Q0625. Kun je elkaar voelen?

Onbekend

Ik heb een punt gezet achter die relatie met mijn TZ, omdat hij in een relatie zit. Hij is heel erg boos en kapot van. Wat ik nu heb is, dat ik hem veel meer kan voelen op afstand. Ik heb hem geblokkeerd op de chat en ik voel tintelingen aan mijn lichaam als hij online wilt komen. Zodra ik die tintelingen voel, denk ik bij mezelf van “oh, zometeen komt hij online” en ja hoor, hij komt inderdaad online. Het lijkt alsof ik zijn gemoedstoestand ook kan voelen. Een moment ben ik normaal en het ander moment voel ik me down en gedeprimeerd. Ook ‘savonds word ik tussendoor wakker , wat niet normaal is en dan voel ik die tintelingen weer over mijn lichaam. Op dat moment voel ik dat hij wakker is en dan bid ik voor hem om het proces makkelijker te maken voor hem. Zijn er mensen die deze ervaring hebben?

Antwoord 1
Natuurlijk kun je elkaar aanvoelen. Dat is bij tweelingzielen iets heel gewoons. Ik ervaar het ook. Heb er niet altijd zin in echter. En dan sluit ik me ervoor af. Soms wil ik rust aan mijn hoofd en blok ik hem even. Maar dan lijkt het net alsof hij des te harder begint te trekken en moet ik hem uiteindelijk toch binnenlaten. (Onbekend)

Antwoord 2
Nee ik heb nooit tintelingen gevoeld.Mijn twin werkte afwisselend in een gebouw aan weerskanten van de straat en als ik daar langsfietste ,dan kon ik voelen of hij links dan wel rechts van de weg in het gebouw zat,ik kreeg daar altijd binnenpret van.Ik ben nooit daadwerkelijk gaan kijken of het klopte,ik ben geen stalker.Ik fiets daar ook niet opzettelijk langs,alleen voor mijn werk.Ik ga ook niet expres omfietsen,ik blijf mezelf.Een keer was ik in hetzelfde gebouw als hij,we zagen elkaar niet,we wisten het niet van elkaar. Ik zat een verdieping hoger en kreeg onwijs veel kriebeltjes in mijn rechterhersenhelft.De kundalini-energie deed zijn werk.Het was een ziekenhuis en ik had zin om ter plekke een hersenscan te laten maken,haha.Ik dacht “Jullie doktoren,jullie moesten eens weten,hier onder jullie neus gebeurt gewoon een wonder!” We kunnen op alle niveaus elkaar activeren.Ik ben ervan overtuigd dat we nog eens proefondervindelijk de bewijzen op tafel gaan leggen da! t we tweelingziel zijn en dat we die bevindingen gaan publiceren wereldwijd.En dat we wetenschappelijk serieus genomen worden.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb wel de herkenning van dat wakker worden ‘s nachts. Dat begon al op onze vakantie in Italië (waar ik mijn twin ontmoet heb) toen we nog van niets wisten. Ik werd ineens in de 2e week, toen zij arriveerden, elke ochtend om 6.00 uur wakker en dat is weken zo gebleven. Later is dit gewijzigd naar rond 4.00 uur ‘s nachts. Achteraf herinnerde ik mij dat twin had verteld dat hij zo waardeloos sliep op vakantie en elke morgen zo vroeg wakker was en niet meer kon slapen….. huh?…. Dat herinnerde ik me dus ongeveer 2 maand later. Verder heb ik heel lang gehad dat ik elke avond in bed voor het slapen gaan onze energie voelde stromen. Tintelingen in handen, armen en benen. Of hij dat ook heeft, weet ik niet. De laatste tijd is het daar trouwens tot mijn ongenoegen erg rustig mee. En dat vind ik jammer. Ik voel hem steeds minder. Ik vermoed dat hij mij steeds meer blokkeert. En dat doet me zeer. Ik heb ook de herkenning van dat down gevoel. Ik noem dat ‘mondhoeken laa! g’ gevoel. Ik kan mij op een dag heel goed voelen zelf, en toch een ‘mondhoeken laag’ gevoel over me hebben. Dan weet ik haast zeker dat dat bij hem vandaan komt. Ik denk ook te weten wanneer hij mij wel aardig vindt en wanneer niet, en wanneer hij mij succesvol kan blokkeren, dan voel ik niets van hem maar ook niet van mijn eigen innige liefde voor hem. Dan kan ik ‘er niet bij’ zeg maar. Ik denk dat hoe minder aards contact hoe meer spiritueel contact. Het voordeel van alleen spiritueel contact is dat je niet als zodanig gekwetst wordt door twin als in het aardse het geval kan zijn. Het is de ziel die je voelt, maar dat kan je dus ook op het verkeerde been zetten. Zijn ziel is zo heel anders dan zijn gedrag, ego in het aardse. Zijn ziel kan je het idee geven dat hij dichterbij komt terwijl zijn ego zijn uiterste best doet overal ver van weg te blijven. Moeilijk…(L.)

Antwoord 4
Ik herken dat wel, zo ineens down terwijl je je daarvoor prima voelt. Iemand gaf mij het advies beter te aarden. Dan komt het minder binnen. Maar ik weet zelf eigenlijk niet zeker of het niet gewoon mijn eigen stemming is. Lastig te controleren. Ik slaap ook slecht maar kan ook van verdrietigheid komen. Hij heeft laatst toen het net uit wat tussen ons wel gemaild om half zeven ‘morgens omdat hij voelde dat ie naar zijn mail moest kijken. Ja daar stond een emotioneel nachtelijk mailtje. Nu zoek ik geen contact, express, om hem te laten terug komen als hij daaraan toe is. Of niet natuurlijk maar dat zie ik dan wel weer. Als ik weer contact maak weet ik nog niet zeker of hij wel contact wil of gewoon beleefd is. Maar daar gaat je vraag niet over. dat online komen, is dat op elk willekeurig tijdstip? Want ik wist altijd ongeveer wanneer hij online zou zijn. Dus als je dat ook weet geldt het niet echt 😉 Ach het blijft lastig, denk ook dat we allemaal graag willen geloven dat alles wat we voelen van de ander is. Ik voelde zijn stemming wel sterk aan als ie bij me was. Maar ik ben sowieso erg intuitief dus heb ik dat met veel meer mensen. (Marcelle)