Q0618. Ander gevoel voor tijd?

Onbekend

Als je je tweelingziel ontmoet hebt, dan word je daarna eindeloos op de proef gesteld om geduld te hebben. We worden uitgetest in tijdsbeleving, lijkt het wel. Gevoel voor tijdloosheid krijgen, over levens heen kijken, alle tijd van de wereld leren hebben. Ga je anders met factor tijd om, sinds twin-ontmoeting en versmelting? Kan je meer geduld uitoefenen dan ooit ervoor? Ook in andere zaken?

Antwoord 1
Ja, dat is heel gek en heel dubbel, ik heb ook een heel andere tijdsbeleving gekregen, nu is nu is alles wat er is, gisteren is verleden tijd en morgen is er nog niet, kijken over levens heen, daarboven kennen ze geen tijd, mijn leeftijd speelt ook geen enkele rol meer, geduld en vertrouwen hebben, alles komt op de juiste tijd enz.enz. en toch …..merk ik dat ik ongeduldig word nu een samenzijn met twin eraan zit te komen, ik voel hoe de tijd dringt. Ik wil verder! samen! doen wat we moeten doen! ik wil groeien samen, en het liefst zo snel mogelijk, nu! Hoe lang nog ?!! Overgave, pffffff.(Onbekend)

Antwoord 2
Wat ik me wel eens afvraag is dat wel ongeduld ? of is het een goddelijke drang van ‘boven’om niet meer af te wachten maar om zelf ‘de koe bij de horens te vatten’ en actie te ondernemen? Wat ik hier te vaak hoor is; overlevens heen kijken, nou ik geloof daar dus niets van, je hebt je twin herkent en daar moet je wat mee ? nodig voor de nieuwe tijd, krachten/energie bundelen en aan de slag samen.Hoor hier veel verhalen van…afwachten…geduld…nou voor mij werkt dat niet meer zo, als je door je proces heen bent moet je verder..een besturing van ‘boven’, je wordt geleid maar je moet zelf ook mee willen werken.(Onbekend)

Antwoord 3
Hoi antw. 2, ik ben het met je 1e zin eens maar de rest …. het is idd de goddelijke drang naar ..dat je verder wilt maar voordat je dat punt hebt bereikt zul je eerst zover moeten zijn…. en je bent pas op dat punt beland als je zover bent …. dus als je niet zover bent, ben je gewoon nog niet zover (of je andere twin helft) en zal jij je moeten overgeven aan……, klinkt ingewikkeld misschien maar ik denk dat je me wel begrijpt. Acceptatie en overgave dat alles goed is zoals het is en dat alles je exact op het juiste moment wordt aangereikt, valt niet mee ik weet het, liefs.(Onbekend)

Antwoord 4
Bedankt,ja misschien klonk het wel weer als ongeduld maar ik schrijf meer hoe het mij vergaan is. ja valt niet mee..maar je moet wel de tekens willen zien en daar wat mee willen doen, het zijn geen tekens om rustig achterover te leunen en te denken ha twin denkt aan mij, nee het kunnen tekens zijn die je de weg wijzen, die je laten zien hoe het er met jou voor staat.(Onbekend)
Antwoord 5 Zie ook mijn antwoord, die geplaatst is bij 628 (nr8). liefs.(Onbekend)