Q0609. Tweelingzielontmoeting vlak voor huwelijk met een ander?

Onbekend

Wie heeft ook zijn tweelingziel voor het eerst ontmoet terwijl hij/zij op het punt van trouwen stond met een ander?Zeg ,tot ongeveer twee maanden voor het aanstaande huwelijk?En hoe verloopt dat huwelijk nu?Is desbetreffende tweelingziel gaan twijfelen aan het huwelijk?De reden van een dergelijk tijdstip van ontmoeting,dus ontmoeten voor huwelijksvoltrekking i.p.v. erna,is dat een karmische reden? Ik denk zelf dat een dergelijk tijdstip erg veel zegt over verder verloop in het leven van beide twins. Of maakt dat niet uit, wat denk je?

Antwoord 1
Mijn twin deed de deur open en ik wist onmiddellijk dat ze heel snel een man zou ontmoeten, heel snel mee zou gaan trouwen en dat ze zal gaan verhuizen naar een andere stad. Tijdens die gedachten hield ik al zielsveel van haar, onvoorwaardelijke liefde en in alles was ze zeer aantrekkelijk voor mij en ik voelde dat dat wederzijds was. Door de manier hoe we met elkaar omgingen en onze uitstraling hadden we op straat of waar we ook waren veel bekijks. Dertig jaar later ben ik achter gekomen dat ze met mij wilde trouwen en dat wilde ik niet, zielsliefde vond ik en vind ik keten je niet. En daarom vind ik wijs dat ik niet op haar bruiloft ben geweest, want ik weet niet zeker hoe de familie gereageerd zou hebben als ik daar geweest zou zijn. Bij de eerste ontmoeting wist ik ook meteen dat ik haar later weer zou zien en dat is ook gebeurd, een paar maanden geleden op haar werk. Ongeveer twee jaar geleden zag ik haar ineens in een droom waarin ze aan het condoleren was van! wege het overlijden van haar ouders, die in een korte tijd achter elkaar gestorven waren en ik kon moeiteloos traceren in welke jaren ze overleden waren terwijl ik in 28 jaar geen contact met haar gehad heb. Dit vind ik heel bijzonder en bij de eerste onmoeting voelde ik onmiddellijk aan dat deze ontmoeting zeer bijzonder was. Inmiddels weet ik ook dat ze voor de tweede keer getrouwd is, maar of dat met mij te maken heeft houd ik me helemaal niet mee bezig. Bij de laatste ontmoeting en dat was op haar werk voelde ik dat we nog steeds heel veel van elkaar houden. Ik ervaar deze gebeurtenissen als heel bijzonder en zeker de diepe gevoelens die ongecontroleerd bezig zijn om je te sturen zielsveel van elkaar te houden en om hard aan jezelf te werken.(Onbekend)

Antwoord 2
mijn tweelingziel wist voor zijn huwelijk dat we tweelingzielen waren, maar hij is toch getrouwd. Dat was voor mij ook meteen einde verhaal, ik ben christelijk van geloof en voor mij is het huwelijk heilig, zoiets als trouwen doe je niet zomaar. Voor mij was het toen duidelijk genoeg dat hij blijkbaar niet zoveel van mij hield als ik van hem. want waarom zou je je twin anders aan de kant zetten en een heilige zielsbinding (het huwelijk)voor de rest van je leven met een ander aangaan. hij heeft zijn keuze gemaakt en die viel niet op mij. Ik heb geen idee hoe zijn huwelijk nu is, maar ik voel wel vaak aan dat het toch niet gaat zoals hij had gewenst. Helaas is het nu te laat en hij zal de rest van zijn leven maar moeten leven met zijn egoistische keuze. Ik ga zelf verder met mijn leven, sta nu open voor veel meer dingen en ik zie wel wat er op mijn pad komt. In liefde en licht.(Onbekend)

Antwoord 3
Aan antwoord 2: En wat als jouw tweelingziel tijdelijk moest trouwen om karmische redenen?Ik ben ook christelijk opgevoed en de christelijke leer weigert hardnekkig een tijdelijk huwelijk om karmische redenen.Ik vind dat jammer en spijkerhard.De emoties die gepaard gingen in een vorig leven bij diegene, die men in dit leven om karmische reden weer (letterlijk) tegemoet komt,zijn door de ziel namelijk opgeslagen.En vele honderden jaren later soms,moet men met diegene iets afmaken of rechtzetten,en diezelfde emoties laaien dan weer op,zijn altijd latent aanwezig geweest al die jaren. Tot het karma voorbij is.Dan hoeft men ook niet verder met elkaar van het universum want de heilige taak die karma is,is dan gedaan.Maar verder dan dat proces komt de christelijke leer niet.Het waarom is mij een raadsel.Ik denk omdat men bang is voor het eigen karma,om de angst voor de eigen domme dingen die de ziel ooit heeft gedaan of is aangedaan.Men wil niet met de billen bloot.(Onbekend)

Antwoord 4
aan antw.2 wat een boosheid hoor ik uit je antwoord..een huwelijk op aarde is een leerschool, is een verbond tussen 2 mensen die van elkaar houden, toch als je eens de zielsliefde hebt gevoeld dan reist de vraag wat houden van is, zoals ik het nu zie hou ik van mijn partner als van een broer..iedere relatie brengt je iets dichter bij je tweelingziel. zo kort als jij het ziet, misschien had jouw twin nog wel iets uit te werken, te vergoeden aan zijn partner, karma uit een vorig leven..dat is ook belangrijk voor jullie twin-verbinding. en christelijk opgevoed zijn hier misschien wel velen maar dat wil niet zeggen dat dat jouw waarheid is,al die wetten van de kerk, ik heb mijn eigen geloof gevonden en die geeft mij veiligheid en vertrouwen en onverwoestbaar geloof in god(=Liefde) en een huwelijk mag je wel ontbinden, het is nl. niet door god bedacht maar door mensen, is een aards instituut. jij en je twin zijn door god/universum verbonden, dat is de echte zielsverbinding en ja erg voor je dat het zo gelopen is maar probeer in liefde aan hem te denken, sterkte en liefs(Onbekend)

Antwoord 5
Ik ben het helemaal eens met antwoord 4! Bedankt 😉 Liefs(E.)

Antwoord 6
Reactie op antwoord 4. Ik ben van antwoord 1. Ja, wat u zegt helemaal mee eens, zo voel ik het ook en mijn zielsliefde is de vrouw van mijn leven en mijn vrouw voelt dat ook intuitief aan en toch wil ik bij beide vrouwen blijven. Ik vind het allemaal heel complex, maar ik heb het er voor over en weglopen voor de emoties vanwege twin heb ik gedaan in het begin vanwege de heftigheid, maar dat doe ik niet meer ik wil me er helemaal instorten en van beide vrouwen heel erg veel van houden. Iedere keer als ik op deze site over mijn twin schrijf ben ik iedere keer totaal van de werled af. Wat is dat toch? Ik heb vaak de grootste moeite om goed een verhaal af te maken. Over heel andere onderwerpen schrijf ik heel anders. De heftigheid overvalt mij iedere keer en soms op ongelegen momenten. Mij valt op dat sinds ik mijn twin op de zaak ontmoet heb, dat de verdrietige gevoelens steeds meer wegblijven en dat ik me steeds gelukkiger voel. Misschien spreek ik haar dit jaar nog, zal ik heel erg leuk vinden.(Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 2, zoek de liefde in jezelf dan zul je het ook anders gaan zien en zie je het niet als egoïsme maar als karma. Al ik wel je boosheid in je schrijven herken, het heeft bij mij niets opgeleverd dan dat ik me nog vervelender ging voelen. Laat je boosheid los, laat je muur zakken en voel de liefde in jezelf. (Onbekend)

Antwoord 8
Aan antw.6 ja die liefde voor iedereen is er, is mooi Tweelingliefde..mijn hart/ziel gaat uit naar(behoort bij) mijn twin en dan is er ook ruimte voor andere geliefden, vanuit die basis kan ik functioneren ,dat voelt eerlijk voor mij, zo wil ik in het leven staan!(Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 8, meerdere geliefden? als je een twin hebt? wat moet ik me daarbij voorstellen, soort van Anton Heyboer? Kijk liefde voel ik ook voor iedereen maar meerdere geliefden? nee dat werkt voor mij niet zo, of begrijp ik je misschien verkeerd?(Onbekend)

Antwoord 10
Ja antw.9 je begrijpt me verkeerd , er is voor mij nog maar één geliefde en daar zou ik ook de liefde mee willen beleven en daaarnaast is er liefde voor anderen(geliefde personen). ik kan/wil met niemand anders meer als geliefden, zo bedoel ik dat, mijn antw. was een reactie op antw.6., twins zijn zo met elkaar verweven dan kun je niet eens meer iets anders, ik zou mezelf verloochenen. was wel een aparte kunstenaar trouwens die heyboer(Onbekend)

Antwoord 11
Dank je antw. 10, gelukkig, pak van m’n hart.(Onbekend)

Antwoord 12
Gelukkig.(Onbekend)