Q0629. Toekomstbeelden?

L.

Wat me de laatste tijd enorm bezig houdt is het volgende: Ik heb mijn hele leven al dat ik mij soms voorstellingen maak van de toekomst. Ze komen niet altijd uit, maar ik kan me daar plaatjes van voorstellen. Toen de kinderen nog klein waren probeerde ik mij voor te stellen hoe ze zouden zijn als ze groot waren. Nu kan ik me bijvoorbeeld ook wel een beeld vormen van mijn dochters als ze daadwerkelijk zouden gaan studeren, op kamers. Maar waar ik totaal, geen enkel beeld van kan vormen, gewoon grijs, dat zijn toekomstbeelden van twin en mij samen. Het enige wat ik de afgelopen maanden heb ‘gezien’ waren 2 (ik noem ze mijn) visioenen. Voor de rest is het enkel grijs… geen enkel beeld, behalve die 2 visioenen, of wij ooit nog weer elkaar gaan zien. Ik DENK het wel en ik heb er ook vertrouwen in dat dit van hogerhand WEL de bedoeling is, maar ik kan me er totaal geen beeld bij vormen. Herkennen meer mensen dat? Is dat nou het proberen te leven in het NU?

Antwoord 1
In het hier en nu heb ik toch ook wel een toekomstbeeld, een wensdagdroom of zo, ik denk dat maar ik voel dat ook, soms ben ik dat ff kwijt,als ik wanhopig ben, maar ik kan het mij wel voorstellen, dan zie ik ons samenleven/werken. En in het hier en nu ‘dingen’ voor je ‘zien’ schept een beeld van de toekomst die voor jou waarheid is. en is dat niet hier en nu eigenlijk ? zoo filosofisch haha(Onbekend)

Antwoord 2
Voordat ik er een beeld bij kreeg, was een medium mij voor.Zij zag iets doorschemeren van een samenwerking.Dat was een jaar na de ontmoeting met twin.Weer een jaar later kreeg ik zelf beelden daarvan.En de ene keer maakt mij dat gelukkig,de andere keer zie ik er enorm tegenop.Hoeveel we ook van elkaar (zullen) houden,het blijft een niet mis te verstane verantwoordelijkheid die op ons afkomt,daar word ik mij steeds meer bewust van.En we kunnen er niet voor weglopen.(Onbekend)

Antwoord 3
Hoi L, je weet dat ik dingen over de toekomst weet, samen met twin verder, helen en genezen, maar wat ik me daar precies bij moet voorstellen, wat mijn rol exact daarin zal zijn, geen idee en ik maak me daar ook niet druk om. Ik laat me leiden door boven, zij zullen me/ons de weg wel wijzen, daar vertrouw ik op. liefs(Onbekend)

Antwoord 4
Antw.2, als je samen door de ballotagecommissie van het universum bent gekomen om samen in het aardse verder te mogen, dan ben je al zover, dan ben je geschikt bevonden! dan kun je ervan uitgaan dat je precies op het juiste moment datgene krijgt aangereikt wat je nodig hebt om samen optimaal je werk te kunnen doen. Vergeet ook niet dat je hier al een soort van taak verricht, bijv. door het plaatsen van berichten wissel je belangrijke informatie uit en die informatie komt echt wel terecht bij de mensen die het nodig hebben, het is veel minder ingewikkeld en zwaar dan je denkt. Er tegenop zien is jammer en niet nodig, geniet van al het mooie wat op je pad komt en vertrouw, doe ik ook. liefs(J.)

Antwoord 5
Dan heb ik ook even een vraag over die ballotage commissie; ben je daar ook al doorheen gekomen als jij en je twin beiden op aarde leven in dit leven en je elkaar ontmoet hebt? Ik weet dat hij mijn twin is maar hij is nog niet zover ontwaakt dat hij dat weet van mij. Zijn wij dan ook al door deze commissie of is dat pas als je ook echt een relatie krijgt of de zielsliefde naar elkaar uitspreekt?(Onbekend)

Antwoord 6
Hoi antw.5, haha ik zit niet in die ballotage commissie maar ik denk dat als je het nivo van vraag 626 bereikt hebt, dat je dan wel ongeveer zover bent.(Onbekend)