Q0626. Hoezo loslaten?

Onbekend

Liefde die overwint hoeft niet meer los te laten. Geslaagde tweelingzielen maken heel veel mee en moeten veel doorstaan, extreme confrontaties. Door alle confrontaties overwin je 1 voor 1 alle kanten van de ego. Als dat is gebeurd na heel veel verschikkelijke pijn, merk je dat jullie nog steeds staan, ook al is zoveel ingestort. Dan is er geen pijn, jaloezie, boosheid of angst over. Geen beschuldigingen, geen negativiteit, absoluut niets anders dan pure liefde. Die liefde is dan begripvol, vergevend, onvoorwaardelijk! Dan ben je klaar voor elkaar. De sleutel is: De ‘Onvoorwaardelijkheid’ van deze liefde bewijzen van jouw kant, ongeacht de daden van je tweelingziel. Loslaten betekend dan ‘bezitterigheid in aardse ogen’ loslaten en beseffen dat jullie 1 zijn, en je hoef elkaar niet te bezitten. Je bent altijd samen. Wat we altijd hebben geleerd over normale relaties, moeten we niet proberen toe te passen op deze prachtige liefde. Deze liefde is anders, het is puur en goddelijk en vrij. Zo moeten we de ander ook behandelen en zien! Geen voorwaarden, geen jaloezie… Maar gunnen al het mooiste van de wereld. Ook als je jezelf moet opofferen voor ze. Niet bang zijn, want ze zijn altijd bij ons. Zodra dat niveau is bereikt, kunnen jullie samen zijn. Pas als alle afhankelijkheid en angst overwonnen is. Bij elkaar zijn, niet omdat je niet zonder elkaar kan (want dat moet je loslaten en groeien in eigen geluk vinden), maar omdat je (al kun je zonder elkaar) samen wilt zijn en elkaar verdient hebt. Je moet bij elkaar (in relatie) willen zijn om de júiste reden en het kan niet zijn uit bezitterigheid, angst, gemis, pijn, onzekerheid (ego)… Dit wordt overwonnen, en ALS dat is gebeurd, is het enige wat jullie bij elkaar brengt diepe onvoorwaardelijke liefde. En dan kun je relatie hebben. Dat zijn geslaagde tweelingzielen! Als je loslaat, dan zijn er nog lessen die geleerd moeten worden. Werk aan jezelf en verdrijf die ego. Als het teveel wordt, kijk in de spiegel en vind de ander in jouw ogen. Kijk diep en besef dat hij/zij in je zit en niemand anders kan ze dat geven, en je bent 1 met ze. Haal daar optimisme en kracht en energie uit en vertrouw op deze liefde. Die is er voor jou! Dit is jouw lot en dit hoef je niet los te laten. Nooit niet. Maar eerst moet je heel wat doorstaan, en op bepaalde momenten gaat het er erg hard aan toe en is het heel zwaar. Maar geef ook dan niet op, want het hoort bij het proces. Wat je er voor terugkrijgt? ALLES!!! Veel sterkte iedereen. Laten we met zn allen sterk zijn en slagen en de komende generaties laten zien wat echte liefde is!

Antwoord 1
Prachtig geschreven, het is keihard werken, alle pijnen/pijntjes/angsten/aardse voorgeschreven wetten/oude overtuigingen die niet meer werken voorjou overwinnen, moe worden, opstaan en verder gaan, soms denk je nu ben ik klaar, en hup even weer een verdrietje, toch nog niet helemaal..ook daar nog weer naar kijken, en dan begin je steeds meer van jezelf te houden zonder schuldgevoel, zonder al die oude ballast, stap uit die oude energie die niet meer werkt voor jou, ik ben al zover en toch soms ff niet, maar ik ga door en kom er..want wat je dan krijgt is..vreugde, liefde en DE LIEFDE, maar je moet er wel wat voor doen, je krijgt het niet voor niks, ja ook een huwelijk wat niet meer werkt voor jou omdat je gegroeid bent(en je partner bv.niet), als je los kunt laten van oude overtuigingen, nee loslaten hoeft dan niet meer van deze Liefde, van je twin. onvoorwaardelijke liefde, fijn dat er eindelijk iemand op deze manier schrijft..helemaal mee eens !!!..liefs(Onbekend)

Antwoord 2
Welke goeroe heeft dit geschreven? mooi verwoord, ik ben het helemaal met je eens 🙂 en ik ben er klaar voor, de vraag is alleen wanneer het universum het daar ook mee eens is, liefs. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb nog nooit losgelaten. Ken mijn twin al van het prilste embryo-begin. Schuldgevoel toen ik ontmaagd werd door een ander,terwijl mijn tweelingziel bijna 1 jaar was!Zag mijn TZ pas toen hij bijna 33 jaar was!(Onbekend)

Antwoord 4
Prachtig verwoord en oh zo waar! (Onbekend)

Antwoord 5
Over loslaten gesproken: ik ben een liefje van mijn tweelingziel tegengekomen in dit leven, zij waren elkaars lief 400 jaar geleden! Mijn twin en ik waren in dienst van de VOC, in Japan (ik mocht niet aan land,want van het gewone scheepsvolk) en onafhankelijk van elkaar zijn wij daar naartoe gereisd,vlak na elkaar.Mijn twin was chirurgijn (hij is in dit leven ook chirurg,niet voor speciaal doel/zakkenvullerij maar voor algemeen nut en welzijn) en had een Yuki,een animeermeisje.Ik ben haar tegengekomen in Japan 28 jaar geleden en zij herkende mij onmiddellijk en ik haar ook! En haar naam is nota bene Yuki! Ze heeft iets van mijn twin in mij gezien omdat we dezelfde ziel delen,snap je?En omgekeerd,omdat hij mijn twin is en ik dus zijn ziel deel,heb ik haar ook herkend.De ziel laat los maar slaat wel alles op,wonderlijk he.Ik zag haar weer op Facebook maar krijg geen contact met haar.Zou het zo graag willen vertellen.Misschien komt dat nog.(Onbekend)

Antwoord 6
Zit hier gewoonweg te lezen met tranen in me ogen! omdat ik zo blij ben en zo gelukkig. ben moe en helemaal uitgeput van het proces, maar ik blijf doorgaan, ben van de week alweer wat verder gegroeid, ik keek in mezelf (daar ligt het antwoord) en kwam tot heel veel inzichten en het regende erna van tekens. Veel liefde en geluk voor iedereen! Liefs(E.)

Antwoord 7
@antw5, ik denk dat als je het nivo van vraag 626 hebt bereikt.(E.)

Antwoord 8
Heb het nog eens weer gelezen..zo’n mooie overtuiging..ik geloof er helemaal in..lieve grtjs.(Onbekend)
Reactie Bedankt iedereen. Ik hoop dat het iemand geholpen heeft.(Onbekend)

Antwoord 9
Dankjewel voor deze prachtige woorden!. Als ik het even niet meer weet, als ik bang word, lees ik nr 626 en dan ben ik weer vol vertrouwen.. (Onbekend)

Antwoord 10
Wat een wijze woorden…..zo verstandig. Bedankt. Misschien is dit wel wat ik nodig had. Ik ga je woorden kopieren en plakken zodat ik het steeds kan nalezen. Als dat mag natuurlijk. 🙂 Heel hartelijk dank! (Onbekend)