Q0610. Zielsliefde?

Onbekend

Er is meteen een sterke herkenning tussen twee zielen. Is er meteen dan ook zielsliefde aanwezig? En wordt deze zielsliefde sterker wanneer zij elkaar hebben gekust en consumeerd hebben? Er wordt immers gepraat over een versmelting. Of maakt het niet uit wat men doet, de liefde blijft op het zelfde niveau? Bedankt.

Antwoord 1
Ja bij mij wel.Hij stond aan mijn bed in het ziekenhuis,als professional, en ik had de neiging om mijn arm om hem heen te slaan,meteen.En dat voor de eerste keer dat ik hem zag!Hij niet,hij was alleen maar met zijn vak bezig.Maar ik zag wel dat ik hem,met 1 lieve opmerking,in zijn hart raakte.De echte versmelting was twee dagen later,puur via oogcontact.De liefde blijft van dezelfde sterkte en op hetzelfde niveau,neemt nooit meer af.(Onbekend)

Antwoord 2
Of de liefde sterker wordt als zij geconsumeerd is of als je elkaar gezoend hebt, weet ik niet want dat heb ik nog niet gedaan met mijn twin. Maar ik denk zomaar dat dat wel het geval is. Je komt dan immers ook lichamelijk heel dichtbij elkaar. Ik ervaar wel een samenzijn/versmelting op geestelijk niveau, maar dat is toch weer anders dan echt fysiek. Niet minder mooi en heftig. Oogcontact is altijd heel mooi en soms bijna onverdraaglijk. Zoveel lees ik in zijn ogen. Alsof daar onze hele geschiedenis in staat. Ik merkte een versterking van het gevoel toen hij me een keer langer aan keek dan normaal, intens. En toen hij eens iets uit mijn handen pakte en daarbij mijn handen aanraakte op een heel zachte manier. Verder een keer toen hij thee voor me ging zetten, hij vroeg op een heel lieve zorgzame manier of ik thee wilde en ging dat toen voor me maken. Een keer zaten we naast elkaar en raakten onze knieen elkaar tijdens een gesprek, hij noch ik wilden opstaan, uiteinde! lijk stond hij als eerste op omdat hij zich ongemakkelijk ging voelen, maar ik voelde dat er een versmelting van gevoelens was op dat moment, dat hij het liefst heel dicht bij me was gebleven. De zielsliefde wordt ook niet minder qua intensiteit, alleen maar meer, en dan ben ik al 15 jaar verliefd…(Onbekend)

Antwoord 3
Bij mij wel. Ik belde aan, ze deed de deur open en meteen voelde ik van en dit is heel iets bijzonders deze ontmoeting. Dertig jaar later op haar zaak zag ik haar, ze was zeer verbaasd dat ik haar zaak gevonden had, toen was ze wat korselig en wat boos en toen moest ze even weg. Ze keek wel naar mij en wat mij opviel was dat ze mij meteen herkende. Ik voelde me heel rustig en ik was dicht bij mijzelf. Toen keek ik steeds naar haar, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en ineens keken we in elkaars ogen. De wereld viel helemaal weg en ze reageerde heel verbaasd en daarna was ze veel vriendelijker tegen klanten en ze keek naar mij ook minder boos. Zielsveel van haar houden deed ik al toen ik haar voor de eerste keer zag en dit gevoel is alleen maar dieper geworden. Na de ontmoeting op haar zaak voel ik me veel minder verdrietig en ik voel me veel meer gelukkig. Haar gekust heb ik in een droom en ze rook heel lekker en er waren prachtige kleurtjes rond haar hoofd net edelstenen. We hebben heel weinig lichamelijk contact gehad met elkaar, wel heeft ze mij een keer over de drempel gedragen. Misschien was toch toen bij haar ook opgevallen dat de eerste ontmoeting heel bijzonder was of ze was gewoon stapelgek op mij, dat kan natuurlijk ook.(Onbekend)

Antwoord 4
Volgens mij wordt die liefde alleen maar meer,sterker. als je elkaar nooit ziet blijft het wel maar komt ook gemis om de hoek kijken en dat maakt het niet gemakkelijk. als je elkaar consumeert haha, what ever it means, vind het wel een leuke uitdrukking, zal het alleen nog sterker worden denk ik zonder elkaar aan te kijken voelden we meerdere keren de samensmelting al, heeft niets met sex te maken..nu zijn we zo samengesmolten en toch niet bij elkaar aards en dat maakt verdrietig, het gemis..want zeg nou zelf je bent toch ook gewoon mens die degene waar die van houdt graag ziet. vandaag voelde ik twin ook weer zo heftig, het duizelde me soms en dan vind ik het erg dat ik hem niet in het echt kan zien met hem praten, even vasthouden, maar we lopen allebei onze eigen weg, onze eigen worsteling, ons eigen leven en dat maakt ons sterk, en onze liefde nog sterker!(Onbekend)

Antwoord 5
De herkenning was er meteen, de allereerste keer dat ik hem zag, dacht “oh nee he, wat doe jij hier want hier zit ik niet op te wachten” en gelijk schrok ik van mijn gedachten en realiseerde me dat ik hem nog nooit eerder gezien had haha. In het begin vond ik hem ook wel een beetje storend omdat hij zo naar mij zat te kijken steeds. Pas later was er een soort van “inslag” en daarna voelde ik iets heel speciaals, het voelde ook anders dan gewoon verliefd en ik wist ook gelijk dit gaat nooit meer over. De 1e samensmelting vond een paar maanden later plaats denk ik, hij keek naar me en ik begon te shaken door mijn hele lichaam, alsof wij door een soort van stroomdraadjes met elkaar verbonden waren. Pas veel later besefte ik dat het om mijn TZ ging en toen drong pas dat diepe houden van tot mij door, dat het echt “echt” was en niet zomaar een bevlieging. Ja, en dat houden van gaat nooit meer over dat weet je eigenlijk vanaf het begin, en als je gehealed bent, dan weet j! e zeker “this is it”, datgene waar alles en iedereen naar op zoek is, alle mooie verhalen en liedjes die iedereen mooi vindt maar die ineens een veel diepere betekenis krijgen als je het allemaal begrijpt. Duurt wel even voor je zover bent maar dan, wowh, ben zo dankbaar dat ik dit mag meemaken!! Oh ja, wij hebben (nog) nooit gezoend haha dus daar hoef je het niet te zoeken 🙂 .(Onbekend)