3
hoi antw.1 en 2. dankjewel, vind vriendschappen die mijn hart raken toch wel heel belangrijk , snap dat je dat zegt maar is niet waar, naast je twin heb je toch ook met de hele maatschappij te maken, juist mensen die goed voor je voelen, waar je blij van wordt die zijn ook heel belangrijk voor jou/jullie, dan wordt de energie alleen maar meer uitgebreid/verspreid en daarnaast zul je sterk moeten zijn voor alle mensen om je heen, ook die mensen die in een andere energie zitten, op een andere golflengte. Dat je minder tijd zult hebben voor vriendschappen, als je bv. samenwerkt voor het grote geheel, dat is niet erg, de tijd die je dan samen doorbrengt is quality-time of zoiets haha andere golflengtes maakt dat je niet meer met iedereen ‘vrienden blijft, omdat ze je niet begrijpen. zorg ervoor dat je niet een ‘eilandje’ wordt,een schiereiland misschien zo af en toe ,blijf aangesloten ,ik stel me daar wel iets bij voor, die liefde die je dan kan weggeven/verspreiden is zoveel sterker dan in je eentje..is toch juist prachtig , wordt de Liefde voor elkaar ook nog meer gevoed..tenminste dat is mijn gevoel hierbij.(Onbekend)

Antwoord 4
Ik herken het wel hoor, heb ook sinds twin ontmoeting 2 hele lieve dierbare vriendinnen erbij gekregen met wie ik alles kan delen, dat zou ik voorheen nooit gedaan hebben, (andere en diepere vriendschappen dan anders, maar toch ook heel vrij zonder verplichtingen), ze komen op je pad met een reden. Andere vriendschappen en contacten verwateren, ja zo gaan dat soort dingen. Kan ook veel meer genieten van kleine dingetjes, iemand die in de supermarkt of op straat iets grappigs tegen je zegt ofzo of andere toevallige gebeurtenissen. @antw.2, waarom zou je geen eigen vriendschappen meer kunnen hebben als je samen met je twin bent, je bent toch geen siamese tweeling?(Onbekend)

Antwoord 5
Ja dat kan wel hoor vriendschappen erbij.Maar het is maar waar je genoeg aan hebt.Mijn twin is ook niet zo erg van de vriendschappen,een paar trouwe en dat is dat.We zijn ons hele leven al op elkaar ingesteld,naar elkaar toegegroeid.Dus een Siamese tweeling,het voelt wel zo voor mij.We zijn in ons laatste leven ook nog,dus dan zijn we door de vele levens,steeds meer aan elkaar gehecht geraakt,energetisch is alle levensles opgeslagen en dat maakt de band dusdanig hecht dat vriendschap misschien overbodig wordt….? En je kan zoveel meer doen samen als geen energie verspild hoeft te worden aan vriendschappen.(Onbekend)

Antwoord 6
Antw.5, het kan zijn dat je zo in elkaar opgaat en het zo fijn en druk hebt samen dat vriendschappen verwateren of minder worden maar om daar nu al op vooruit te lopen? en echte vriendschappen zijn geen energieverspilling, echte vrienden laten je vrij en kun je soms weken/maanden of jarenlang niet spreken maar toch weten dat je er altijd terecht kan. Er is een mooi gedicht over …. soms komen mensen in je leven …… Siamese tweeling gevoel heb ik helemaal niet, daar zou ik spontaan bindingsangst van krijgen 😉 , liefs. (Onbekend)

Antwoord 7
Ja ik voel dat het juist doordat je helemaal jezelf weer bent je juist heel waardevol bent voor mensen om je heen, het geeft mijzelf ook kracht om door te gaan,om liefdevol in de wereld te staan en als dat nog dieper zou kunnen worden door contact met mijn twin dan zou dat zoveel positieve energie geven aan iedereen , daarom is mijn twin ook meer dan welkom in mijn leven, mis contact met hem,wat er eigenlijk gewoon zou moeten zijn, nu ben ik weleens mat..en ja dat verdriet om weer bij elkaar weg te gaan..als je het elkaar maar kunt zeggen, als je samen er bewust mee bezig bent hoe diep je verbonden bent dan zal ook dat makkelijker zijn, eerlijkheid hierin is heel belangrijk,anders moet je er niet aan beginnen.(Onbekend)