Q0624. Altijd aanhoudende liefde?

Onbekend

Ik heb een vraag, ben ongeveer 4 jaar geleden mijn TZ tegen gekomen, en de afgelopen 4 jaar ben ik door heel wat processen en pijn en verdriet heengegaan, in ieder geval ik heb heel wat bijgeleerd en ook losgelaten. Misschien klinkt het heel gek, maar ik hou intens veel van mijn TZ, maar zijn manier waarop hij met mij is omgegaan vindt ik werkelijk respectloos (hier zit natuurlijk een verhaal aan vast). Laten we het zo zeggen dat ik heb geleerd wat echte liefde inhoud, maar ook hoe ik niet door iemand behandeld wil worden. Het heerlijke is mij overkomen, ik ben verliefd geworden op iemand waarbij ik mij echt heel goed voel. Ik heb de afgelopen jaren veel tijd geinvesteerd om contact te kunnen blijven houden met mijn twin, maar door zijn aanhoudendende onbehouwen gedrag, heb ik hem van de week vaarwel gezegd, en ben zo op de bodem van mijn kunnen terechtgekomen, dat het mij op dit moment ook weinig kan schelen. Zijn er mensen die net zoals ik een soortgelijke situatie hebben meegemaakt? hoe zitten jullie er nou in?, blijft je twin om je heen hangen? Laat ik het zo zeggen, soms denk ik weleens dat ik het TZ verzonnen heb uit een gewone verliefdheid en ik vraag mij af of er meerder mensen zijn die het zo ervaren hebben? Weet alleen zeker, onze tijd was het nog niet en blij toe!

Antwoord 1
Het had mijn schrijven kunnen zijn. Ik begrijp heel goed hoe jij je voelt. Net als jij heb ik alles gedaan om het contact met mijn twin te behouden om e.e.a. uit ons verleden uit te praten. Door zijn negatief gedrag en kortzichtigheid, heb ik toch alles naar hem uit kunnen spreken zonder enige vijandelijk gedrag. Daarna ben ik mijn ogen gaan openen en besefte dat ik me ook niet meer zo wil laten behandelen door hem en heb definitief gekapt met hem. Hij realiseert zich nu dat hij me definitief kwijt is en begint aan me te trekken. Dat vind ik minder leuk, maar goed, ik kom er wel doorheen. Ondertussen dringt het tot me door, dat ik mijn mannelijke kant moet aansterken en hij zijn vrouwelijke kant. Ik voel me nu wel stukken prettiger in mijn gevoel sinds ik met hem ben gestopt. Ik ben er zeker van dat hij mijn tweelingziel is alleen ik ben nu zelfstandiger geworden en voel me niet meer zo afhankelijk van hem.(Onbekend)