Q0613. Je zielsliefde is al getrouwd, en dan?

Onbekend

Ik heb zeker weten mijn Zielsliefde ontmoet, en v.v., maar hij is al getrouwd, ik vind dat heel moeilijk, wie heeft hier ervaring mee om hier mee om te gaan?

Antwoord 1
Ja dat is heel moeilijk, mijn twin is ook getrouwd. de aantrekkingskracht is zo groot dat het moeilijk is om gewoon met elkaar om te gaan, want als je elkaars twins bent dan ben je elkaars geliefde, ik ben hierdoor wel heel sterk geworden en mijn twin zit in mijn hart en ik ben voor altijd verbonden met hem dat voel ik nu.(Onbekend)

Antwoord 2
Als je t wilt aangaan….is volg./voor mij compleet eerlijk zijn tegen elkaar de enige optie, over alles.(Onbekend)

Antwoord 3
En geen geclaim, geen gelieg,(Onbekend)

Antwoord 4
Zuiver blijven. (Onbekend)

Antwoord 5
Je zult het van je getrouwde twin moeten laten afhangen of die contact met je wil.(Onbekend)

Antwoord 6
Zo kan je niet generaliseren, echt niet; het gaat niet om vreemdgaan, sex! maar zielsliefde , daar ben je minimaal met z’n 3en.(Onbekend)

Antwoord 7
Nr 3 is universum, God…die zet me de laatste tijd van de 1e op de andere voet.(Onbekend)

Antwoord 8
Mmmm, da’s erg zwart wit.(Onbekend)

Antwoord 9
Ja, ik heb ervaring, wij zijn allebei getrouwd, twin en ik en dat is verrekte moeilijk! zeker als je beiden graag wilt en het gevoel hebt er wel klaar voor te zijn, moeilijk om dan te wachten omdat het universum/god of hoe je het ook noemen wilt besloten heeft dat wij nog moeten wachten. Wij vertrouwen op de juiste timing bepaald door boven en dat heet overgave en dat is het moeilijkste onderdeel van alle lessen, overgave en vertrouwen dat alles een doel heeft en dat ze daarboven precies weten wanneer het wel onze tijd is, zonder overigens onze eigen verantwoordelijkheden hierin uit de weg gaan, wij weten ons pad, wij weten wat we moeten doen op welk moment en worden daarin geleid, liefs(Onbekend)

Antwoord 10
Ja dat heb ik precies zo; het doet me denken aan een boek dat ik lees over oude culten , zoals shamanen, indianen… die in trance gaan om verdriet, oude pijn bij iemand te verdrijven; ze hebben t over oude pijn msschm oude pijn uit je magisch verleden, in ieder geval iets dat je blokkeert; je krijgt dan een brouwsel om die pijn te verwerken, cq m letterlijk uit te kotsen; zo voel ik die pijn van mij ook. geef niemand de schuld maar probeer m op 1 of andere manier ‘uit te kotsen’ ik heb dat al met een stuk gedaan en dat voelde goed =)(Onbekend)

Antwoord 11
Nu ik erover nadenk antw.10, er stond ook zoiets in mijn workshop over de maya’s, die hechtten ook heel veel waarde aan rituelen, er werd o.a. geadviseerd om zelf een ritueel te bedenken wat bij je past om oud zeer en oude patronen achter je te laten. Daar ga ik toch maar eens heel serieus over nadenken, zo’n ritueel 🙂 .(Onbekend)