Q0606. Zelf tekens uitgezet?

Onbekend

Velen merken tekens en symbolen op i.v.m. tweelingziel.Die tekens en symbolen komen altijd bij een ander vandaan,of ergens anders vandaan,zo lijkt het.Zijn we ons ook bewust dat we ZELF tekens uitzetten t.o.v. de ander? Heb je wel eens een deja vu, waarbij plotseling helder wordt waarom je iets op een speciale manier zei dat onmiskenbaar op je tweelingziel sloeg? Terwijl het over iets heel anders ging?Heb je wel eens bewust zelf een spoor uitgezet?Ik noem maar een voorbeeld:een sticker op je fiets met iets wat naar je tweelingziel verwijst (en wat hij/zij dus als zodanig kan herkennen),naam van je bedrijf,logo,uitspraak in een interview dat je gehad hebt over een geheel ander onderwerp…..Misschien allang eerder gebeurd/verzonnen toen je de twin nog moest ontdekken?Dan ben je eigenlijk een soort medeschepper,een co-creator.

Antwoord 1
Ja je bent een soort medecreator als het om je twin gaat, uitspraken die later klopten, maar ook anderen die daarover heen riepen, om te storen en wat blijkt we hebben ze laten storen. zodat we het niet goed konden oppikken van elkaar, maar het werd wel gezegd en dan wordt er toch weer iets in gang gezet, beetje vaag maar zo gaat het wel soms zonder dat je het doorhebt in het begin. het kwam erop neer dat ik vond dat twin zo niet opschiet en wat blijkt…haha , nou ja dit slaat misschien wel op alle twins, anders hoefden we hier ook niet te schrijven. maar ooit komt het goed want dat is ook al gezegd en gedacht, en waar ik nu achter ben is dat als IK erin geloof dat het dan vanzelf verder gaat , wat ik denk en voel dat wéét mijn twin op de één of andere rare manier..heel bijzonder..is dat nou geloven?maar nu raak ik steeds meer overtuigd en ja dan heb ik het mijn twin wel eens heel moeilijk gemaakt met mijn getwijfel, liefs.(Onbekend)

Antwoord 2
Als je dat doet ben je een onverbeterlijke controlfreak die niet kan loslaten. ook heb je geen echt vertrouwen in spiritualiteit… (niet jij…maar degenen die dit doen bewust of onbewust)(Onbekend)

Antwoord 3
Haha, ik zat hier pas nog aan te denken. Ik heb nog nooit een teken of spoor achtergelaten dat hij kan hebben gezien. Wel was ik deze winter een keer aan het wandelen en er lag een pak sneeuw. Toen heb ik met een tak onze namen geschreven in de sneeuw. Het gekke is dat ik in zijn huis al veel verschillende tekens ben tegengekomen die ondubbelzinnig op ons sloegen. Maar hij ziet dat volgens mij nog niet. Ik leende eens een DVD van hem en toen ik op de achterkant keek zag ik dat er “Twinpics” op stond.Hij heeft een glas met onze voorletters erop zag ik, en alle meubels staan op dezelfde plek als in mijn huis (dat is echt raar, heeft hij zelf ook niet door denk ik). Een keer heb ik een film die over de zielsliefde gaat, in het zicht in mijn huiskamer gelegd toen hij op visite kwam. Ik weet niet of hij dat gezien heeft, denk wederom van niet. En ik heb een keer mijn parfum aan zijn jas afgeveegd toen hij op een feestje was waar ik ook was. Zijn jas hing ergens aan een kapstok en toen ik van het toilet kwam, heb ik even de onderkant van zijn mouw langs mijn polsen gehaald zodat de geur eraan bleef zitten. ook heb ik even zijn geur opgesnoven die in zijn jas zat. Verder heb ik eens een hele tijd een glas waaruit hij gedronken had, bewaard zonder het af te wassen. Ik kon de afdruk van zijn lippen er nog op zien. Maar dit zijn geen zichtbare sporen. Op een of andere manier durf ik dat niet goed. Ben er van overtuigd dat hij vanzelf ook tekens gaat zien, en dan komen die wel op zijn pad net zoals bij mij al het geval is zonder dat hij die bewust voor me uitzet.(Onbekend)

Antwoord 4
Als je het onbewust doet ben je geen controlfreak volgens mij!(Onbekend)

Antwoord 5
Medeschepper? zou kunnen soms, maar ik denk ook dat veel mensen zich er niet van bewust zijn dat ze o.a. via hun gedachten geleid worden door “boven”. Ik denk dat je een inner-weten hebt en leiding van boven en dat je daardoor vaak onbewust bewust dingen doet die van invloed zijn op het proces wat je naar je pad terugbrengt. Vaak blijkt dat pas achteraf, het hoe en waarom. Bijv. toen ik een aantal maanden geleden ineens vanuit het niets een gedicht moest schrijven (terwijl ik nooit gedichten schrijf) en die ook nog eens instuurde naar SoulmatesXL.nl terwijl ik daar nog nooit een bericht had geplaatst en al een half jaar niet meer had rondgekeken en ook geen idee had dat twin daar ook berichten plaatste. Ik wist toen dat ik “geleid” werd en dat het een doel had en ik wist ook welk doel, maar verder geen idee hoe en wat. Er volgde een heel traject met veel emoties, pijn en verdriet en toch liet ik het gebeuren en ik wist ook waarom het gebeurde. Nu, achteraf begrijp ! ik exact het hoe en waarom en ook waarom ik me zo moest laten meeslepen. Aan antw.1, voor mij is het geen geloof meer maar vertrouwen op mijn inner-weten want dat heb ik wel geleerd de afgelopen jaren en het klopt altijd. Ik heb daarvoor van het universum ook heel veel voorbeelden en bevestiging gehad en dat had ik nodig omdat ik die bevestiging van twin niet kreeg 🙂 . Je “weet” vaak veel meer dan je denkt, alleen durven veel mensen daar niet op te vertrouwen. Liefs.(Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 2; ja, dat klopt wel wat je zegt. Als je echt tekens op de weg van je twin gaat uitzetten getuigt dat van weinig vertrouwen in het universum. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er wel eens over gefantaseerd heb om dat te doen maar ik doe het niet. Zou dat niet eens durven. Hij komt er vanzelf achter op het moment dat de tijd rijp is. Dat je echter even aan iemands jas snuffelt om zo voor even dichtbij hem te zijn, snap ik dan weer wel.(Onbekend)

Antwoord 7
Hoe ik mijn twin kon vinden was al zeer intrigerend. Na drie emails kon ik het adres vinden van haar zus, nooit haar zus gezien en ik had in ongeveer 30 jaar geen contact met haar gehad. Nu komt het enge. Het adres van mijn twin vond ik met breedte graden en lengte graden. Breedtegraad is mijn geboortejaar en de lengtegraad is de leeftijd van mijn twin en geboortejaar. Ik had toen exact het adres tot op het huisnummer van mijn twin. Haar telefoonnummer heeft mijn geboortejaar en haar geboortejaar. Haar woonplaats is omringd door wegen met mijn leeftijd, toen, en mijn huisnummer. Op deze manier kon ik haar vinden. Ze wou geen contact met mij en ik werd toch geholpen om te weten te komen waar ze woont. En waar ze werkt . Nu aan de hand van een tv programma voelde ik waar ze werkte, ik kreeg ineens veel hoofdpijn, en ik kon dus haar ontmoeten op haar werk wat ik ook gedaan heb. Gewoon om in haar ogen te kunnen kijken en er was herkenning. Ze woont ongeveer 90 km van mij vandaan. Ik heb ook gemerkt dat als ik symbolen negeer ik heel veel hoofdpijn kreeg en andere helse pijnen. Dus ik moest iets met die tekens doen om te weten te kunnen komen waar ze woont bijvoorbeeld of wanneer haar ouders gestorven waren. Het lijkt mij wel erg stug dat breedte en lengtegraden door mijn twin zijn uitgelegd. Ze is daar gewoon gaan wonen en wel sinds een paar jaar woont ze in dat plaatsje. Mijn vreugde was groot dat ik haar gevonden heb en vooral dat ik mezelf aan het terugvinden ben en dat ben ik twin zo dankbaar dat alles om dat aan haar duidelijk te maken alles tekort schiet wat een mens kan doen.(Onbekend)

Antwoord 8
Aan de laatste antwoorder: Wat een avontuur om zo je twin te vinden.Dit vind ik werkelijk geniaal! Dat is ook het mooie met zo’n sterke zielsverbinding: je kunt onmiddellijk verbanden vinden die men anders nooit zou kunnen,en die dan nog blijken te kloppen ook.Ik heb ook zo gepuzzeld en gepuzzeld, via horoscopen van gebeurtenissen tussen ons,kon niet meer ophouden.Het is een wonder……en het het staat nog steeds overeind,al mijn bevindingen.Zelfs zijn moeder,die van niets weet,deed uitspraken over dat we bij elkaar komen.Niet te bevatten gewoon (Dank u wel,mevrouw van…..)(Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 8; ja dat is wonderlijk he? Dat mensen om je heen die van de prins geen kwaad weten, zomaar allerlei verbanden aanreiken. Ik maak dat ook heel vaak mee. Paar voorbeelden; ik las laatst een kerstkaart die bij de moeder van mijn twin op de kast lag en daarin had de afzender zijn naam en de mijne naast elkaar geschreven.Mijn man stelt vaak zelf voor om bij twin op de koffie te gaan. Zelf zou ik dat nooit voorstellen want ik wil niet dat hij iets gaat denken. De moeder van twin heeft al vaker gezegd dat hij en ik afzonderlijk van elkaar dezelfde dingen gezegd hebben tegen haar. Er zijn ontelbare voorbeelden die ik al heb meegemaakt die mij erop wezen dat hij en ik bij elkaar horen. Zelf ziet hij het nog steeds niet. Maar dat zal nog wel komen, dat weet ik helemaal zeker.(Onbekend)

Antwoord 10
Reactie op antwoord 8. Ik ben van antwoord 7. Inderdaad is het een wonder dat ik aan informatie kan komen waar mijn twin woont en werkt. De snelheid van de informatievergaring gaat op flitssnelheden. Voor mij het bewijs dat het universum mij helpt. Een mens kan dit uit eigen drive onmogelijk bewerkstelligen. En bovendien is het duidelijk dat de zielsverbinding met mijn twin zeer sterk is. Mijn vertrouwen in het universum is daarom dan ook met kwantumsprongen gestegen. Wat er achter zit wordt mij steeds duidelijker en ik denk dat mijn twin en ik voor de mensen iets moeten betekenen. Ik ben er al mee bezig en of mijn twin dat al doet weet ik nog niet. Ik heb zielsliefde nooit particulier gezien. Met mijn twin af en toe op de bank knuffelen vind ik hemels , maar voor de mensheid iets betekenen is volgens mij onze missie.(Onbekend)

Antwoord 11
je ziet tekens vanzelf; om je heen, je wordt er mee wakker; is best moeilijk goed te luisteren en dan goed te reageren. tekens uitzetten; soms een beetje om elkaar xtra te voelen voelt ok…(Onbekend)

Antwoord 12
Ik kon als een GPS,zomaar ineens mijn tweelingziel traceren op de snelweg op zijn motor,op Google maps.Terwijl ik niet eens wist dat hij een motor had! Ik “zag” ook hoe hard’ie reed en waar hij van de snelweg afging.Die nacht droomde ik van een motorvoorwiel die tegen een afzetlint in een parkeergarage stond.De volgende dag,ik rijd langs een afslag van de snelweg,wie zit er in het midden in de file op zijn motor?Juist.Het leek wel of hij op me stond te wachten,en hup daar ging het verkeer weer verder.(Onbekend)

Antwoord 13
Antw. 11 , zo is t bij mij ook; heb je soms ook dat je net te laat reageert? is ook grapje van t universum bij mij, soort kat en muis; ik zie iets , zo’n beetje half, voel de energei , ga aan mijn werk, denk dan o jee die energie en aan wat ik zag, ga ernaar handelen en merk dat t te laat is, nou ja, kan er inmiddels om lachen, soms dan.(Onbekend)

Antwoord 14
Aan antw.12, iets dergelijks ook meegemaakt, bijna zelfde verhaal, alleen was mijn twin een motoragent en stuurde mij van de weg af voor een controle , rijbewijs, blazen, autocontrole en ik had haast, midden in de nacht,maar er was niets op mij/mijn auto aan te merken dus ik mocht weer verder haha, grappig om zoiets mee temaken en ja wat wil dit weer zeggen, wat voor teken is dit? zit ik nog uit te pluizen.(Onbekend)