Q0620. Oogcontact met je twin?

Onbekend

Hoe confronterend het ook voelde, normaal vond ik het altijd hemels om in de ogen van mijn twin te kijken, maar laatst liep hij op een feestelijke gelegenheid langs me heen en op het moment dat hij me diep in de ogen aankeek schrok ik me kapot. Hoeveel ik ook dacht van mijn twin te houden, op dat moment leek het alsof ik oog in oog met een intens slechte energie stond. Ik ben nu helemaal in de war en weet niet meer wat ik van twinliefde moet denken. Sindsdien is mn gevoel voor hem ook anders geworden, is je twin wel echt zo zachtaardig en liefdevol als je zelf bent? wie herkent dit ook en kan me tips geven?

Antwoord 1
Je twin is je spiegelbeeld…..dus vul maar in. Wat je zag zit waarschijnlijk in jezelf. (Onbekend)

Antwoord 2
Misschien dat ego ertussen zat bij hem angst misschien voor zijn gevoel dus trek je een harnas om je heen en wil je er niet aan en ego is een heel machtig iets hoor. ik heb weleens iemand gezien die zo in zijn ego zat(niet mijn twin gelukkig) dat het was alsof je naar de duivelhimself zat te kijken angstig en heel naar, heb geprobeerd hier door heen te breken en dat lukte me pas de volgende dag, het was iemand die me lief was maar toch zo af en toe een enorm ego kon laten zien wanneer die het moeilijk had. ook een lief mens heeft dit weleens omdat je soms beschadigt bent door het leven, door omstandigheden..sterkte en liefs voor jou.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb het 2 x gezien bij mijn twin, de 1e keer was ik helemaal overstuur en begon ook te twijfelen en de 2e keer was het idd net de duivelhimself, ik realiseerde me toen dat ik eigenlijk heel veel angst in zijn ogen zag. Het heeft me overigens nooit doen twijfelen aan mijn liefde voor twin.(Onbekend)

Antwoord 4
Ja ik heb daar wel een beeld bij.Mijn tweelingziel legde in een gesprek op een symbolische manier uit wat wij gaan doen samen en dat het nog een kwestie van tijd is.Ik zag aan hem dat hij zich totaal niet bewust is van die boodschap Soms dan zie ik ons ook daar samen aan de slag.Een keer per week of zo.(Onbekend)

Antwoord 5
Het is soms heel moeilijk om afstand te bewaren als je iets over een gezamenlijke toekomst weet, volgens mij heeft Tiny daar ook eens een stukje over geschreven. Je handelt dan onbewust te “eigen” terwijl die ander daar helemaal nog geen weet van heeft en dat schrikt af, ja en dan kun je soms heftige confrontaties hebben zeker als het je twin betreft.(Onbekend)

Antwoord 6
Antw.4, als blikken konden ….. haha, er gaat ineens een lampje branden, weet het niet zeker wat je bedoelt maar 213 was niet van mij, het is toen wel even door me heengegaan dat dat de reden kon zijn, liefs.(Onbekend)

Antwoord 7
Ja dat is altijd zo’n groot nadeel van enkel oogcontact tussen twins, er gaat zoveel in jou en de ander om dat er al heel snel grote misverstanden kunnen ontstaan als je er niet met elkaar over kunt praten, blijf heel dicht bij jezelf en laat je niet leiden door ego. Heb ook net weer een heel belangrijk puzzelstukje ontdekt waardoor het escaleerde tussen twin en mij, een verhaal wat de wereld in ging maar niet van mij afkomstig was haha. (Onbekend)