Q0608. Voor het eerst van mijn leven diepe liefde voor mijzelf gevoeld?

L.

Voor het eerst van mijn leven heb ik de diepe liefde die ik voor mijn tweelingziel voel, eindelijk voor mezelf gevoeld. Nog nooit heb ik zo’n diepe liefde voor mijn innerlijke aanwezigheid gevoeld. Wat een godsgeschenk dat ik mijn lieve twin heb mogen ontmoeten afgelopen zomer!! Wat een openbaring, wat een erkenning van mijn mooie innerlijk. Voor het eerst van mijn leven kan ik daadwerkelijk zeggen dat ik van mezelf hou. Diepe ontroering… Wie herkent dit?

Antwoord 1
Door me niet meer afhankelijk te voelen van van alles en nog wat, en van twin,begin ik te voelen wat mijn twin voor mij voelt en dat voelt heel fijn en dat heb ik geleerd door afhankelijkheid los te laten..me niet meer te ergeren aan ‘erge’ situaties, uitspraken van twin die me vroeger raakten, ik vind het goed omdat ik het nu snap, omdat ik alles wat ik denk nu voel als liefde voor/van mijn twin, als liefde voor mezelf, er is een rustige vrede in mezelf en dat wil ik vasthouden want dan is mijn hart/ziel gelukkig.(Onbekend)

Antwoord 2
Ja zoveel meer zelfliefde,dat herken ik.Ook meer vrouwelijk dan ooit, niet de vrouwelijkheid van na de puberteit, maar eerder, de meisjes-vrouwgelijkheid van de eerste 7 levensjaren.Sinds tweelingzielontmoeting heb ik voortdurend flashbacks van mijn eerste 7 levensjaren.Zo’n 2 a 3 keer per dag,in een flits komt het dan voorbij.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik herken dit. Zoals ik veel van je verhaal herken. Vorig jaar januari ging bij mij ineens het licht aan. Ik kon plotseling accepteren dat ik voel wat ik voel en dat dit helemaal oke is. Ik mag er zijn zoals ik ben en langzaam, heel langzaam probeer ik mijzelf ook meer naar buiten te brengen zoals ik ben. Dat is nog wel moeilijk omdat mensen snel met oordelen klaar staan. En bepaalde dingen ga ik niet snel vertellen (zoals zielsliefde) want dat begrijpt niet iedereen. Maar het is een geweldig gevoel dat je eindelijk van jezelf kunt houden. Dat is echt de meest belangrijke stap die je maar kunt maken! Heel veel geluk lieve L.(A.)

Antwoord 4
Lieve L, wat heerlijk en wat een bevrijding he? dat je zoiets mag voelen! Een hele grote stap waardoor je alles ook veel beter begrijpt en overziet. Het mooie is ook dat je daardoor steeds beter leert te vertrouwen op je inner-weten, je “weet” veel meer dan je denkt…. Hou er wel rekening mee dat je, ondanks dat je je sterker voelt dan ooit, wel nog regelmatig getest zal worden en de testen worden steeds zwaarder. Het gevoel wat jij beschrijft had ik ongeveer in juni 2010 en ik dacht toen, nu kan niets of niemand mij meer omver krijgen ….. tot het gedichten verhaal, je weet wat ik bedoel, het was (voor mij) een test, een belangrijke ook met een heel belangrijk doel maar toch liet ik me meeslepen ….. ik wist wat er gebeurde en waarom, maar toch kon ik er geen weerstand tegen bieden en was het voor mij i.i.g. een les in ZELFVERTROUWEN!!! Weet dat jij die ook nog zult krijgen dus blijf alert en blijf ook heel dicht bij jezelf!! Maar ben heel blij voor je, wowh wat! ga jij ook snel!! Liefs(J.)

Antwoord 5
Ja ikke, ik herken dit enorm. Het heeft bij mij heel lang geduurd voordat ik van mezelf ging houden. Ik dacht het voornamelijk maar voelde ik het ook? Nee. Ook in die periode dat ik contact kreeg met Twin. Ik werd als het ware opnieuw geboren dus ook leren om van me zelf te houden. Dat is gelukt! Ik heb me Twin herkend en zijn Ziel, het brande in mijn Ziel. Een en al Zielsherkening, ik voelde de warmte en de energie die er in me los,vrij kwam. Buiten me Twin om houd ik ook van mezelf, voel me veel meer completer, gelukkiger,vanbinnen. Liefs(E.)

Antwoord 6
Dit her ken ik absoluut, al sta ik werkelijk nog maar aan het begin van het hele loslatingsproces en zelfontwikkeling. Maar ik weet heel goed waarom ik mijn zielsliefde heb ontmoet. Hij heeft God opnieuw in mijn leven gebracht en hij is het ook die mij heeft doen inzien wat mijn huidige pad dient te zijn… Keihard werken aan mezelf en aan mijn gevoel van eigenwaarde, want dat is wat ik nog wat ontbeer. Voor nu is het mooiste dat ik weet dat God onvoorwaardelijk van mij houdt en iedere dag wordt mijn pad helderder verlicht, want Hij stuurt mij.(E.)